Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Здраствуйте колеги!
Зареєстрував обліковий запис. Увійти не зміг. Система давала безліч помилок. Звернувся на підтримку – переадресували питання партнеру. З цим обліковим записом нічого не змогли зробити.
Зареєстрував на іншу адресу + інший номер телефону. Верифікацію пройти не зміг. Звернувся на підтримку – надіслали перевірочні коди. Пройшов у ручному режимі. Начебто все - працюй. Аж ні - не надходить інформація ніяка про дії в акаунті, не можу операції імпорту-експорту виконати.
Система пише, що все прибл. Надіслано звіт. Але фактично нічого не отримую.
З форуму при цьому повідомлення надходять.
Будь ласка, допоможіть перейти в нормальний режим роботи.
Дякую!
[file]15046[/file]
Здраствуйте колеги! Зареєстрував обліковий запис. Увійти не зміг. Система давала безліч помилок. Звернувся на підтримку – переадресували питання партнеру. З цим обліковим записом нічого не змогли зробити. Зареєстрував на іншу адресу + інший номер телефону. Верифікацію пройти не зміг. Звернувся на підтримку – надіслали перевірочні коди. Пройшов у ручному режимі. Начебто все - працюй. Аж ні - не надходить інформація ніяка про дії в акаунті, не можу операції імпорту-експорту виконати. Система пише, що все прибл. Надіслано звіт. Але фактично нічого не отримую. З форуму при цьому повідомлення надходять. Будь ласка, допоможіть перейти в нормальний режим роботи. Дякую!
Як варіанти рішення: 1. Зайдіть у додатки "Пошта" , в інші налаштування програми та вкажіть у потрібних полях email 2. Якщо ви виробляєте експорт великого масиву продуктів, розділіть вивантаження на 2 частини. І експортуйте частинами 3. Щоб завантажити файл експорту Ви можете зайти до програми Файлове сховище та завантажити файл xls безпосередньо з Боксу
Як варіанти рішення:
1. Зайдіть у додатки "Пошта" , в інші налаштування програми та вкажіть у потрібних полях email
2. Якщо ви виробляєте експорт великого масиву продуктів, розділіть вивантаження на 2 частини. І експортуйте частинами
3. Щоб завантажити файл експорту Ви можете зайти до програми Файлове сховище та завантажити файл xls безпосередньо з Боксу
Морозова Олеся Olmonic - ФОП МОРОЗОВА О.П. Інтегратор OneBox написав: Як варіанти рішення: 1. Зайдіть у додатки "Пошта" , в інші налаштування програми та вкажіть у потрібних полях email 2. Якщо ви виробляєте експорт великого масиву продуктів, розділіть вивантаження на 2 частини. І експортуйте частинами 3. Щоб завантажити файл експорту Ви можете зайти до програми Файлове сховище та завантажити файл xls безпосередньо з Боксу
І перевірте обов'язково папку Спам
[quote]
Морозова Олеся
Olmonic - ФОП МОРОЗОВА О.П.
Інтегратор OneBox написав:
Як варіанти рішення:
1. Зайдіть у додатки "Пошта" , в інші налаштування програми та вкажіть у потрібних полях email
2. Якщо ви виробляєте експорт великого масиву продуктів, розділіть вивантаження на 2 частини. І експортуйте частинами
3. Щоб завантажити файл експорту Ви можете зайти до програми Файлове сховище та завантажити файл xls безпосередньо з Боксу
[/quote]
Тут така ситуація - я зареєструю поштову скриньку і, швидше за все, так, буде пошта відправлятися. Проблема виникла в іншому функціоналі: я зареєструвався і не міг написати повідомлення на форумі тому, що не ідентифікований, а ідентифікацію можна пройти тільки отримавши код на пошту та СМС, а відправка на пошту - не працює, і відновлення паролю також не працює. От адмін ручками вислав код - і підтвердили. Тепер пошту для свого облікового запису потрібно будувати, щоб оповіщення облікового запису надходили. Тобто я клієнту коли презентуватиму систему піду тим же шляхом - через адміну системи... Це,... дивно принаймні. до чого скриньку користувача до системи відновлення пароля в системі Onebox загалом? Такого анлогікалу немає на жодному сервісі, з якими я працював, а працюю вже з 1996 року і з багатьма :-)
Тут така ситуація - я зареєструю поштову скриньку і, швидше за все, так, буде пошта відправлятися.
Проблема виникла в іншому функціоналі:
я зареєструвався і не міг написати повідомлення на форумі тому, що не ідентифікований, а ідентифікацію можна пройти тільки отримавши код на пошту та СМС, а відправка на пошту - не працює, і відновлення паролю також не працює. От адмін ручками вислав код - і підтвердили. Тепер пошту для свого облікового запису потрібно будувати, щоб оповіщення облікового запису надходили.
Тобто я клієнту коли презентуватиму систему піду тим же шляхом - через адміну системи... Це,... дивно принаймні. до чого скриньку користувача до системи відновлення пароля в системі Onebox загалом? Такого анлогікалу немає на жодному сервісі, з якими я працював, а працюю вже з 1996 року і з багатьма :-)
Бабин Олександр Федорович писав/ла: я зареєструвався і не міг написати повідомлення на форумі тому, що не ідентифікований, а ідентифікацію можна пройти тільки отримавши код на пошту та СМС, а відправка на пошту - не працює, і відновлення паролю також не працює. От адмін ручками вислав код - і підтвердили. Тепер пошту для свого облікового запису потрібно будувати, щоб оповіщення облікового запису надходили.
ваша пошта чомусь була в black list тому листи не доходили із сайту я прибрав можна перевірити зараз
Бабин Олександр Федорович писав/ла: Тобто я клієнту коли презентуватиму систему піду тим же шляхом - через адміну системи... Це,... дивно принаймні. до чого скриньку користувача до системи відновлення пароля в системі Onebox загалом? Такого анлогікалу немає на жодному сервісі, з якими я працював, а працюю вже з 1996 року і з багатьма :-)
відновлення пароля не пов'язано ніяк з ящиками
[quote]
Бабин Олександр Федорович писав/ла:
я зареєструвався і не міг написати повідомлення на форумі тому, що не ідентифікований, а ідентифікацію можна пройти тільки отримавши код на пошту та СМС, а відправка на пошту - не працює, і відновлення паролю також не працює. От адмін ручками вислав код - і підтвердили. Тепер пошту для свого облікового запису потрібно будувати, щоб оповіщення облікового запису надходили.
[/quote]
ваша пошта чомусь була в black list тому листи не доходили із сайту
я прибрав можна перевірити зараз
[quote]
Бабин Олександр Федорович писав/ла:
Тобто я клієнту коли презентуватиму систему піду тим же шляхом - через адміну системи... Це,... дивно принаймні. до чого скриньку користувача до системи відновлення пароля в системі Onebox загалом? Такого анлогікалу немає на жодному сервісі, з якими я працював, а працюю вже з 1996 року і з багатьма :-)
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав: ваша пошта чомусь була в black list тому листи не доходили із сайту я прибрав можна перевірити зараз
Ігоре, дякую! Лист про відновлення акаунту надійшов - отже, і все інше має працювати, що стосується взаємодії з поштовою скринькою. Подивіться будь ласка також поштова адреса ababiy@gmail.com - його я використав в перший раз і ні я ні партнер Onebox не змогли домогтися штатної реєстрації і додавання аплетів. Ще раз спасибі, що включилися у вирішення проблемного питання.
[quote]
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав:
ваша пошта чомусь була в black list тому листи не доходили із сайту
я прибрав можна перевірити зараз
[/quote]
[/quote]
Ігоре, дякую!
Лист про відновлення акаунту надійшов - отже, і все інше має працювати, що стосується взаємодії з поштовою скринькою.
Подивіться будь ласка також поштова адреса ababiy@gmail.com - його я використав в перший раз і ні я ні партнер Onebox не змогли домогтися штатної реєстрації і додавання аплетів.
Ще раз спасибі, що включилися у вирішення проблемного питання.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар