Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. До блоку дашборду Таблиця підсумкових сум платежів та кількості процесів у зазначених статусах потрібно додати можливість фільтрувати за датою: створення, планування, виконання та закриття кожного обраного процесу окремо
Добрий день. До блоку дашборду Таблиця підсумкових сум платежів та кількості процесів у зазначених статусах потрібно додати можливість фільтрувати за датою: створення, планування, виконання та закриття кожного обраного процесу окремо
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: Добрий день. Фільтрувати де ви хочете – безпосередньо в блоці дашборду під час перегляду? Як зрозуміти "кожен процес окремо"?
фільтрувати хочу при налаштуванні блоку див додаток
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
Добрий день. Фільтрувати де ви хочете – безпосередньо в блоці дашборду під час перегляду? Як зрозуміти "кожен процес окремо"?
[/quote]
[file]2468[/file]
Чубенко Михайло писав/ла: фільтрувати хочу при налаштуванні блоку див додаток
Тобто для кожного рядка робимо налаштування "Дата від" / "Дата до" / "Фільтрувати процеси"?
[quote]
Чубенко Михайло писав/ла:
[/quote]
Тобто для кожного рядка робимо налаштування "Дата від" / "Дата до" / "Фільтрувати процеси"?
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: І чому фільтрувати?
фільтрувати за датою створення, планування, виконання або закриття кожен процес, що додається до звіту в статусі, а не весь звіт, як зараз
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
І чому фільтрувати?
[/quote]
фільтрувати за датою створення, планування, виконання або закриття кожен процес, що додається до звіту в статусі, а не весь звіт, як зараз
Ну ось ви кажете "я хочу фільтрувати різні рядки по різних датах" - але при цьому в налаштуваннях інтервал дат вам не потрібен. Куди тоді ви задаватимете дати для фільтрації? За який час фільтрувати?
[quote]
не зрозумів...
[/quote]
Ну ось ви кажете "я хочу фільтрувати різні рядки по різних датах" - але при цьому в налаштуваннях інтервал дат вам не потрібен.
Куди тоді ви задаватимете дати для фільтрації? За який час фільтрувати?
в налаштуванні блоку є 4 поля, що стосуються дат мені потрібна можливість застосовувати налаштування 4 до кожного процесу, що додається до звіту, окремо решта налаштувань нехай так відстаються
в налаштуванні блоку є 4 поля, що стосуються дат
мені потрібна можливість застосовувати налаштування 4 до кожного процесу, що додається до звіту, окремо
решта налаштувань нехай так відстаються
[file]2540[/file]
Чубенко Михайло писав/ла: в налаштуванні блоку є 4 поля, що стосуються дат мені потрібна можливість застосовувати налаштування 4 до кожного процесу, що додається до звіту, окремо решта налаштувань нехай так відстаються
ну так я ж вам спочатку їх і пропонував для кожного рядка винести окремо, а ви вказали
Чубенко Михайло писав/ла: тільки фільтрувати процеси.
винести всі 4 окремо на кожен рядок налаштуваннями, при цьому поточні будуть "головними", якщо окремо по рядках не налаштовано - це близько 7 годин доопрацювання, багато логіки потрібно переробити у звіті
[quote]
в налаштуванні блоку є 4 поля, що стосуються дат
мені потрібна можливість застосовувати налаштування 4 до кожного процесу, що додається до звіту, окремо
решта налаштувань нехай так відстаються
[/quote]
ну так я ж вам спочатку їх і пропонував для кожного рядка винести окремо, а ви вказали
[quote]
тільки фільтрувати процеси.
[/quote]
винести всі 4 окремо на кожен рядок налаштуваннями, при цьому поточні будуть "головними", якщо окремо по рядках не налаштовано - це близько 7 годин доопрацювання, багато логіки потрібно переробити у звіті
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: ну так я ж вам спочатку їх і пропонував для кожного рядка винести окремо, а ви вказали
ще раз, для кожного рядка окремо мені потрібно винести тільки одне налаштування-фільтрувати процеси щодо... інші не потрібно! для того, щоб у розрізі певного періоду часу (дня) дивитися скільки процесів створено, заплановано, прострочено та закрито
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
ще раз, для кожного рядка окремо мені потрібно винести тільки одне налаштування-фільтрувати процеси щодо... інші не потрібно! для того, щоб у розрізі певного періоду часу (дня) дивитися скільки процесів створено, заплановано, прострочено та закрито
Чубенко Михайло писав/ла: ще раз, для кожного рядка окремо мені потрібно винести тільки одне налаштування-фільтрувати процеси щодо... інші не потрібно! для того, щоб у розрізі певного періоду часу (дня) дивитися скільки процесів створено, заплановано, прострочено та закрито
3год доопрацювання інші умови - беремо з решти налаштувань вгорі блоку
[quote]
[/quote]
3год доопрацювання
інші умови - беремо з решти налаштувань вгорі блоку
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: інші умови - беремо з решти налаштувань вгорі блоку
вірно. і блок фільтрувати процес по... теж залишаємо вгорі, але той, що додаємо в рядку пріоритетний
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
3год доопрацювання
[/quote]
скільки грошей?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
інші умови - беремо з решти налаштувань вгорі блоку
[/quote]
вірно. і блок фільтрувати процес по... теж залишаємо вгорі, але той, що додаємо в рядку пріоритетний
Чубенко Михайло писав/ла: вірно. і блок фільтрувати процес по... теж залишаємо вгорі, але той, що додаємо в рядку пріоритетний
+
Чубенко Михайло писав/ла: скільки грошей?
Ціни вказані на сайті https://crm-onebox.com/ru/prices/ у розділі "Доробки" - 30$/година Якщо необхідно буде виставити рахунок – дайте знати
[quote]
[/quote]
+
[quote]
скільки грошей?
[/quote]
Ціни вказані на сайті https://crm-onebox.com/ru/prices/ у розділі "Доробки" - 30$/година
Якщо необхідно буде виставити рахунок – дайте знати
Чубенко Михайло писав/ла: які терміни виконання доопрацювання?
Згідно з чергою. Уточніть це питання у листуванні, за яким вам надсилали рахунок.
[quote]
які терміни виконання доопрацювання?
[/quote]
Згідно з чергою. Уточніть це питання у листуванні, за яким вам надсилали рахунок.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: допрацьовано налаштування "Фільтрувати процеси" безпосередньо в блок налаштування рядка підрахунку кількості процесів
я б до цього блоку ще додав порожній рядок. а то так виходить що немає сенсу в блоці фільтрувати процеси у шапці процесу
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
допрацьовано налаштування "Фільтрувати процеси" безпосередньо в блок налаштування рядка підрахунку кількості процесів
[/quote]
я б до цього блоку ще додав порожній рядок. а то так виходить що немає сенсу в блоці фільтрувати процеси у шапці процесу
Чубенко Михайло писав/ла: я б до цього блоку ще додав порожній рядок. а то так виходить що немає сенсу в блоці фільтрувати процеси у шапці процесу
Про порожній рядок – я на жаль не розумію. По "Фільтрувати процеси по" - це виступає як налаштування за замовчуванням, якщо в рядку не вибрано (щоб не вибирати те саме в кожному рядку).
[quote]
[/quote]
Про порожній рядок – я на жаль не розумію.
По "Фільтрувати процеси по" - це виступає як налаштування за замовчуванням, якщо в рядку не вибрано (щоб не вибирати те саме в кожному рядку).
Чубенко Михайло писав/ла: ви не залишили можливість нічого не вибрати у рядку
І як це вам заважає? Варіант фільтрації повинен бути обраний завжди - верхній буде за замовчуванням, а якщо для рядка потрібно інший - ставте для певного рядка (він є пріоритетним).
[quote]
ви не залишили можливість нічого не вибрати у рядку
[/quote]
І як це вам заважає?
Варіант фільтрації повинен бути обраний завжди - верхній буде за замовчуванням, а якщо для рядка потрібно інший - ставте для певного рядка (він є пріоритетним).
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар