Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Як зробити так, що завдання/замовлення з "мої процеси" відкривалися в окремому вікні [file]8870[/file]
На даний момент при натисканні на процес він відкривається в цьому ж вікні і доводиться постійно повертатися в "мої процеси" щоб відкрити новий.
Правою кнопкою миші, відкрити в новому вікні, НЕ виходить
При кліку та номері замовлення теж НЕ виходить
Як зробити так, що завдання/замовлення з "мої процеси" відкривалися в окремому вікні На даний момент при натисканні на процес він відкривається в цьому ж вікні і доводиться постійно повертатися в "мої процеси" щоб відкрити новий. Правою кнопкою миші, відкрити в новому вікні, НЕ виходить При кліку та номері замовлення теж НЕ виходить
будь-який лінк у браузері відкривається у новій вкладці при натисненні колеса ведмедика (так, воно клікабельне) тобто наводьте на завдання у календарі і натискаєте колесо миші. вийшло?
будь-який лінк у браузері відкривається у новій вкладці при натисненні колеса ведмедика (так, воно клікабельне)
тобто наводьте на завдання у календарі і натискаєте колесо миші.
вийшло?
Сусяк Ігор Інтегратор писав/ла: будь-який лінк у браузері відкривається у новій вкладці при натисненні колеса ведмедика (так, воно клікабельне) тобто наводьте на завдання у календарі і натискаєте колесо миші. вийшло?
дякую! супер
[quote]
Сусяк Ігор
Інтегратор писав/ла:
будь-який лінк у браузері відкривається у новій вкладці при натисненні колеса ведмедика (так, воно клікабельне)
тобто наводьте на завдання у календарі і натискаєте колесо миші.
вийшло?
[/quote]
дякую! супер
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар