Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго вечора, у мене налаштований Універсальний імпорт прайсу постачальника у форматі YML.
Продукти та необхідні графи завантажилися за посиланням, а саме (найменування, зображення, категорія, фільтри, бренд, артикул)
Але є проблеми за ціною та наявністю у постачальника.
1)Ціна: тут проблема в тому, що ту ціну, яку віддає за посиланням постачальник, Onebox завантажує не до графи "Закупівельна ціна", а до графи "Ціна".
2) Наявність: я знаю, що постачальник прописує в числовій кількості у прайс-листі свою наявність товарів, але чомусь дане число не приходить в Onebox, розділ товару "Постачальники", графа "Доступність у постачальника" Воно взагалі нікуди не приходить :)
Запитання: налаштування завантаження формату YML я не знайшов, я можу вплинути тільки на той прайс-лист за посиланням, яке дає мені постачальник. Але як вплинути не знаю. Мені потрібно, щоб ціна постала у графу "Закупівельна ціна". І щоб кількість залишку товару у постача
Доброго вечора, у мене налаштований Універсальний імпорт прайсу постачальника у форматі YML. Продукти та необхідні графи завантажилися за посиланням, а саме (найменування, зображення, категорія, фільтри, бренд, артикул) Але є проблеми за ціною та наявністю у постачальника. 1)Ціна: тут проблема в тому, що ту ціну, яку віддає за посиланням постачальник, Onebox завантажує не до графи "Закупівельна ціна", а до графи "Ціна". 2) Наявність: я знаю, що постачальник прописує в числовій кількості у прайс-листі свою наявність товарів, але чомусь дане число не приходить в Onebox, розділ товару "Постачальники", графа "Доступність у постачальника" Воно взагалі нікуди не приходить :) Запитання: налаштування завантаження формату YML я не знайшов, я можу вплинути тільки на той прайс-лист за посиланням, яке дає мені постачальник. Але як вплинути не знаю. Мені потрібно, щоб ціна постала у графу "Закупівельна ціна". І щоб кількість залишку товару у постача
Олексій писав/ла: 1)Ціна: тут проблема в тому, що ту ціну, яку віддає за посиланням постачальник, Onebox завантажує не до графи "Закупівельна ціна", а до графи "Ціна".
Ми можемо доопрацювати налаштування, щоб цю ціну вставляло в "Закупівельну ціну" або замість, або разом з ціною продажу.
Олексій писав/ла: 2) Наявність: я знаю, що постачальник прописує в числовій кількості у прайс-листі свою наявність товарів, але чомусь дане число не приходить в Onebox, розділ товару "Постачальники", графа "Доступність у постачальника" Воно взагалі нікуди не приходить :) Запитання: налаштування завантаження формату YML я не знайшов, я можу вплинути тільки на той прайс-лист за посиланням, яке дає мені постачальник. Але як вплинути не знаю. Мені потрібно, щоб ціна постала у графу "Закупівельна ціна". І щоб кількість залишку товару у постачальника писалося у графі "Доступність у постачальника." Підкажіть, будь ласка, що зробити?
Текст наявності у постачальника ми отримуємо з тега amount. Якщо у вас він вказаний в іншому тезі (наскільки я бачу це quantity_in_stock) - вкажіть цей тег у налаштування "Назва тега наявності (допустимі символи az та знак підкреслення _)" у дії
[quote]
Олексій писав/ла:
1)Ціна: тут проблема в тому, що ту ціну, яку віддає за посиланням постачальник, Onebox завантажує не до графи "Закупівельна ціна", а до графи "Ціна".
[/quote]
Ми можемо доопрацювати налаштування, щоб цю ціну вставляло в "Закупівельну ціну" або замість, або разом з ціною продажу.
[quote]
Олексій писав/ла:
2) Наявність: я знаю, що постачальник прописує в числовій кількості у прайс-листі свою наявність товарів, але чомусь дане число не приходить в Onebox, розділ товару "Постачальники", графа "Доступність у постачальника" Воно взагалі нікуди не приходить :)
Запитання: налаштування завантаження формату YML я не знайшов, я можу вплинути тільки на той прайс-лист за посиланням, яке дає мені постачальник. Але як вплинути не знаю. Мені потрібно, щоб ціна постала у графу "Закупівельна ціна". І щоб кількість залишку товару у постачальника писалося у графі "Доступність у постачальника." Підкажіть, будь ласка, що зробити?
[/quote]
Текст наявності у постачальника ми отримуємо з тега amount. Якщо у вас він вказаний в іншому тезі (наскільки я бачу це quantity_in_stock) - вкажіть цей тег у налаштування "Назва тега наявності (допустимі символи az та знак підкреслення _)" у дії
За наявності я зрозумів, спасибі, спробую змінити тег. А скільки доопрацювання буде коштувати, щоби при імпорті ціна від постачальника завантажувалася в графу "Закупівельна ціна"?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
За наявності я зрозумів, спасибі, спробую змінити тег.
А скільки доопрацювання буде коштувати, щоби при імпорті ціна від постачальника завантажувалася в графу "Закупівельна ціна"?
Олексій писав/ла: А скільки доопрацювання буде коштувати, щоби при імпорті ціна від постачальника завантажувалася в графу "Закупівельна ціна"?
1 годину доопрацювання (ціни можете переглянути на сайті) або якщо б у вас був платний хмарний тариф - ми б могли інвестувати
[quote]
Олексій писав/ла:
А скільки доопрацювання буде коштувати, щоби при імпорті ціна від постачальника завантажувалася в графу "Закупівельна ціна"?
[/quote]
1 годину доопрацювання (ціни можете переглянути на сайті)
або якщо б у вас був платний хмарний тариф - ми б могли інвестувати
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: 1 годину доопрацювання (ціни можете переглянути на сайті) або якщо б у вас був платний хмарний тариф - ми б могли інвестувати
Спасибі зрозумів, я найближчим часом купуватиму тариф платний, як куплю напишу вам.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
1 годину доопрацювання (ціни можете переглянути на сайті)
або якщо б у вас був платний хмарний тариф - ми б могли інвестувати
[/quote]
Спасибі зрозумів, я найближчим часом купуватиму тариф платний, як куплю напишу вам.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар