Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Привіт число 133 біля Error означає загальну кількість контактів, які не вдалося імпортувати. Розшифровка помилок щодо кожного такого контакту надсилається в листі на адреси, вказані в налаштуванні Email для технічних повідомлень https://sapfg.1b.app/app/settings/email/
Привіт число 133 біля Error означає загальну кількість контактів, які не вдалося імпортувати. Розшифровка помилок щодо кожного такого контакту надсилається в листі на адреси, вказані в налаштуванні Email для технічних повідомлень
https://sapfg.1b.app/app/settings/email/
Знайшов куди приходить листи, зі звіту помилково видно, що не завантажилися контакти де тільки одне ім'я людини (на скріншоті видно). Чому при імпорті не розпізнає все ПІБ повністю?
Знайшов куди приходить листи, зі звіту помилково видно, що не завантажилися контакти де тільки одне ім'я людини (на скріншоті видно). Чому при імпорті не розпізнає все ПІБ повністю?
[file]13483[/file]
Чи приклад рядка з Ексель файлу? у якому знаходиться база контактів? Причому імпортував інший файл, більший, але й там близько половини контактів - Error (скрин приклав)
Чи приклад рядка з Ексель файлу? у якому знаходиться база контактів?
Причому імпортував інший файл, більший, але й там близько половини контактів - Error (скрин приклав)
[file]13526[/file]
[file]13527[/file]
SAP Force Group Sap Force Group написав: Чи приклад рядка з Ексель файлу? у якому знаходиться база контактів? Причому імпортував інший файл, більший, але й там близько половини контактів - Error (скрин приклав)
я маю на увазі ці налаштування
як ви налаштовували відповідності колонок у файлі та боксі?
[quote]
SAP Force Group
Sap Force Group написав:
Чи приклад рядка з Ексель файлу? у якому знаходиться база контактів?
Причому імпортував інший файл, більший, але й там близько половини контактів - Error (скрин приклав)
[file]13526[/file]
[file]13527[/file]
[/quote]
я маю на увазі ці налаштування
[file]13765[/file]
як ви налаштовували відповідності колонок у файлі та боксі?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар