Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Завантажую файл .xslx, система корректно розпізнає колонки, відображає перших 20 контактів з 1500. Далі запускаю завантаження, отримую оповіщення "Зміни будуть застосовані через пару хвилин". Після цього нічого не відбувається. А якщо після цього створити вручну новий контакт - йому буде присвоєно номер, який на півтори тисячі відрізняється від крайнього.
Завантажую файл .xslx, система корректно розпізнає колонки, відображає перших 20 контактів з 1500. Далі запускаю завантаження, отримую оповіщення "Зміни будуть застосовані через пару хвилин". Після цього нічого не відбувається. А якщо після цього створити вручну новий контакт - йому буде присвоєно номер, який на півтори тисячі відрізняється від крайнього.
Спасибі, прописав пошту в обліковому записі - прийшло: Бізнес-процес №15 Дата створення: 2021-08-03 16:09:57 Завершено: 2021-08-03 16:10:07 Updated: 0 Added: 0 Missing: 0 Error: 1536 Заголовок: done Підкажіть, пліз, як розуміти, що змінити. Ну і чи треба щось робити з тим, що лічильник піднявся вже на 5 тис? щось видаляти треба?
Спасибі, прописав пошту в обліковому записі - прийшло:
Бізнес-процес №15
Дата створення: 2021-08-03 16:09:57
Завершено: 2021-08-03 16:10:07
Updated: 0
Added: 0
Missing: 0
Error: 1536
Заголовок: done
Підкажіть, пліз, як розуміти, що змінити.
Ну і чи треба щось робити з тим, що лічильник піднявся вже на 5 тис? щось видаляти треба?
[file]8965[/file]
Можливо ви вантажите контакти без контактних даних (найчастіша помилка), якщо ні - дайте свій файлик і покажіть налаштування, при яких ви його вантажите. Дякую
Можливо ви вантажите контакти без контактних даних (найчастіша помилка), якщо ні - дайте свій файлик і покажіть налаштування, при яких ви його вантажите. Дякую
Так, частина контактів – без номера. І якщо завантажувати лише з номерами, то все працює. Але в налаштуваннях Налаштування системи / Інше / CRM / Налаштування оформлення та таблиць бізнес-процесів - поставив галочку на "Дозволити додавання користувача без контактних даних". Чи це не дає можливості завантажувати ПІБ без номера? І як тоді розуміти рух лічильника контактів? Якщо ні, то як можна завантажити список ПІБ? Дякую.
Так, частина контактів – без номера. І якщо завантажувати лише з номерами, то все працює.
Але в налаштуваннях Налаштування системи / Інше / CRM / Налаштування оформлення та таблиць бізнес-процесів - поставив галочку на "Дозволити додавання користувача без контактних даних".
Чи це не дає можливості завантажувати ПІБ без номера? І як тоді розуміти рух лічильника контактів? Якщо ні, то як можна завантажити список ПІБ?
Дякую.
ви десь помилилися при збереженні файлика. По-перше формат дивно названий, по-друге коли я його завантажую в бокс мені показує в попередньому перегляді взагалі інші дані. Тобто. файл взагалі не той чи не той лист. Зробіть новий файл із нуля та внесіть дані туди
ви десь помилилися при збереженні файлика. По-перше формат дивно названий, по-друге коли я його завантажую в бокс мені показує в попередньому перегляді взагалі інші дані. Тобто. файл взагалі не той чи не той лист. Зробіть новий файл із нуля та внесіть дані туди
Не особливо уявляю, що означає "помилитись при збереженні". У будь-якому випадку я зберіг уже в старий формат XLS, по-новому назвав, у самому файлі немає жодного контакту з номером, але попереднє зчитування показує інформацію з іншого файлу, який я завантажував сильно раніше. Проблема точно у файлі? Що з ним може бути негаразд?
Не особливо уявляю, що означає "помилитись при збереженні".
У будь-якому випадку я зберіг уже в старий формат XLS, по-новому назвав, у самому файлі немає жодного контакту з номером, але попереднє зчитування показує інформацію з іншого файлу, який я завантажував сильно раніше. Проблема точно у файлі? Що з ним може бути негаразд?
[file]9028[/file]
[file]9029[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар