Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Andrew написав: а чи можна повернути гроші на баланс? Просто думав що можна парсити звідки завгодно, а як виявилося – ні
1. В описі програми чітко вказано звідки (за посиланнями на сайти) можна парсити дані товарів, так що я не розумію, виходячи з чого ви вирішили, що буде доступний парсинг з XML (цікаво яким чином) 2. Наскільки мені відомо – механізм повернення коштів за встановлення додатків не передбачено. Принаймні я з таким не стикався і таких інструментів не маю.
[quote]
Andrew написав:
а чи можна повернути гроші на баланс? Просто думав що можна парсити звідки завгодно, а як виявилося – ні
[/quote]
1. В описі програми чітко вказано звідки (за посиланнями на сайти) можна парсити дані товарів, так що я не розумію, виходячи з чого ви вирішили, що буде доступний парсинг з XML (цікаво яким чином)
2. Наскільки мені відомо – механізм повернення коштів за встановлення додатків не передбачено. Принаймні я з таким не стикався і таких інструментів не маю.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар