Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Декілька проблем:
1. Неоднаковий розмір піктограм файлів. Чи можна привести всі піктограми до одного розміру?
[file]8139[/file]
2. Будь ласка, додайте в підказку при наведенні на файл, щоб показувати повну назву файлу.
[file]8140[/file]
3. При відкритті картинок невеликого розміру, кнопки перемикання "слід/перед" налазять на саму картинку. Чи можна їх змістити за межі картинки?
[file]8141[/file]
4. Будь ласка, додайте функцію "відображати блок згорнутим за замовчуванням". Зараз частина чи весь екран займає поле введення. А якщо відображати згорнутим спочатку, користувач може відразу бачити потрібну інформацію з листів/коментарів.
За цей пункт особливо хочеться попросити.
[file]8142[/file]
[file]8143[/file]
5. Блок написати email зараз працює дивно: Якщо натиснути на "показати шапку", то зникають одні блоки, залишаються інші. За логікою, за замовчуванням, блок має бути дуже невеликого розміру, а після натискання "показати шапку" відкриват
Декілька проблем: 1. Неоднаковий розмір піктограм файлів. Чи можна привести всі піктограми до одного розміру?
2. Будь ласка, додайте в підказку при наведенні на файл, щоб показувати повну назву файлу.
3. При відкритті картинок невеликого розміру, кнопки перемикання "слід/перед" налазять на саму картинку. Чи можна їх змістити за межі картинки?
4. Будь ласка, додайте функцію "відображати блок згорнутим за замовчуванням". Зараз частина чи весь екран займає поле введення. А якщо відображати згорнутим спочатку, користувач може відразу бачити потрібну інформацію з листів/коментарів. За цей пункт особливо хочеться попросити.
5. Блок написати email зараз працює дивно: Якщо натиснути на "показати шапку", то зникають одні блоки, залишаються інші. За логікою, за замовчуванням, блок має бути дуже невеликого розміру, а після натискання "показати шапку" відкриват
Михайло, будь ласка, один пункт = одна тема на форумі. Інакше ми просто не зможемо це зробити. Я розумію, що всі вони стосуються стрічки коментарів. Справа в тому, що за різні пункти в даному випадку відповідатимуть різні співробітники: десь back-end, десь frond-end, десь architect.
Михайло, будь ласка, один пункт = одна тема на форумі.
Інакше ми просто не зможемо це зробити.
Я розумію, що всі вони стосуються стрічки коментарів.
Справа в тому, що за різні пункти в даному випадку відповідатимуть різні співробітники: десь back-end, десь frond-end, десь architect.
Miroshnichenko Maxim написав: Михайло, будь ласка, один пункт = одна тема на форумі. Інакше ми просто не зможемо це зробити. Я розумію, що всі вони стосуються стрічки коментарів. Справа в тому, що за різні пункти в даному випадку відповідатимуть різні співробітники: десь back-end, десь frond-end, десь architect.
Мене співробітники боксу поб'ють за кількість нових топиків. Але я почув вас. ))
[quote]
Miroshnichenko Maxim написав:
Михайло, будь ласка, один пункт = одна тема на форумі.
Інакше ми просто не зможемо це зробити.
Я розумію, що всі вони стосуються стрічки коментарів.
Справа в тому, що за різні пункти в даному випадку відповідатимуть різні співробітники: десь back-end, десь frond-end, десь architect.
[/quote]
Мене співробітники боксу поб'ють за кількість нових топиків. Але я почув вас. ))
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар