Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Добрий день!
В якийсь момент перестав працювати імпорт контактів та помилки, але наявні контакти оновлює, тобто не створюються нові контакти.
Перевіряли той самий файл в іншому боксі і все працює.
Допоможіть, будь ласка, виправити помилку, бо стоять важливі процеси(
Адреса боксу: ngogarua.1b.app
[file]20344[/file]
Добрий день!
В якийсь момент перестав працювати імпорт контактів та помилки, але наявні контакти оновлює, тобто не створюються нові контакти.
Перевіряли той самий файл в іншому боксі і все працює.
Допоможіть, будь ласка, виправити помилку, бо стоять важливі процеси(
Доброго дня, при імпорті контактів пошук відбувається за id, зовнішнім id, номером телефону та email. У Вашому боксі стоять галочки "Дозволити дублікати email" + "Дозволити дублікати телефону", що відключає пошук по email та телефону. Тобто. при імпорті контактів контакти, швидше за все, не може знайти. Також для створення нових контактів необхідно вказувати номери колонок з фіо користувачів.
Доброго дня, при імпорті контактів пошук відбувається за id, зовнішнім id, номером телефону та email.
У Вашому боксі стоять галочки "Дозволити дублікати email" + "Дозволити дублікати телефону", що відключає пошук по email та телефону. Тобто. при імпорті контактів контакти, швидше за все, не може знайти. Також для створення нових контактів необхідно вказувати номери колонок з фіо користувачів.
Дайте будь ласка посилання на користувача який вантажить файли і файлик який потрібно завантажити і завантажте 1 раз з потрібними налаштуваннями все (я скопіюю Ваші налаштування і подивлюся. що не так). Або просто зайте id імпорту, який можна запустити знову. Дякую.
Дайте будь ласка посилання на користувача який вантажить файли і файлик який потрібно завантажити і завантажте 1 раз з потрібними налаштуваннями все (я скопіюю Ваші налаштування і подивлюся. що не так). Або просто зайте id імпорту, який можна запустити знову. Дякую.
[quote]
[/quote]
Користувач - https://ngogarua.1b.app/app/contact/2/
Посилання на процес - https://ngogarua.1b.app/app/files/control/673/
Цей процес можна запустити повторно
Добридень. Перезбережіть файл як xls або xlsx і завантажте його заново. Після скиньте мені будь-яку з дат. Користувачеві якого Ви дали сьогодні немає прав на додаток Імпорту контактів, тобто. він не може нічого завантажити, відповідно я під ним теж не можу.
Добридень. Перезбережіть файл як xls або xlsx і завантажте його заново. Після скиньте мені будь-яку з дат. Користувачеві якого Ви дали сьогодні немає прав на додаток Імпорту контактів, тобто. він не може нічого завантажити, відповідно я під ним теж не можу.
[file]20485[/file]
Розібрався самостійно, проблема полягала в присутності полів типу мультисписок та випадаюче меню в які заборонений запис навіть при відповідності варіантів
Розібрався самостійно, проблема полягала в присутності полів типу мультисписок та випадаюче меню в які заборонений запис навіть при відповідності варіантів
Пчолкін Віталій Володимирович написав: в які заборонений запис
ви самі це заборонили? В імпорті прямо немає нічого подібного, тільки якщо через автоматизацію контактів
[quote]
Пчолкін Віталій Володимирович написав:
в які заборонений запис
[/quote]
ви самі це заборонили? В імпорті прямо немає нічого подібного, тільки якщо через автоматизацію контактів
.dev OneBox production писал/а: ви самі це заборонили? В імпорті прямо немає нічого подібного, тільки якщо через автоматизацію контактів
Не розумію все одно, завантажує тільки у випадку якщо вказані звичайні рядки. Поля список, дата тощо дають помилку.
Не знаю де дивитися обмеження про які ви говорите, наче нічого такого не робив.
[quote]
.dev
OneBox production писал/а:
[/quote]
Не розумію все одно, завантажує тільки у випадку якщо вказані звичайні рядки. Поля список, дата тощо дають помилку.
Не знаю де дивитися обмеження про які ви говорите, наче нічого такого не робив.
Історія продовжується, не можу імпортувати і ті самі помилки.
Дата - 2023-08-14 21:10:23 Процес №31 Дата створення: 2023-08-14 21:10:23 Завершено: 2023-08-14 21:11:05 Updated: 0 Added: 0 Missing: 0 Error: 88 Етап: done
Прошу допомоги у пошуку проблеми. Дякую!
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Тобто. зробіть імпорт від початку до кінця і дайте мені дату з історії, щоб я його заново запустив
Історія продовжується, не можу імпортувати і ті самі помилки.
Дата - 2023-08-14 21:10:23
Процес №31 Дата створення: 2023-08-14 21:10:23 Завершено: 2023-08-14 21:11:05 Updated: 0 Added: 0 Missing: 0 Error: 88 Етап: done
Прошу допомоги у пошуку проблеми. Дякую!
[quote]
Отдел Заботы
Тобто. зробіть імпорт від початку до кінця і дайте мені дату з історії, щоб я його заново запустив
[/quote]
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Добридень. Наскільки я бачу о 2023-08-15 16:58:05 У Вас вийшло? Судячи з до-во завантажених контактів
Добрий день! Так, вимикаю всі автоматизації налаштовані і експорт проходить без проблем
[quote]
Отдел Заботы
Добридень. Наскільки я бачу о 2023-08-15 16:58:05 У Вас вийшло? Судячи з до-во завантажених контактів
[/quote]
Добрий день! Так, вимикаю всі автоматизації налаштовані і експорт проходить без проблем
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар