Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вже не вперше зауважую, що мій контакт перейменовується сам собою. У нас усі контакти на латиниці записані, а він чомусь змінює на кирилицю. В чому проблема? Як це прибрати, щоби таке не відбувалося?
[file]16951[/file]
[file]16952[/file]
Вже не вперше зауважую, що мій контакт перейменовується сам собою. У нас усі контакти на латиниці записані, а він чомусь змінює на кирилицю. В чому проблема? Як це прибрати, щоби таке не відбувалося?
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: при авторизації система оновлює фіо на базі вашого обліку в onebox ID тому правте профіль на сайті і перезайдіть і буде те, що ви хочете
розумію, якщо це відбувається вперше при реєстрації... коротше винаходите велосипеди, я зрозумів )
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
при авторизації система оновлює фіо на базі вашого обліку в onebox ID
тому правте профіль на сайті і перезайдіть і буде те, що ви хочете
[/quote]
розумію, якщо це відбувається вперше при реєстрації... коротше винаходите велосипеди, я зрозумів )
Cornev Mihail ergo написав: а якщо на форумі хочу приховати своє прізвище, то як бути? завжди оновлюватиме і в системі?
приховуйте ПІБ якщо поля порожні то оновлювати перетирати не буде
[quote]
Cornev Mihail
ergo написав:
а якщо на форумі хочу приховати своє прізвище, то як бути? завжди оновлюватиме і в системі?
[/quote]
приховуйте ПІБ
якщо поля порожні то оновлювати перетирати не буде
значить ви не правильно застосовуєте поради. Зробили це для того, щоб була єдина унікальна система обліку та авторизація - за типом apple id і нічого міняти я не збираюся
значить ви не правильно застосовуєте поради.
Зробили це для того, щоб була єдина унікальна система обліку та авторизація - за типом apple id і нічого міняти я не збираюся
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар