Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Під час створення контакту чи процесу періодично дуже довго вантажить вікно, іноді взагалі завантажує. Потрібно знову перезаходити.
Є можливість, що потрібно оновити бокс http://crm.enzim.biz/
https://drive.google.com/file/d/1q_X8hfZZNYUspB-8Kf-MVLyn76WpM6L1/view?usp=sharing
Устименко Ігор OneBox production написав: я думаю у клієнта проблема з інтернетом перевір особисто у тебе повторюється це чи ні?
Я вільно виконую всі дії без затримок Тестували швидкість інету у клієнта - середня затримка до 15мс Але при відеозв'язку в скайпі інет просідав на стільки, що навіть не хотіло другий етап перевірки швидкості проходити на віддачу даних та видавало помилку
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
я думаю у клієнта проблема з інтернетом
перевір особисто у тебе повторюється це чи ні?
[/quote]
Я вільно виконую всі дії без затримок
Тестували швидкість інету у клієнта - середня затримка до 15мс
Але при відеозв'язку в скайпі інет просідав на стільки, що навіть не хотіло другий етап перевірки швидкості проходити на віддачу даних та видавало помилку
Гекало Максим Володимирович Team Sales OneBox написав:
Устименко Ігор OneBox production написав: я думаю у клієнта проблема з інтернетом перевір особисто у тебе повторюється це чи ні?
Я вільно виконую всі дії без затримок Тестували швидкість інету у клієнта - середня затримка до 15мс Але при відеозв'язку в скайпі інет просідав на стільки, що навіть не хотіло другий етап перевірки швидкості проходити на віддачу даних та видавало помилку
ну так ти сам відповів на своє запитання у вас херовий інтернет а винна система? з адекватністю все ок? )
[quote]
Гекало Максим Володимирович
Team Sales OneBox написав:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
я думаю у клієнта проблема з інтернетом
перевір особисто у тебе повторюється це чи ні?
[/quote]
Я вільно виконую всі дії без затримок
Тестували швидкість інету у клієнта - середня затримка до 15мс
Але при відеозв'язку в скайпі інет просідав на стільки, що навіть не хотіло другий етап перевірки швидкості проходити на віддачу даних та видавало помилку
[/quote]
ну так ти сам відповів на своє запитання
у вас херовий інтернет а винна система?
з адекватністю все ок? )
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар