Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
відбулося зациклювання структури компанії у контакту 2906 батьківська компанія 4505 (ТОВ МАЗКОМ) і навпаки - у 4505 -> 2906 напишіть якусь батьківську компанію прибрати, я вручну виправлю
відбулося зациклювання структури компанії
у контакту 2906 батьківська компанія 4505 (ТОВ МАЗКОМ)
і навпаки - у 4505 -> 2906
напишіть якусь батьківську компанію прибрати, я вручну виправлю
Замогильний Дмитро Співробітник писав/ла: відбулося зациклювання структури компанії у контакту 2906 батьківська компанія 4505 (ТОВ МАЗКОМ) і навпаки - у 4505 -> 2906 напишіть якусь батьківську компанію прибрати, я вручну виправлю
Чому відбулося зациклювання?
[quote]
Замогильний Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Чому відбулося зациклювання?
швидше за все, у боксі хтось вибрав холдингову компанію і не перевіривши її батьківські, натиснув Зберегти, а можливо це було зроблено дією чи процедурою
швидше за все, у боксі хтось вибрав холдингову компанію і не перевіривши її батьківські, натиснув Зберегти, а можливо це було зроблено дією чи процедурою
Замогильний Дмитро Співробітник писав/ла: відбулося зациклювання структури компанії у контакту 2906 батьківська компанія 4505 (ТОВ МАЗКОМ) і навпаки - у 4505 -> 2906 напишіть якусь батьківську компанію прибрати, я вручну виправлю
Маю залишитися - "ТОВ Мазком" я так розумію це 4505.
[quote]
Замогильний Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Маю залишитися - "ТОВ Мазком" я так розумію це 4505.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар