Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Бокс toptuning.crm-onebox.com
В автоматичній дії "Перетворити лист на процес" одержувач з електронною поштою на outlook. Події на основі цієї пошти створюються в Боксі, а "перетворити лист на процес" не спрацьовує.
Пробувала з поштою gmail, спрацьовує коректно, процес створюється.
Також при тестуванні в діях на outlook та gmail все парсить.
Підкажіть у чому може бути проблема, чому з пошти outlook процес не створюється.
PS Дії вивела першими. Скрін додаю
[file]11912[/file]
Добрий день. Бокс toptuning.crm-onebox.com В автоматичній дії "Перетворити лист на процес" одержувач з електронною поштою на outlook. Події на основі цієї пошти створюються в Боксі, а "перетворити лист на процес" не спрацьовує. Пробувала з поштою gmail, спрацьовує коректно, процес створюється. Також при тестуванні в діях на outlook та gmail все парсить. Підкажіть у чому може бути проблема, чому з пошти outlook процес не створюється. PS Дії вивела першими. Скрін додаю
Здрастуйте, я припускаю, причина в тому, що в даній дії адреса пошти, з якої створювати процеси була введена з пробілом. Перевірте, чи запрацює дія без пропуску.
Здрастуйте, я припускаю, причина в тому, що в даній дії адреса пошти, з якої створювати процеси була введена з пробілом.
Перевірте, чи запрацює дія без пропуску.
Замогильний Дмитро OneBox production Співробітник писав/ла: Здрастуйте, я припускаю, причина в тому, що в даній дії адреса пошти, з якої створювати процеси була введена з пробілом. Перевірте, чи запрацює дія без пропуску.
Дякую! Так, пропуск на початку email не давав коректно завантажувати процеси.
[quote]
Замогильний Дмитро
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Здрастуйте, я припускаю, причина в тому, що в даній дії адреса пошти, з якої створювати процеси була введена з пробілом.
Перевірте, чи запрацює дія без пропуску.
[/quote]
Дякую!
Так, пропуск на початку email не давав коректно завантажувати процеси.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар