Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
не вдається застосувати функцію налаштувати робочий стіл для усіх користувачів. Додаю скрін з текстом який випадає коли пробую використати цю функцію, як можна все таки застосувати цю опцію для усіх?
[file]19227[/file]
не вдається застосувати функцію налаштувати робочий стіл для усіх користувачів. Додаю скрін з текстом який випадає коли пробую використати цю функцію, як можна все таки застосувати цю опцію для усіх?
ТОРГОБОРУД писал/а: не вдається застосувати функцію налаштувати робочий стіл для усіх користувачів. Додаю скрін з текстом який випадає коли пробую використати цю функцію, як можна все таки застосувати цю опцію для усіх?
Для цього потрібно щоб користувачі, вказані у списку , прибрали з обраного встановлені додатки . Тоді ви зможете налаштувати Робочий стіл для всіх
[quote]
ТОРГОБОРУД писал/а:
[file]19227[/file]
[/quote]
Для цього потрібно щоб користувачі, вказані у списку , прибрали з обраного встановлені додатки .
Тоді ви зможете налаштувати Робочий стіл для всіх
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Дякую, все прибрали усі з списку з обраного але повідомлення не змінилося, все ще залишаються усі користувачі як ніби мають налдаштування що вони вже настроєні desktop. натискаю зберегти, але в жодного користувача нічог не змінилося(лише у мене залишилися закріпленні, ті які потрібно застосувати для усіх)
Дякую, все прибрали усі з списку з обраного але повідомлення не змінилося, все ще залишаються усі користувачі як ніби мають налдаштування що вони вже настроєні desktop. натискаю зберегти, але в жодного користувача нічог не змінилося(лише у мене залишилися закріпленні, ті які потрібно застосувати для усіх)
ТОРГОБОРУД писал/а: Дякую, все прибрали усі з списку з обраного але повідомлення не змінилося, все ще залишаються усі користувачі як ніби мають налдаштування що вони вже настроєні desktop. натискаю зберегти, але в жодного користувача нічог не змінилося(лише у мене залишилися закріпленні, ті які потрібно застосувати для усіх)
Всі користувачі адміни? Якщо так ,то спробуйте прибрати с адмінов. Залишити тільки себе та повторити заново.
[quote]
ТОРГОБОРУД писал/а:
[/quote]
Всі користувачі адміни?
Якщо так ,то спробуйте прибрати с адмінов. Залишити тільки себе та повторити заново.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар