Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Бодяко Дмитро dev написав: Вітання. Допустимо в тебе 45 можливих етапів на 7 рядків та 15 процедур. Як ти хотів би їх поділяти?
краще не робити такої кількості дій, доступних з одного етапу це плутає тих, хто вирішує завдання але розуміти, де етап процесу, а де процедура – корисно спростимо завдання ми перебуваємо у статусі, з якого можемо перейти на два етапи але при цьому можемо запустити три процедури та залишитися на поточному етапі краще зонувати горизонтально, як у описі або кнопки процедур вивести окремим блоком, в інтерфейс, щоб вони сприймалися, як окрема функція завдання
[quote]
Бодяко Дмитро
dev написав:
Вітання. Допустимо в тебе 45 можливих етапів на 7 рядків та 15 процедур. Як ти хотів би їх поділяти?
[/quote]
краще не робити такої кількості дій,
доступних з одного етапу
це плутає тих, хто вирішує завдання
але розуміти, де етап процесу, а де процедура – корисно
спростимо завдання
ми перебуваємо у статусі, з якого можемо перейти
на два етапи
але при цьому можемо запустити три процедури
та залишитися на поточному етапі
краще зонувати горизонтально, як у описі
або кнопки процедур вивести окремим блоком,
в інтерфейс, щоб вони сприймалися,
як окрема функція завдання
Ще раз, В'ячеслав: мені захотілося створити 45 етапів та 15 процедур, як ви пропонуєте їх "зонувати"? Я ж не можу клієнта що це зробить послати до вас, щоб ви розповіли що так "краще не робити"
Ще раз, В'ячеслав:
мені захотілося створити 45 етапів та 15 процедур, як ви пропонуєте їх "зонувати"? Я ж не можу клієнта що це зробить послати до вас, щоб ви розповіли що так "краще не робити"
Бодяко Дмитро dev написав: Ще раз, В'ячеслав: мені захотілося створити 45 етапів та 15 процедур, як ви пропонуєте їх "зонувати"? Я ж не можу клієнта що це зробить послати до вас, щоб ви розповіли що так "краще не робити"
залишити кнопки етапів, як є кнопки процедур вивести окремим блоком, в інтерфейс бізнес процесу скільки буде коштувати таке доопрацювання
[quote]
Бодяко Дмитро
dev написав:
Ще раз, В'ячеслав:
мені захотілося створити 45 етапів та 15 процедур, як ви пропонуєте їх "зонувати"? Я ж не можу клієнта що це зробить послати до вас, щоб ви розповіли що так "краще не робити"
[/quote]
залишити кнопки етапів, як є
кнопки процедур вивести окремим блоком,
в інтерфейс бізнес процесу
скільки буде коштувати таке доопрацювання
Легеза В'ячеслав Валеріанович ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав: кнопки процедур вивести окремим блоком, в інтерфейс бізнес процесу
просто перенести на наступний рядок? 1год
[quote]
Легеза В'ячеслав Валеріанович
ФОП Легеза В'ячеслав Валеріанович написав:
кнопки процедур вивести окремим блоком,
в інтерфейс бізнес процесу
[/quote]
просто перенести на наступний рядок? 1год
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар