Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Якщо клікнути в будь-яку комірку і посунути горизонтальний скролл, то виділяються інші комірки
[file]2076[/file]
[file]2077[/file]
https://one-box.shine-bright.com.ua/admin/customorder/zakaz-postavshchiku/170516/edit/
Якщо клікнути в будь-яку комірку і посунути горизонтальний скролл, то виділяються інші комірки
Я зрозумів, але коли ви тягнете скрол ви виходите за його "обриси" в таблицю і відбувається виділення. Якщо тягнути за скрол без виходу за його межі – все буде нормально
Я зрозумів, але коли ви тягнете скрол ви виходите за його "обриси" в таблицю і відбувається виділення. Якщо тягнути за скрол без виходу за його межі – все буде нормально
ні, такого не було раніше! Це ненормально, я одразу звернув на це увагу. Неможливо працювати! Це явно баг, при натисканні на скролл смугу прокручування ефект, ніби не відпустив кнопку миші при натисканні на комірку.
ні, такого не було раніше!
Це ненормально, я одразу звернув на це увагу. Неможливо працювати!
Це явно баг, при натисканні на скролл смугу прокручування ефект, ніби не відпустив кнопку миші при натисканні на комірку.
[file]2106[/file]
ТАК У ТОМУ ЩО ЦЕ БРЕД!!! Серйозно мені стежити, щоб не вилазити за межі повзунка?! Мені зайнятися більше нема чим?! ЦЬОГО НЕ БУЛО!!! ЦЕ З'ЯВИЛОСЯ ВЧОРА!!!! Виправте!
ТАК У ТОМУ ЩО ЦЕ БРЕД!!! Серйозно мені стежити, щоб не вилазити за межі повзунка?! Мені зайнятися більше нема чим?!
ЦЬОГО НЕ БУЛО!!! ЦЕ З'ЯВИЛОСЯ ВЧОРА!!!!
Виправте!
відкрийте будь-яку стару версію та подивіться, чи відбувається так. Я не на порожньому місці про це говорю. я 3 рік цілодобово у боксі, я одразу помітив цей баг!
відкрийте будь-яку стару версію та подивіться, чи відбувається так. Я не на порожньому місці про це говорю. я 3 рік цілодобово у боксі, я одразу помітив цей баг!
На жаль, я не маю можливості записувати відео. Якщо вам потрібно змінити цей функціонал, це займе приблизно 3 години доопрацювання, потрібно буде переписувати сторонні бібліотеки, які відповідають за скрол і виділення в таблиці. Виставити рахунок?
На жаль, я не маю можливості записувати відео. Якщо вам потрібно змінити цей функціонал, це займе приблизно 3 години доопрацювання, потрібно буде переписувати сторонні бібліотеки, які відповідають за скрол і виділення в таблиці. Виставити рахунок?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар