Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
1. Як із системи боксу завжди видалити старі/непотрібні товари? А то я для тесту видалив один товар, але у глобальному пошуку він все одно залишився, а також велика кількість старих віддалених товарів. Все це посідає місце. Мені потрібні лише актуальні товари – інше треба видалити повністю із системи.
2. У картці товару потрібна лише одна фотографія. Як прибрати зайві картинки? І як зробити, щоб при підвантаженні нових товарів парилася лише одна фотографія?
Заздалегідь вдячний, за продуктивну розгорнуту відповідь!
1. Як із системи боксу завжди видалити старі/непотрібні товари? А то я для тесту видалив один товар, але у глобальному пошуку він все одно залишився, а також велика кількість старих віддалених товарів. Все це посідає місце. Мені потрібні лише актуальні товари – інше треба видалити повністю із системи. 2. У картці товару потрібна лише одна фотографія. Як прибрати зайві картинки? І як зробити, щоб при підвантаженні нових товарів парилася лише одна фотографія? Заздалегідь вдячний, за продуктивну розгорнуту відповідь!
Скляров Олександр писав/ла: 1. Як із системи боксу завжди видалити старі/непотрібні товари? А то я для тесту видалив один товар, але у глобальному пошуку він все одно залишився, а також велика кількість старих віддалених товарів. Все це посідає місце. Мені потрібні лише актуальні товари – інше треба видалити повністю із системи. 2. У картці товару потрібна лише одна фотографія. Як прибрати зайві картинки? І як зробити, щоб при підвантаженні нових товарів парилася лише одна фотографія? Заздалегідь вдячний, за продуктивну розгорнуту відповідь!
Доброго дня! 1. Розділ Автоматизація - Автоматичні події щодня. Додати блок "Очистити дані про віддалені продукти" 2. Якою дією Ви завантажуєте товари в Бокс?
[quote]
Скляров Олександр писав/ла:
1. Як із системи боксу завжди видалити старі/непотрібні товари? А то я для тесту видалив один товар, але у глобальному пошуку він все одно залишився, а також велика кількість старих віддалених товарів. Все це посідає місце. Мені потрібні лише актуальні товари – інше треба видалити повністю із системи.
2. У картці товару потрібна лише одна фотографія. Як прибрати зайві картинки? І як зробити, щоб при підвантаженні нових товарів парилася лише одна фотографія?
Заздалегідь вдячний, за продуктивну розгорнуту відповідь!
[/quote]
Доброго дня!
1. Розділ Автоматизація - Автоматичні події щодня. Додати блок "Очистити дані про віддалені продукти"
2. Якою дією Ви завантажуєте товари в Бокс?
Якою дією Ви завантажуєте товари в Бокс? - Продукти > Продукти списком > Імпорт продуктів - заливаю файл ексель , два стовпчики (іан в артикул, назва товару в назву).
Якою дією Ви завантажуєте товари в Бокс? - Продукти > Продукти списком > Імпорт продуктів - заливаю файл ексель [file]9897[/file], два стовпчики (іан в артикул, назва товару в назву).
Скляров Олександр писав/ла: Якою дією Ви завантажуєте товари в Бокс? - Продукти > Продукти списком > Імпорт продуктів - заливаю файл ексель , два стовпчики (іан в артикул, назва товару в назву).
[quote]
Якою дією Ви завантажуєте товари в Бокс? - Продукти > Продукти списком > Імпорт продуктів - заливаю файл ексель [file]9897[/file], два стовпчики (іан в артикул, назва товару в назву).
[/quote]
1.У цій гілці https://crm-onebox.com/ru/support/online-stores/9062-konsultatsiya-po-zagruzke-izobrazheniy-deystviem-import-produktov-s-opencart/ обговорювалося це саме питання. Потрібна доопрацювання 1 година від розробників
2. Щоб у картці товару відображалася тільки основне зображення, необхідно налаштувати інтерфейс картки товару, прибравши поле "Додаткове зображення"
1. "Доопрацювання займе 1год, щоб можна було окремо вибирати основне зображення та додаткові зображення." Нам не потрібно нічого обирати. Нам просто треба, щоб за замовчуванням підвантажувалося тільки одна основна фотографія товару і все. Якщо основне фото змінилося, то і в боксі, щоб воно змінилося, якщо це надто складно, то, при необхідності, я вручну можу оновити/змінити фото товару. Запитання. Як зробити, щоб за замовчуванням підвантажувалося лише одна основна фотографія товару? 2. Якщо я зараз в інтерфейсі приберу поле "Додаткове зображення", то додаткові фото залишаться в базі даних боксу, але зникнуть з інтерфейсу - вірно? І що це мені дасть? Мені треба звільнити базу даних від усіх додаткових фотографій! Запитання. Як видалити додаткові фотографії зі всіх товарів?
1. "Доопрацювання займе 1год, щоб можна було окремо вибирати основне зображення та додаткові зображення."
Нам не потрібно нічого обирати. Нам просто треба, щоб за замовчуванням підвантажувалося тільки одна основна фотографія товару і все. Якщо основне фото змінилося, то і в боксі, щоб воно змінилося, якщо це надто складно, то, при необхідності, я вручну можу оновити/змінити фото товару.
Запитання. Як зробити, щоб за замовчуванням підвантажувалося лише одна основна фотографія товару?
2. Якщо я зараз в інтерфейсі приберу поле "Додаткове зображення", то додаткові фото залишаться в базі даних боксу, але зникнуть з інтерфейсу - вірно? І що це мені дасть? Мені треба звільнити базу даних від усіх додаткових фотографій! Запитання. Як видалити додаткові фотографії зі всіх товарів?
Зображення товарів можна прибрати: Автоматизація - Автоматичні дії щодня. Дія "Видалити зображення, що не використовуються". Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описано в посиланні, яке я прикріпила раніше.
Зображення товарів можна прибрати: Автоматизація - Автоматичні дії щодня. Дія "Видалити зображення, що не використовуються".
Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описано в посиланні, яке я прикріпила раніше.
Тобто, якщо я спершу приберу "додаткові зображення" з інтерфейсу, а потім виберу дію "Видалити зображення, що не використовуються", то всі додаткові зображення видаляться? Підкажіть, я зайшов у - отримую ось порожній інтерфейс . Як прибрати поле "Додаткове зображення", якщо тут нічого немає? Ваша цитат "Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описано в посиланні, яке я прикріпила раніше." - Вибачте, покажіть будь ласка, я перечитав усе листування і не побачив як за замовчуванням завантажувати лише основне фото.
Тобто, якщо я спершу приберу "додаткові зображення" з інтерфейсу, а потім виберу дію "Видалити зображення, що не використовуються", то всі додаткові зображення видаляться?
Підкажіть, я зайшов у [file]9906[/file] - отримую ось порожній інтерфейс [file]9907[/file]. Як прибрати поле "Додаткове зображення", якщо тут нічого немає?
Ваша цитат "Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описано в посиланні, яке я прикріпила раніше." - Вибачте, покажіть будь ласка, я перечитав усе листування і не побачив як за замовчуванням завантажувати лише основне фото.
Скляров Олександр писав/ла: Тобто, якщо я спершу приберу "додаткові зображення" з інтерфейсу, а потім виберу дію "Видалити зображення, що не використовуються", то всі додаткові зображення видаляться? Підкажіть, я зайшов у - отримую ось порожній інтерфейс . Як прибрати поле "Додаткове зображення", якщо тут нічого немає? Ваша цитат "Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описано в посиланні, яке я прикріпила раніше." - Вибачте, покажіть будь ласка, я перечитав усе листування і не побачив як за замовчуванням завантажувати лише основне фото.
1. Інтерфейс налаштовується шляхом додавання блоків. За замовчуванням весь інтерфейс картки продукту – системний. Щоб було зручніше відредагувати інтерфейс, можу порадити поряд у вкладці відкрити картку будь-якого продукту, а в другій вкладці додавати блоки як вони вказані в самій системі і просто не додавати зображення. 2. Це питання можна вивести окремим топіком до розробників. Щоб додати в інтеграцію автоматичної дії "Імпорт продуктів з Opencart" завантажувати основне зображення. Як було сказано у посиланні "основне фото зберігається в product -> image а додаткові фото зберігаються у product_image" (с)
[quote]
Тобто, якщо я спершу приберу "додаткові зображення" з інтерфейсу, а потім виберу дію "Видалити зображення, що не використовуються", то всі додаткові зображення видаляться?
Підкажіть, я зайшов у [file]9906[/file] - отримую ось порожній інтерфейс [file]9907[/file]. Як прибрати поле "Додаткове зображення", якщо тут нічого немає?
Ваша цитат "Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описано в посиланні, яке я прикріпила раніше." - Вибачте, покажіть будь ласка, я перечитав усе листування і не побачив як за замовчуванням завантажувати лише основне фото.
[/quote]
1. Інтерфейс налаштовується шляхом додавання блоків. За замовчуванням весь інтерфейс картки продукту – системний. Щоб було зручніше відредагувати інтерфейс, можу порадити поряд у вкладці відкрити картку будь-якого продукту, а в другій вкладці додавати блоки як вони вказані в самій системі і просто не додавати зображення.
2. Це питання можна вивести окремим топіком до розробників. Щоб додати в інтеграцію автоматичної дії "Імпорт продуктів з Opencart" завантажувати основне зображення. Як було сказано у посиланні "основне фото зберігається в product -> image
а додаткові фото зберігаються у product_image" (с)
З першим пунктом для блоків інтерфейсу все ясно. Велике спасибі. ------------- Запитання. Тобто, якщо я спершу приберу "додаткові зображення" з інтерфейсу, а потім виберу дію "Видалити зображення, що не використовуються", то всі додаткові зображення видаляться з бази даних боксу? ------------- Ви сказали "Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описане у посиланні, яке я прикріпила раніше." – Там нічого подібного не описано, там немає рішення. Як було сказано в посиланні "основне фото зберігається в product -> image, а додаткові фото зберігаються в product_image" - це йдеться про базу даних опенкарта - як мені це може допомогти налаштувати бокс на завантаження основного зображення?
З першим пунктом для блоків інтерфейсу все ясно. Велике спасибі.
-------------
Запитання. Тобто, якщо я спершу приберу "додаткові зображення" з інтерфейсу, а потім виберу дію "Видалити зображення, що не використовуються", то всі додаткові зображення видаляться з бази даних боксу?
-------------
Ви сказали "Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описане у посиланні, яке я прикріпила раніше." – Там нічого подібного не описано, там немає рішення. Як було сказано в посиланні "основне фото зберігається в product -> image, а додаткові фото зберігаються в product_image" - це йдеться про базу даних опенкарта - як мені це може допомогти налаштувати бокс на завантаження основного зображення?
Скляров Олександр писав/ла: З першим пунктом для блоків інтерфейсу все ясно. Велике спасибі. ------------- Запитання. Тобто, якщо я спершу приберу "додаткові зображення" з інтерфейсу, а потім виберу дію "Видалити зображення, що не використовуються", то всі додаткові зображення видаляться з бази даних боксу? ------------- Ви сказали "Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описане у посиланні, яке я прикріпила раніше." – Там нічого подібного не описано, там немає рішення. Як було сказано в посиланні "основне фото зберігається в product -> image, а додаткові фото зберігаються в product_image" - це йдеться про базу даних опенкарта - як мені це може допомогти налаштувати бокс на завантаження основного зображення?
Щодня фізично будуть видалені зображення та копії зображень (thumbs), які не використовуються в системі. Щоб видалити зображення товарів з БД Боксу, потрібні дії з боку розробників. Щоб за замовчуванням завантажувалося лише основне зображення товару з Opencart, потрібне доопрацювання від розробників. Виставте ще раз Ваше друге питання цієї гілки "2. У картці товару потрібна тільки одна фотографія. Як прибрати зайві картинки? І як зробити, щоб при підвантаженні нових товарів парилася тільки одна фотографія?" на форум.
[quote]
З першим пунктом для блоків інтерфейсу все ясно. Велике спасибі.
-------------
Запитання. Тобто, якщо я спершу приберу "додаткові зображення" з інтерфейсу, а потім виберу дію "Видалити зображення, що не використовуються", то всі додаткові зображення видаляться з бази даних боксу?
-------------
Ви сказали "Як з Opencart завантажувати за замовчуванням основне фото описане у посиланні, яке я прикріпила раніше." – Там нічого подібного не описано, там немає рішення. Як було сказано в посиланні "основне фото зберігається в product -> image, а додаткові фото зберігаються в product_image" - це йдеться про базу даних опенкарта - як мені це може допомогти налаштувати бокс на завантаження основного зображення?
[/quote]
Щодня фізично будуть видалені зображення та копії зображень (thumbs), які не використовуються в системі. Щоб видалити зображення товарів з БД Боксу, потрібні дії з боку розробників.
Щоб за замовчуванням завантажувалося лише основне зображення товару з Opencart, потрібне доопрацювання від розробників.
Виставте ще раз Ваше друге питання цієї гілки "2. У картці товару потрібна тільки одна фотографія. Як прибрати зайві картинки? І як зробити, щоб при підвантаженні нових товарів парилася тільки одна фотографія?" на форум.
"Раз на день фізично будуть видалені зображення та копії зображень (thumbs), які не використовуються в системі. Щоб видалити зображення товарів з БД Боксу, потрібні дії з боку розробників." Мені головне, щоб обсяг використовуваного простору в моєму обліковому записі зменшився. Якщо щодня фізично буде видалено зображення і копії зображень (thumbs), які використовуються у системі, то мій простір зменшиться?
"Раз на день фізично будуть видалені зображення та копії зображень (thumbs), які не використовуються в системі. Щоб видалити зображення товарів з БД Боксу, потрібні дії з боку розробників."
Мені головне, щоб обсяг використовуваного простору в моєму обліковому записі зменшився. Якщо щодня фізично буде видалено зображення і копії зображень (thumbs), які використовуються у системі, то мій простір зменшиться?
Скляров Олександр писав/ла: "Раз на день фізично будуть видалені зображення та копії зображень (thumbs), які не використовуються в системі. Щоб видалити зображення товарів з БД Боксу, потрібні дії з боку розробників." Мені головне, щоб обсяг використовуваного простору в моєму обліковому записі зменшився. Якщо щодня фізично буде видалено зображення і копії зображень (thumbs), які використовуються у системі, то мій простір зменшиться?
Скляров Олександр писав/ла: "Раз на день фізично будуть видалені зображення та копії зображень (thumbs), які не використовуються в системі. Щоб видалити зображення товарів з БД Боксу, потрібні дії з боку розробників." Мені головне, щоб обсяг використовуваного простору в моєму обліковому записі зменшився. Якщо щодня фізично буде видалено зображення і копії зображень (thumbs), які використовуються у системі, то мій простір зменшиться?
Так, зменшиться та очиститься
[quote]
"Раз на день фізично будуть видалені зображення та копії зображень (thumbs), які не використовуються в системі. Щоб видалити зображення товарів з БД Боксу, потрібні дії з боку розробників."
Мені головне, щоб обсяг використовуваного простору в моєму обліковому записі зменшився. Якщо щодня фізично буде видалено зображення і копії зображень (thumbs), які використовуються у системі, то мій простір зменшиться?
[/quote]
[quote]
[/quote]
Так, зменшиться та очиститься
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар