Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день,
Отримали замовлення 2 роки тому з номером телефону А, емайл замовлення – Б.
01,07,2022 отримали нове замовлення, в якому було вказано номер телефону А, але емайл інший - В.
на замовлення від 01.07.2022. ОнеБокс автоматично додав емайл адресу із замовлення, яке було 2 роки тому - Б.
Після того як ми вислали замовлення клієнту, на емайл Б (потрібно було В) адресу було вислано код і людина вибрала не своє замовлення просто тому, що йому прийшов емайл, який підмінив ОнеБокс.
Чому ОнеБокс автоматично замінив емайл адресу, як уникнути, щоб у майбутньому таке не повторювалося?
Добрий день, Отримали замовлення 2 роки тому з номером телефону А, емайл замовлення – Б. 01,07,2022 отримали нове замовлення, в якому було вказано номер телефону А, але емайл інший - В. на замовлення від 01.07.2022. ОнеБокс автоматично додав емайл адресу із замовлення, яке було 2 роки тому - Б. Після того як ми вислали замовлення клієнту, на емайл Б (потрібно було В) адресу було вислано код і людина вибрала не своє замовлення просто тому, що йому прийшов емайл, який підмінив ОнеБокс. Чому ОнеБокс автоматично замінив емайл адресу, як уникнути, щоб у майбутньому таке не повторювалося?
Добрий день. За замовчуванням більшість дій вважає, що якщо людину знайшли за номером телефону, то це та сама людина, що й створювала замовлення Х років тому, тому що номер телефону рідко може змінювати власника. Відповідно при створенні замовлення користувача знайшло за номером телефону і додало до його відомих контактних даних нові а саме email. Email бокс зазвичай не замінює, а додає до поточного email створеного контакту. Якщо ви хочете вимкнути пошук контактів по email та телефону, то в налаштуваннях системи є галочки "Унікальність email" та "Унікальність номерів телефонів" (не дослівно). Але тоді кожного разу з однаковим номером телефону замість створення створюватиме новий контакт, що призведе до того, що при створенні 5 різних замовлень всі вони будуть створені на 5 різних користувачів, що я думаю не дуже зручно.
Добрий день. За замовчуванням більшість дій вважає, що якщо людину знайшли за номером телефону, то це та сама людина, що й створювала замовлення Х років тому, тому що номер телефону рідко може змінювати власника. Відповідно при створенні замовлення користувача знайшло за номером телефону і додало до його відомих контактних даних нові а саме email. Email бокс зазвичай не замінює, а додає до поточного email створеного контакту. Якщо ви хочете вимкнути пошук контактів по email та телефону, то в налаштуваннях системи є галочки "Унікальність email" та "Унікальність номерів телефонів" (не дослівно). Але тоді кожного разу з однаковим номером телефону замість створення створюватиме новий контакт, що призведе до того, що при створенні 5 різних замовлень всі вони будуть створені на 5 різних користувачів, що я думаю не дуже зручно.
Дайте посилання на свій бокс і скажіть, яку дію використовуєте, при якому виникає проблема. Від версії боксу залежить де шукати налаштування, чи від дії спрацюють вони взагалі
Дайте посилання на свій бокс і скажіть, яку дію використовуєте, при якому виникає проблема. Від версії боксу залежить де шукати налаштування, чи від дії спрацюють вони взагалі
Питання взагалі не зрозуміле. Що означає, яку дію ми використовуємо? При імпорті замовлення з сайту бокс підтягує старий мел покупця, а не той, який покупець вказав при оформленні замовлення. Ви сказали знайти галочку, щоб не було пошуку по телефону та імейлу. Запитання, де ця галочка? Можете показати скрін?
Питання взагалі не зрозуміле.
Що означає, яку дію ми використовуємо?
При імпорті замовлення з сайту бокс підтягує старий мел покупця, а не той, який покупець вказав при оформленні замовлення.
Ви сказали знайти галочку, щоб не було пошуку по телефону та імейлу.
Запитання, де ця галочка? Можете показати скрін?
Я хотів уточнити, якою дією ви створюєте замовлення. Після отримання посилання зрозумів, що це "Імпорт процесів з opencart". Отже, ця дія здійснює пошук клієнта в такому порядку: 1. по email 2. за номером телефону Якщо стоїть налаштування "Оновлювати номер телефону, ім'я, прізвище та email клієнта", то email і телефон додається до списку знайденого контакту. Тобто. при поточних налаштуваннях дій щогодини email не повинен додаватися до списку пошт користувача. Email на який безпосередньо оформляється замовлення повинен додаватися в полі "clientemail" знайдіть його в універсальному блоці замовлення та подивіться чи правильне там значення для вашого замовлення. Якщо значення там правильне то можна просто зробити налаштування в дії, що відправляє email, щоб воно відправляло email не на адресу клієнта з картки клієнта, а на email з процесу, якщо такий існує.
Я хотів уточнити, якою дією ви створюєте замовлення. Після отримання посилання зрозумів, що це "Імпорт процесів з opencart".
Отже, ця дія здійснює пошук клієнта в такому порядку:
1. по email
2. за номером телефону
Якщо стоїть налаштування "Оновлювати номер телефону, ім'я, прізвище та email клієнта", то email і телефон додається до списку знайденого контакту. Тобто. при поточних налаштуваннях дій щогодини email не повинен додаватися до списку пошт користувача. Email на який безпосередньо оформляється замовлення повинен додаватися в полі "clientemail" знайдіть його в універсальному блоці замовлення та подивіться чи правильне там значення для вашого замовлення. Якщо значення там правильне то можна просто зробити налаштування в дії, що відправляє email, щоб воно відправляло email не на адресу клієнта з картки клієнта, а на email з процесу, якщо такий існує.
Якщо стоїть налаштування "Оновлювати номер телефону, ім'я, прізвище та email клієнта", то email і телефон додається до списку знайденого контакту. Тобто. при поточних налаштуваннях дій щогодини email не повинен додаватися до списку пошт користувача.
Я так і не збагнув. Тут чекбокс має бути активним чи ні? Був неактивний, я ввімкнув.
Email на який безпосередньо оформляється замовлення повинен додаватися в полі "clientemail" знайдіть його в універсальному блоці замовлення і подивіться чи правильне значення для вашого замовлення.
- ось тут? Тут неправильна пошта. Я ж говорю, що бокс підтягнув неправильну пошту. Не ту, яку клієнт залишав при оформленні замовлення, а бокс знайшов стару пошту клієнта і її приліпив скрізь - у картці замовлення, в розсилці.
[quote]
Якщо стоїть налаштування "Оновлювати номер телефону, ім'я, прізвище та email клієнта", то email і телефон додається до списку знайденого контакту. Тобто. при поточних налаштуваннях дій щогодини email не повинен додаватися до списку пошт користувача.
[/quote]
Я так і не збагнув. Тут чекбокс має бути активним чи ні? Був неактивний, я ввімкнув.
[quote]Email на який безпосередньо оформляється замовлення повинен додаватися в полі "clientemail" знайдіть його в універсальному блоці замовлення і подивіться чи правильне значення для вашого замовлення.[/quote]
[file]16105[/file] - ось тут? Тут неправильна пошта. Я ж говорю, що бокс підтягнув неправильну пошту. Не ту, яку клієнт залишав при оформленні замовлення, а бокс знайшов стару пошту клієнта і її приліпив скрізь - у картці замовлення, в розсилці.
Скляров Олександр писав/ла: Тут чекбокс має бути активним чи ні? Був неактивний, я ввімкнув.
не активний має бути.
Скляров Олександр писав/ла: - ось тут? Тут неправильна пошта. Я ж говорю, що бокс підтягнув неправильну пошту. Не ту, яку клієнт залишав при оформленні замовлення, а бокс знайшов стару пошту клієнта і її приліпив скрізь - у картці замовлення, в розсилці.
ні, дайте посилання на замовлення я виведу це поле в інтерфейс
[quote]
Скляров Олександр писав/ла:
Тут чекбокс має бути активним чи ні? Був неактивний, я ввімкнув.
[/quote]
не активний має бути.
[quote]
Скляров Олександр писав/ла:
- ось тут? Тут неправильна пошта. Я ж говорю, що бокс підтягнув неправильну пошту. Не ту, яку клієнт залишав при оформленні замовлення, а бокс знайшов стару пошту клієнта і її приліпив скрізь - у картці замовлення, в розсилці.
[/quote]
ні, дайте посилання на замовлення я виведу це поле в інтерфейс
Все вірно, Чекбокс був не активний. Я його 10 хвилин тому увімкнув. Наразі відключив, тобто галочка не варто. Я вивів clientemail у картку замовлення. Там пусто
Все вірно, Чекбокс був не активний. Я його 10 хвилин тому увімкнув. Наразі відключив, тобто галочка не варто.
Я вивів clientemail у картку замовлення. Там пусто [file]16106[/file]
Це допполе у вас)))
Email client (order.order_clientemail)
ось тут зараз неправильний email, так?
https://agr-lv.crm-onebox.com/admin/customorder/order/34961/history/?systemchange=1&filter2_key=valueold&filter2_type=search&filter2_value=&filter3_key=valuenew&filter3_type=search&filter3_value=& =&developerview=1 з історії видно, що ви його змінювали, навіщо?
Email client (order.order_clientemail) - я ж вам показував це поле на скрині о 13:27 - ви відповіли, що це не те і сказали "ні, дайте посилання на замовлення, я виведу це поле в інтерфейс". Я в універсальному блоці вивів clientemail – зробив точно як ви написали. Але знову не те. "Email client" був спочатку, "clientemail" вивів в універсальному блоці . Що ще треба вивести?
Email client (order.order_clientemail) ось тут зараз неправильний email, так? ... з історії видно, що ви його змінювали, навіщо?
Ми замінили email, тому що ми по новій відправили посилку та щоб не було повторної історії з відправкою пошти, ми вручну замінили email на що актуальний.
Email client (order.order_clientemail) - я ж вам показував це поле на скрині о 13:27 - ви відповіли, що це не те і сказали "ні, дайте посилання на замовлення, я виведу це поле в інтерфейс". Я в універсальному блоці вивів clientemail – зробив точно як ви написали. Але знову не те.
"Email client" був спочатку, "clientemail" вивів в універсальному блоці [file]16107[/file]. Що ще треба вивести?
[quote]
Email client (order.order_clientemail)
... з історії видно, що ви його змінювали, навіщо?
[/quote]
Ми замінили email, тому що ми по новій відправили посилку та щоб не було повторної історії з відправкою пошти, ми вручну замінили email на що актуальний.
Старе значення неправильне, нове правильне значення (ми прописали вручну в картці замовлення тут скрін https://prnt.sc/5xfvj11yBsNj)
[quote]
https://agr-lv.crm-onebox.com/admin/customorder/order/34961/history/?systemchang... з історії видно що ви його змінювали, навіщо?
[/quote]
Старе значення неправильне, нове правильне значення (ми прописали вручну в картці замовлення тут скрін https://prnt.sc/5xfvj11yBsNj)
якщо зробити ось так то для відносно нових замовлень email замовлення буде перезаписуватись на той, що записаний у замовленні в опенкарті. При створенні замовлення за замовчуванням в email процесу вноситься email контакту з боксу і тільки якщо його немає email з опенкарта. Це також можна переробити, щоб відразу ставило email замовлення з опенкарта в це поле це займе 1ч
[file]16113[/file] якщо зробити ось так то для відносно нових замовлень email замовлення буде перезаписуватись на той, що записаний у замовленні в опенкарті.
При створенні замовлення за замовчуванням в email процесу вноситься email контакту з боксу і тільки якщо його немає email з опенкарта. Це також можна переробити, щоб відразу ставило email замовлення з опенкарта в це поле [file]16114[/file] це займе 1ч
ні, я запропонував 2 шляхи вирішення проблеми: 1. Вибрати https://1b.app/ua/ajax/download/16113/ ось так у дії. Тоді кожні кілька хвилин email замовлення оновлюватиметься з опенкарта 2. Зробити, щоб бокс відразу проставляв email з опенкарта при створенні замовлення. Це займе 1год доопрацювання програміста.
ні, я запропонував 2 шляхи вирішення проблеми:
1. Вибрати https://1b.app/ua/ajax/download/16113/ ось так у дії. Тоді кожні кілька хвилин email замовлення оновлюватиметься з опенкарта
2. Зробити, щоб бокс відразу проставляв email з опенкарта при створенні замовлення. Це займе 1год доопрацювання програміста.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар