Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Нужно подключить Roistat в CRM? Есть необходимость настройки? Вы всегда можете обратиться к нашим партнерам-интеграторам и они с радостью помогут вам!
Посмотреть список интеграторов
Після перенесення CRM системи на інший домен (завдання - https://1b.app/ua/support/server-installation/11998-smena-domena-crm) перестала працювати інтеграція з Roistat (не потрапляють нові ліди).
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Можливо на стороні Roistat потрібно змінити IP/домен, на який надсилатимуться запити?
Roistat це зробив, відповідь від них: Необхідно уточнити чи є обмеження з боку CRM на отримання даних. А також додатково, якщо ведеться логування запитів до CRM, потрібна інформація з логів, що відбувається в момент спроби отримати дані від CRM при авторизації в Roistat. Орієнтовний час авторизації ми мали 13:20-13:30 в момент віддаленого підключення.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Можливо на стороні Roistat потрібно змінити IP/домен, на який надсилатимуться запити?
[/quote]
Roistat це зробив, відповідь від них:
Необхідно уточнити чи є обмеження з боку CRM на отримання даних.
А також додатково, якщо ведеться логування запитів до CRM, потрібна інформація з логів, що відбувається в момент спроби отримати дані від CRM при авторизації в Roistat.
Орієнтовний час авторизації ми мали 13:20-13:30 в момент віддаленого підключення.
На жаль, логування https://crm.global-trailer.ru/admin/shop/report/logs/ за даною інтеграцією немає. Я можу запропонувати вам доопрацювання в дану інтеграцію логування запитів та помилок - це займе 1год (у вигляді налаштування інтеграції).
На жаль, логування https://crm.global-trailer.ru/admin/shop/report/logs/ за даною інтеграцією немає.
Я можу запропонувати вам доопрацювання в дану інтеграцію логування запитів та помилок - це займе 1год (у вигляді налаштування інтеграції).
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: На жаль, логування https://crm.global-trailer.ru/admin/shop/report/logs/ за даною інтеграцією немає. Я можу запропонувати вам доопрацювання в дану інтеграцію логування запитів та помилок - це займе 1год (у вигляді налаштування інтеграції).
Навіщо нам це доопрацювання? Було зроблено перенесення боксу на новий інший домен, де ваші фахівці підтвердили, що перенесення повністю досконале і все працює, за фактом не працює інтеграція і для виходу з ситуації пропонуєте доплатити, щоб просто було можливо встановити причину?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
На жаль, логування https://crm.global-trailer.ru/admin/shop/report/logs/ за даною інтеграцією немає.
Я можу запропонувати вам доопрацювання в дану інтеграцію логування запитів та помилок - це займе 1год (у вигляді налаштування інтеграції).
[/quote]
Навіщо нам це доопрацювання?
Було зроблено перенесення боксу на новий інший домен, де ваші фахівці підтвердили, що перенесення повністю досконале і все працює, за фактом не працює інтеграція і для виходу з ситуації пропонуєте доплатити, щоб просто було можливо встановити причину?
Ви просите у мене логи запитів – я вказую на те, щоб їх надати на постійній основі – необхідне доопрацювання.
Максим писав/ла: Було зроблено перенесення боксу на новий інший домен, де ваші фахівці підтвердили, що перенесення повністю досконале і все працює, за фактом не працює інтеграція і для виходу з ситуації пропонуєте доплатити, щоб просто було можливо встановити причину?
Я більш ніж впевнений що: 1. або у вас спочатку була не коректно налаштована інтеграція 2. або після перенесення ви не сказали Roistat змінити адресу куди надсилати запити - через що інтеграція перестала працювати Я одноразово додав логі - чекаю на запит від Roistat. PS: фахівець, який змінює доменне ім'я – не несе відповідальності за працездатність зовнішніх інтеграцій. Якщо у вас такі налаштовані по доменному імені - ваше завдання завчасно змінити адреси у зовнішніх сервісах. Адже Roistat шле запити куди треба, а не ми у них щось забираємо за API.
[quote]
Максим писав/ла:
Навіщо нам це доопрацювання?
[/quote]
Ви просите у мене логи запитів – я вказую на те, щоб їх надати на постійній основі – необхідне доопрацювання.
[quote]
Максим писав/ла:
Було зроблено перенесення боксу на новий інший домен, де ваші фахівці підтвердили, що перенесення повністю досконале і все працює, за фактом не працює інтеграція і для виходу з ситуації пропонуєте доплатити, щоб просто було можливо встановити причину?
[/quote]
Я більш ніж впевнений що:
1. або у вас спочатку була не коректно налаштована інтеграція
2. або після перенесення ви не сказали Roistat змінити адресу куди надсилати запити - через що інтеграція перестала працювати
Я одноразово додав логі - чекаю на запит від Roistat.
PS: фахівець, який змінює доменне ім'я – не несе відповідальності за працездатність зовнішніх інтеграцій. Якщо у вас такі налаштовані по доменному імені - ваше завдання завчасно змінити адреси у зовнішніх сервісах. Адже Roistat шле запити куди треба, а не ми у них щось забираємо за API.
[quote]
Я більш ніж впевнений що:
1. або у вас спочатку була не коректно налаштована інтеграція
[/quote]
https://crm.global-trailer.ru/admin/roistat/lead-hunter/?linkkey=roistat-integration
Інтеграція у вас взагалі не налаштована
І історії про те, що вона колись налаштовувалась - так само ні
Коли нічого не налаштовано – так і працювати не буде. Вам потрібно налаштувати сценарії прийому лідів відповідно до ваших projectId
[quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
https://crm.global-trailer.ru/admin/roistat/lead-hunter/?linkkey=roistat-integra...
Інтеграція у вас взагалі не налаштована
І історії про те, що вона колись налаштовувалась - так само ні
[/quote]
Коли нічого не налаштовано – так і працювати не буде.
Вам потрібно налаштувати сценарії прийому лідів відповідно до ваших projectId
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Я одноразово додав логі - чекаю на запит від Roistat.
30.11.2021, о 16:40-16:45 спробували авторизуватись. Ви надасте логі?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Я одноразово додав логі - чекаю на запит від Roistat.
[/quote]
Максим писав/ла: 30.11.2021, о 16:40-16:45 спробували авторизуватись. Ви надасте логі?
Ні, не надам - бо логування в інтеграції немає. Тим більше коли вона не налаштована взагалі, про що я говорив раніше.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Коли нічого не налаштовано – так і працювати не буде. Вам потрібно налаштувати сценарії прийому лідів відповідно до ваших projectId
[quote]
Максим писав/ла:
[/quote]
Ні, не надам - бо логування в інтеграції немає. Тим більше коли вона не налаштована взагалі, про що я говорив раніше.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Коли нічого не налаштовано – так і працювати не буде.
Вам потрібно налаштувати сценарії прийому лідів відповідно до ваших projectId
[/quote]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар