Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
В додатку
є можливість вибрати групу та джерело
[file]15012[/file]
але мені потрібно 2 налаштування
1. Щоб я в якомусь полі типу мультисисок контактів просто міг ручками вибрати будь-яких користувачів та компаній, яким потрібно відправити (не завжди зручно створювати під них групу)
2. Необхідне налаштування (галочка), що якщо з доопрацювання пункту 1 я вибираю компанію, то щоб система надіслала лист ВСІМ співробітникам компанії.
Скільки це годинників?
В додатку є можливість вибрати групу та джерело
але мені потрібно 2 налаштування 1. Щоб я в якомусь полі типу мультисисок контактів просто міг ручками вибрати будь-яких користувачів та компаній, яким потрібно відправити (не завжди зручно створювати під них групу) 2. Необхідне налаштування (галочка), що якщо з доопрацювання пункту 1 я вибираю компанію, то щоб система надіслала лист ВСІМ співробітникам компанії. Скільки це годинників?
1. братик ти походу взагалі не розібрався з функціоналом - ти можеш виділити 2х користувачів наприклад і додати їх в розсилку через відправити в або там же створити її - ти можеш вже у розсилці зайти у вкладку контакти і там же додати їх при цьому не потрібно вибирати ні груп, ні джерела вчи мат частину
Губко Олександр Сергійович SheBo написав: 2. Необхідне налаштування (галочка), що якщо з доопрацювання пункту 1 я вибираю компанію, то щоб система надіслала лист ВСІМ співробітникам компанії.
точно нада? навіть після відповіді пункт 1?
1. братик ти походу взагалі не розібрався з функціоналом
- ти можеш виділити 2х користувачів наприклад і додати їх в розсилку через відправити в або там же створити її
- ти можеш вже у розсилці зайти у вкладку контакти і там же додати їх
при цьому не потрібно вибирати ні груп, ні джерела
вчи мат частину
[quote]
Губко Олександр Сергійович
SheBo написав:
2. Необхідне налаштування (галочка), що якщо з доопрацювання пункту 1 я вибираю компанію, то щоб система надіслала лист ВСІМ співробітникам компанії.
[/quote]
точно нада? навіть після відповіді пункт 1?
1. Питання просто писалося для МВП, та був клієнт перейшов на ОС. Я зрозумів, коли вже написав питання 2. Так, необхідний. Так як я хочу вибрати 3 компанії зі списку, а у них умовно 30 співробітників і щоб їх не вибирати було б круто зробити галочку в самій розсилки "якщо до розсилки додані компанії відправляти так само повідомлення їхнім співробітникам". Скільки це годинників?
1. Питання просто писалося для МВП, та був клієнт перейшов на ОС. Я зрозумів, коли вже написав питання
2. Так, необхідний. Так як я хочу вибрати 3 компанії зі списку, а у них умовно 30 співробітників і щоб їх не вибирати було б круто зробити галочку в самій розсилки "якщо до розсилки додані компанії відправляти так само повідомлення їхнім співробітникам".
Скільки це годинників?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар