Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Підкажіть, яка логіка роботи автоматизації "Визначити стать контакту на ім'я (якщо не визначено)"? Вона порівнює дані із якимось довідником? Якщо Так, тоді де знаходиться цей довідник і чи можна в нього вносити якісь інші дані (імена)?
Задаю це питання, оскільки воно не визначає імена, написані українською мовою.
Добридень! Підкажіть, яка логіка роботи автоматизації "Визначити стать контакту на ім'я (якщо не визначено)"? Вона порівнює дані із якимось довідником? Якщо Так, тоді де знаходиться цей довідник і чи можна в нього вносити якісь інші дані (імена)? Задаю це питання, оскільки воно не визначає імена, написані українською мовою.
Доброго дня, все працює трохи простіше ) Воно дивиться поле "Ім'я", далі дивиться всю базу контактів у боксі і якщо знаходить такий контакт у якого таке ж ім'я і вказана підлога, далі контакту де відбулося збереження (ми запустили цю дію) буде встановлено підлогу = підлозі знайденого контакту з таким же ім'ям . Тобто іншими словами, ви вказуєте підлогу своїм клієнтам і далі якщо створюватимете нового або редагуватимете існуючого контакту з таким ім'ям (для якого вже визначено підлогу) то редагованому контакту так само буде змінено підлогу на знайдену)
Доброго дня, все працює трохи простіше )
Воно дивиться поле "Ім'я", далі дивиться всю базу контактів у боксі і якщо знаходить такий контакт у якого таке ж ім'я і вказана підлога, далі контакту де відбулося збереження (ми запустили цю дію) буде встановлено підлогу = підлозі знайденого контакту з таким же ім'ям .
Тобто іншими словами, ви вказуєте підлогу своїм клієнтам і далі якщо створюватимете нового або редагуватимете існуючого контакту з таким ім'ям (для якого вже визначено підлогу) то редагованому контакту так само буде змінено підлогу на знайдену)
Губко Олександр Сергійович Співробітник писав/ла: Доброго дня, все працює трохи простіше ) Воно дивиться поле "Ім'я", далі дивиться всю базу контактів у боксі і якщо знаходить такий контакт у якого таке ж ім'я і вказана підлога, далі контакту де відбулося збереження (ми запустили цю дію) буде встановлено підлогу = підлозі знайденого контакту з таким же ім'ям . Тобто іншими словами, ви вказуєте підлогу своїм клієнтам і далі якщо створюватимете нового або редагуватимете існуючого контакту з таким ім'ям (для якого вже визначено підлогу) то редагованому контакту так само буде змінено підлогу на знайдену)
Олександр, спасибі за інформацію. Відмінне рішення :) Я так підозрюю, якщо на одне ім'я було проставлено два різні значення (наприклад: є контакт з ім'ям Дмитро і підлога М, і таке ж ім'я, але підлога Ж) - надалі потрібно постійно вибирати потрібно значення, тому що Бокс не може визначити якесь саме потрібно вибрати. Правильно?
[quote]
Губко Олександр Сергійович
Співробітник писав/ла:
Доброго дня, все працює трохи простіше )
Воно дивиться поле "Ім'я", далі дивиться всю базу контактів у боксі і якщо знаходить такий контакт у якого таке ж ім'я і вказана підлога, далі контакту де відбулося збереження (ми запустили цю дію) буде встановлено підлогу = підлозі знайденого контакту з таким же ім'ям .
Тобто іншими словами, ви вказуєте підлогу своїм клієнтам і далі якщо створюватимете нового або редагуватимете існуючого контакту з таким ім'ям (для якого вже визначено підлогу) то редагованому контакту так само буде змінено підлогу на знайдену)
[/quote]
Олександр,
спасибі за інформацію.
Відмінне рішення :)
Я так підозрюю, якщо на одне ім'я було проставлено два різні значення (наприклад: є контакт з ім'ям Дмитро і підлога М, і таке ж ім'я, але підлога Ж) - надалі потрібно постійно вибирати потрібно значення, тому що Бокс не може визначити якесь саме потрібно вибрати. Правильно?
Юрченко Роман Сергійович Клієнт писав/ла: Я так підозрюю, якщо на одне ім'я було проставлено два різні значення (наприклад: є контакт з ім'ям Дмитро і підлога М, і таке ж ім'я, але підлога Ж) - надалі потрібно постійно вибирати потрібно значення, тому що Бокс не може визначити якесь саме потрібно вибрати. Правильно?
Так, воно просто не визначить
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
Я так підозрюю, якщо на одне ім'я було проставлено два різні значення (наприклад: є контакт з ім'ям Дмитро і підлога М, і таке ж ім'я, але підлога Ж) - надалі потрібно постійно вибирати потрібно значення, тому що Бокс не може визначити якесь саме потрібно вибрати. Правильно?
[/quote]
Юрченко Роман Сергійович Клієнт писав/ла: Я так підозрюю, якщо на одне ім'я було проставлено два різні значення (наприклад: є контакт з ім'ям Дмитро і підлога М, і таке ж ім'я, але підлога Ж) - надалі потрібно постійно вибирати потрібно значення, тому що Бокс не може визначити якесь саме потрібно вибрати. Правильно?
Дякую))
[quote]
Губко Олександр Сергійович
Співробітник писав/ла:
[quote]
Юрченко Роман Сергійович
Клієнт писав/ла:
[/quote]
[/quote]
Дякую))
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар