Відповіді:
Добрий день. Якщо ви про сайт, то є кнопки перемикання . Якщо про безпосередньо ваш бокс, то можна підключити модуль мультимовності та вибрати там лише українську мову у списку мов.
11.07.2022, 16:26
Оригінальний коментар доступний на версії: ru
Ні я не про бокс запитую ,а за сам сайт двомовним як зробити? у мене наприклад є тільки москальська мова я хочу щоб сайт був двомовним і основним був український язик. на стартовій сторінці немає вибору варіанта мов
25.07.2022, 12:47
гілки продукту. На даний момент є гілки:
green-revolution
grenn-mvp
onebox-os
Якщо ви не знаєте яка у вас, дайте посилання на ваш бокс, я спробую налаштувати вам мультимовність.
25.07.2022, 14:14
зрозуміло.дякую. скажіть будьласка а що може бути таке що при натисканні на сайті будь-яку категорію мене переводити в адмін панель. я нічого не налаштовував. тільки додавши мову по ващій ссилці.
08.08.2022, 12:58
доброго дня. спробував як ви казали активувати мультимову але ніякої кнопки для вибору мови немає на сайті. ще раз щодо проблеми з категоріями .чомусь при виборі категорії перекидає на адмін
09.08.2022, 11:59
ніяких змін щодо двомовності сайту не бачу. а по іншому зараз у нас при виборі категорії або підкатегорії чомусь перекидає на адмінку. ми нічого не робили окрім двомовності по ссилці ващій
11.08.2022, 10:51
добрий день
1. По мультимовному шану. Швидше за все, ваш шаблон не підтримує перемикання мови, але я не можу подивитися який у вас шаблон без доступу до коду. Його у мене немає, тому що наш ssh до вашого сервера не працює. Чи можете надіслати
d.bodyako@crm-onebox.com на цю пошту новий?
2. Категорія не відкривається тому, що в системі відбувається помилка, вона не бачить мультимовних полів для фільтрів і фаталіт. Мені потрібні доступу на сервер, щоб виправити це.
11.08.2022, 13:10
скинувши на пошту доступ до хостингу. подивитися будь ласка. ще у нас є проблема .більщість категорій тепер без товару він чомусь прихований не можу зрозуміти причини
16.08.2022, 15:48
на жаль ви надіслали якийсь логін та пароль. Якщо це ssh доступу, то їх прийнято давати так:
ssh user@serverid
пароль
якщо це доступу до хостингу, то я без уявлення який у вас хостинг і потрібно додати посилання на особистий кабінет.
16.08.2022, 16:30
https://1b.app/ua/partner/onebox-corp/ напишіть інтеграторам, вони вирішать ваші питання. У вашому шаблоні не підтримується мультимовність наскільки я побачив, тому помилка при переході в категорію і немає перемикань мов на сайті. Можливо, вам допоможе перехід на mvp, але це не дає гарантії появи перемикачів на сайті. Втім потрібно спочатку переключити вас на mvp а потім розібратися з перемикачем мов, це займе близько 3год часу програміста. Якщо вас це влаштує, я можу виставити рахунок і здати вам потім перемикання мов "код ключ". Щодо товарів, не зовсім розумію який товар, звідки пропав
23.08.2022, 09:54
Гуляєв Олександр
Друкарня "Друкарик"
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Є ідеальне рішення проблеми двомовності - відмовитися від російської.
Плюси: суттєве зниження витрат на обслуговування ПЗ, зменшення кількості помилок під час пошуку в базах.
29.08.2022, 12:04
https://carstereo.com.ua/admin/shop/products/?searchLine=&categoryid=43 в адмінці товарів у цій категорії теж немає. Можливо, ви перебудували дерево категорій, на користь цього говорить ось цей скрін . Тобто. Раніше категорія Камери заднього виду була 3-го рівня, а стала 2-го і товари перестали показуватися в ній як в адмінці так і на сайті. Чому на версії revolution так відбувається, на жаль, підказати не можу, оскільки це версія приблизно п'ятирічної давності і її давно не підтримують.
Пофіксувати можна або повернувши категорію на колишній рівень (3й) або оновивши товари якимось імпортом/експортом, щоб перебудувалося дерево категорій усередині продуктів.
Я також можу зробити це скриптами, це займе близько години.
30.08.2022, 21:42
вартість 1ч роботи 30 $. Я виставлю вам рахунок
наскільки я бачу ви, і так це вже зробили. все що заповнюється не в адмінці, нібито кошик, назва блоків і тд вже перекладено. Назви категорій, статті, новини тощо досить просто поміняти назви та опис цього і сайт буде весь українською мовою. Тобто. потрібно просто перекласти "контент" іншою мовою
31.08.2022, 11:15
Сайт незавантажувався. Доброго дня. це відповідь хостинг провайдера:Наскільки зрозумів є якісь проблеми у роботі скриптів на поточній версії PHP.
Змінив версію PHP сайту carstereo.com.ua на старішу PHP7.2, сайт відкрився, але я не впевнений що функціонал сайту буде працювати коректно.
10.11.2022, 13:14
Доброго дня. скажіть будьласка чи можете ви розібратись з сайтом.
що робити з тим що фото не відтворює та не вантажить? назвіть вашу сумму за яку ви готові розібратись
mvp вроде писали под 5.4, но на 7.2 должно работать, по 7.4 и выше уже врятли без ошибок
05.01.2023, 16:29
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар