Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
редактор інтерфейсу картки товару перестав працювати
1 додаю нові блоки та поля в інтерфейс картки [file]16898[/file]
2 переходу в картку - нових полів та блоків немає [file]16899[/file]
3 повертаюся в редактор - поля та блоки є і повинні відображатися, але в картці їх немає
проблема торкнулася всіх товарів , перевантажував , оновлював - чекав - все одно поля не відображаються
редактор інтерфейсу картки товару перестав працювати 1 додаю нові блоки та поля в інтерфейс картки 2 переходу в картку - нових полів та блоків немає 3 повертаюся в редактор - поля та блоки є і повинні відображатися, але в картці їх немає проблема торкнулася всіх товарів , перевантажував , оновлював - чекав - все одно поля не відображаються
Добрий день. Інтерфейси можуть налаштовуватись залежно від категорії товару. Швидше за все ви налаштовуєте не той інтерфейс. Дайте, будь ласка, посилання на ваш продукт і посилання на налаштування інтерфейсу, які змінюють так буде більш зрозуміло, що відбувається. Дякую.
Добрий день. Інтерфейси можуть налаштовуватись залежно від категорії товару. Швидше за все ви налаштовуєте не той інтерфейс. Дайте, будь ласка, посилання на ваш продукт і посилання на налаштування інтерфейсу, які змінюють так буде більш зрозуміло, що відбувається. Дякую.
Добрий, спасибі за відповідь, та я знаю, що можна налаштовувати за категоріями товару, але в даному випадку це не те. перевіряв зі старими полями – вони змінюються, додаються, відображаються – все ном. Проблема саме з новими полями – вони не відображаються – у всіх картках товару, можна брати будь-який хоча б цей https://optium.biz.ua/admin/shop/products/20664/edit/
Добрий, спасибі за відповідь, та я знаю, що можна налаштовувати за категоріями товару, але в даному випадку це не те. перевіряв зі старими полями – вони змінюються, додаються, відображаються – все ном. Проблема саме з новими полями – вони не відображаються – у всіх картках товару, можна брати будь-який хоча б цей https://optium.biz.ua/admin/shop/products/20664/edit/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар