Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є кілька запитань/пропозицій на обговорення:
1. Зараз є можливість копіювати деякі програми та налаштовувати в них окремі фільтри/види.
Є пропозиція зробити необхідні пункти в меню програми за типом "Мої процеси календарем", "Мої процеси", "Процеси співробітників" і т.д.
[file]8096[/file]
2. Чи додасться можливість змінювати порядок додатків до обраних?
3. Чи можна зробити меню програми так, щоб воно не випадало автоматично, а лише по правому кліку мишки?
4. Чи можна зробити будь-яку піктограму сповіщення на програмі про те, що є оновлення процесів? [file]8097[/file] І щоб можна було налаштувати це повідомлення, тільки за процесами, де я відповідальний.
Дякую
Є кілька запитань/пропозицій на обговорення: 1. Зараз є можливість копіювати деякі програми та налаштовувати в них окремі фільтри/види. Є пропозиція зробити необхідні пункти в меню програми за типом "Мої процеси календарем", "Мої процеси", "Процеси співробітників" і т.д.
2. Чи додасться можливість змінювати порядок додатків до обраних? 3. Чи можна зробити меню програми так, щоб воно не випадало автоматично, а лише по правому кліку мишки? 4. Чи можна зробити будь-яку піктограму сповіщення на програмі про те, що є оновлення процесів? І щоб можна було налаштувати це повідомлення, тільки за процесами, де я відповідальний. Дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар