Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Дякуємо за інформацію, але щойно перевірив у мене не спрацювало, а саме: при натисканні на ТАБ "Продукти" (ось процес https://our-store.com.ua/64940/), йде завантаження процесу, але мені так і не відкривається сторінка із цим табом. Я просто залишаюся на тій самій сторінці і.
[quote]
[file]21684[/file]
Відділ турбот
[file]21684[/file]
OneBox production написав:
[file]21684[/file]
Добридень. Доопрацювання вивантажено
[file]21684[/file]
[/quote]
[file]21684[/file]
Добридень!
[file]21684[/file]
Дякуємо за інформацію, але щойно перевірив у мене не спрацювало, а саме: при натисканні на ТАБ "Продукти" (ось процес https://our-store.com.ua/64940/), йде завантаження процесу, але мені так і не відкривається сторінка із цим табом. Я просто залишаюся на тій самій сторінці і.
[file]21684[/file]
[file]21684[/file]
Так, така ідея таба. При натисканні на нього може статися одне з: 1. Спрацювання процедури 2. Спрацьовування Надіслати до 3. Перехід на сам таб Тобто. перші 2 пункти виключають один одного та третій. Тобто. працює щось одне а не відразу все по черзі)
Так, така ідея таба. При натисканні на нього може статися одне з:
1. Спрацювання процедури
2. Спрацьовування Надіслати до
3. Перехід на сам таб
Тобто. перші 2 пункти виключають один одного та третій. Тобто. працює щось одне а не відразу все по черзі)
Я зрозумів Ваш задум, збив сам скріншот - там чітко написано, що потрібно просто запустити процедуру. Я зараз перероблю, щоби після спрацювання процедури був перехід на сторінку з табом.
Я зрозумів Ваш задум, збив сам скріншот - там чітко написано, що потрібно просто запустити процедуру. Я зараз перероблю, щоби після спрацювання процедури був перехід на сторінку з табом.
Відділ турбот OneBox production написав: Я зрозумів Ваш задум, збив сам скріншот - там чітко написано, що потрібно просто запустити процедуру. Я зараз перероблю, щоби після спрацювання процедури був перехід на сторінку з табом.
Дякую, буду чекати
[quote]
Відділ турбот
[/quote]
Дякую, буду чекати
Перенаправити користувача за вказаною URL-адресою є дія, поставте її на процедурі і в ній вставте посилання /[orderid]/?tabid=ххх, де ххх це id таба. Переробити адекватно щоб і зберігало сторінку та процедуру смикало і потім на таб переходило не виходить. Це дуже не універсально
Перенаправити користувача за вказаною URL-адресою є дія, поставте її на процедурі і в ній вставте посилання /[orderid]/?tabid=ххх, де ххх це id таба. Переробити адекватно щоб і зберігало сторінку та процедуру смикало і потім на таб переходило не виходить. Це дуже не універсально
Відділ турбот OneBox production написав: Перенаправити користувача за вказаною URL-адресою є дія, поставте її на процедурі і в ній вставте посилання /[orderid]/?tabid=ххх, де ххх це id таба. Переробити адекватно щоб і зберігало сторінку та процедуру смикало і потім на таб переходило не виходить. Це дуже не універсально
Дякую, все працює
[quote]
Відділ турбот
[/quote]
Дякую, все працює
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар