Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Підкажіть будь ласка як після оновлення на ванбоксОС зробити розсилки (вайбер, телеграм, фейсбук) через бота?
До оновлення я заходив у вкладку маркетинг і був спеціальний екран/меню для розсилок. Після оновлення не можу знайти його на робочому столі.
[file]14887[/file]
Підкажіть будь ласка як після оновлення на ванбоксОС зробити розсилки (вайбер, телеграм, фейсбук) через бота? До оновлення я заходив у вкладку маркетинг і був спеціальний екран/меню для розсилок. Після оновлення не можу знайти його на робочому столі.
Доброго дня! Вам потрібно зайти в додаток Контакти, відзначити там контакти, яким хочете зробити розсилку. Праворуч вгорі натиснути кнопку "Надіслати в" і там вибрати додаток "Телеграм" (для масової розсилки в телеграм), "Вайбер" (для мас. розсилок у Вайбері) або "Масові розсилки" (для розсилок смс та емейл)
Доброго дня!
Вам потрібно зайти в додаток Контакти, відзначити там контакти, яким хочете зробити розсилку.
Праворуч вгорі натиснути кнопку "Надіслати в" і там вибрати додаток "Телеграм" (для масової розсилки в телеграм), "Вайбер" (для мас. розсилок у Вайбері) або "Масові розсилки" (для розсилок смс та емейл)
У старому ванбоксі, всі контакти, що почали листування у вайбер/телеграм/фейсбук, автоматично додавалися до групи для майбутньої розсилки. Після оновлення ванбоксу групи контактів у мене не пристосовані окремо під канали розсилок. Чи можна автоматично відсортувати контакти для телеграма/вайбер/фейсбук? Чи потрібно вручну заходити в кожен контакт і додавати його до нової групи телеграм/вайбер/фейсук?
У старому ванбоксі, всі контакти, що почали листування у вайбер/телеграм/фейсбук, автоматично додавалися до групи для майбутньої розсилки.
Після оновлення ванбоксу групи контактів у мене не пристосовані окремо під канали розсилок.
Чи можна автоматично відсортувати контакти для телеграма/вайбер/фейсбук?
Чи потрібно вручну заходити в кожен контакт і додавати його до нової групи телеграм/вайбер/фейсук?
За замовчуванням не можна відфільтрувати. Якщо у вас створюються завдання на підставі повідомлень і там проставляється джерело, можна по джерелу відфільтрувати контакти. Або створені процеси відправити в контакти і там подивитися клієнтів. Тим самим ви побачите всі контакти, які писали вам.
За замовчуванням не можна відфільтрувати.
Якщо у вас створюються завдання на підставі повідомлень і там проставляється джерело, можна по джерелу відфільтрувати контакти.
Або створені процеси відправити в контакти і там подивитися клієнтів. Тим самим ви побачите всі контакти, які писали вам.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар