Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Один із наших постачальників викладає свій оновлюваний файл залишків xml просто на гугл диску. Універсальна дія імпорту чудово справляється з його завантаженням та обробкою, але періодично викидає помилку завантаження xml, хоча перевірка по кнопці показує, що все ок [file]4787[/file]
Є підозра, що причина в тому, що в ці моменти у гугла відвалюється перевірка на віруси і він викидає таку html заглушку при спробі завантажити файл [file]4788[/file]
Це можна якось пофіксувати? Бо весь час поки що є помилка залишки по цих товарах не оновлюються. А помилка може й тиждень триматися.
Бокс https://knz.market/admin/auto/action/hour/edit/
Дія "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)(прайс Руна)"
Добрий день. Один із наших постачальників викладає свій оновлюваний файл залишків xml просто на гугл диску. Універсальна дія імпорту чудово справляється з його завантаженням та обробкою, але періодично викидає помилку завантаження xml, хоча перевірка по кнопці показує, що все ок Є підозра, що причина в тому, що в ці моменти у гугла відвалюється перевірка на віруси і він викидає таку html заглушку при спробі завантажити файл Це можна якось пофіксувати? Бо весь час поки що є помилка залишки по цих товарах не оновлюються. А помилка може й тиждень триматися. Бокс https://knz.market/admin/auto/action/hour/edit/ Дія "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)(прайс Руна)"
Ми не можемо керувати перевірками, що робить сторонній сервіс. Можливо є якесь інше посилання на Google Drive, яке завантажуватиме файл без перевірки на віруси?
Ми не можемо керувати перевірками, що робить сторонній сервіс.
Можливо є якесь інше посилання на Google Drive, яке завантажуватиме файл без перевірки на віруси?
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Ми не можемо керувати перевірками, що робить сторонній сервіс. Можливо є якесь інше посилання на Google Drive, яке завантажуватиме файл без перевірки на віруси?
Якщо натиснути кнопку, то (найчастіше) в урлі з'являється параметр confirm=xxxx. Якщо додати це поле до посилання на скачування, відразу йде скачування (в браузері). Є тільки одне велике АЛЕ, це "ххх" унікально, як мінімум, для кожної пари користувач+сесія. В іншому браузері не працює. Більше варіантів знайти не вдалося, тож вирішила тут спитати.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Ми не можемо керувати перевірками, що робить сторонній сервіс.
Можливо є якесь інше посилання на Google Drive, яке завантажуватиме файл без перевірки на віруси?
[/quote]
Якщо натиснути кнопку, то (найчастіше) в урлі з'являється параметр confirm=xxxx. Якщо додати це поле до посилання на скачування, відразу йде скачування (в браузері). Є тільки одне велике АЛЕ, це "ххх" унікально, як мінімум, для кожної пари користувач+сесія. В іншому браузері не працює.
Більше варіантів знайти не вдалося, тож вирішила тут спитати.
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Тоді я навіть не знаю, що можу вам запропонувати. Адже спроби робити повторне отримання все одно призведуть до тієї ж помилки на стороні Google диска.
Шкода. Чекаю ще, раптом хтось знає якийсь хак по завантаженню. Дякую, що спробували.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Тоді я навіть не знаю, що можу вам запропонувати.
Адже спроби робити повторне отримання все одно призведуть до тієї ж помилки на стороні Google диска.
[/quote]
Шкода.
Чекаю ще, раптом хтось знає якийсь хак по завантаженню.
Дякую, що спробували.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар