Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
По Вашому питання що залишати в пріоритеті, пропоную додати у функціонал що кожен у майбутньому вибирав що для нього в пріоритеті за умови збігу однакових значень.
Тут як би насправді не важливо, якщо воно буде вивантажувати в param name просто якщо дублікат залишаємо допустимо фільтра/характеристики, але думаю розумно буде запиляти в налаштування цей варіант
--------
ps. Вирішіть щось з форумом, натискаючи випадково питання вирішений форум закривається і все ніяк не можна більше нічого написати або перевідкрити.
По Вашому питання що залишати в пріоритеті, пропоную додати у функціонал що кожен у майбутньому вибирав що для нього в пріоритеті за умови збігу однакових значень. Тут як би насправді не важливо, якщо воно буде вивантажувати в param name просто якщо дублікат залишаємо допустимо фільтра/характеристики, але думаю розумно буде запиляти в налаштування цей варіант -------- ps. Вирішіть щось з форумом, натискаючи випадково питання вирішений форум закривається і все ніяк не можна більше нічого написати або перевідкрити.
По Вашому питання що залишати в пріоритеті, пропоную додати у функціонал що кожен у майбутньому вибирав що для нього в пріоритеті за умови збігу однакових значень. Тут як би насправді не важливо, якщо воно буде вивантажувати в param name просто якщо дублікат залишаємо припустимо фільтра/характеристики, але думаю розумно буде запиляти в налаштування цей варіант
На жаль, мені не зрозуміла суть цього звернення. Якщо це продовження якоїсь теми – вкажіть будь-ласка на неї посилання
[quote]
По Вашому питання що залишати в пріоритеті, пропоную додати у функціонал що кожен у майбутньому вибирав що для нього в пріоритеті за умови збігу однакових значень.
Тут як би насправді не важливо, якщо воно буде вивантажувати в param name просто якщо дублікат залишаємо припустимо фільтра/характеристики, але думаю розумно буде запиляти в налаштування цей варіант
[/quote]
На жаль, мені не зрозуміла суть цього звернення.
Якщо це продовження якоїсь теми – вкажіть будь-ласка на неї посилання
Герасименко Вадим Валерійович BAAs, Власник написав: По Вашому питання що залишати в пріоритеті, пропоную додати у функціонал що кожен у майбутньому вибирав що для нього в пріоритеті за умови збігу однакових значень. Тут як би насправді не важливо, якщо воно буде вивантажувати в param name просто якщо дублікат залишаємо допустимо фільтра/характеристики, але думаю розумно буде запиляти в налаштування цей варіант
2ч. Виставляти рахунок?
Герасименко Вадим Валерійович BAAs, Власник написав: ps. Вирішіть щось з форумом, натискаючи випадково питання вирішений форум закривається і все ніяк не можна більше нічого написати або перевідкрити.
це зроблено спеціально, щоб не писали у закритих темах питання не на тему. Випадково натиснути галочку 10 на 10 пікселів та закрити питання мені здається зовсім не випадковою подією)
[quote]
Герасименко Вадим Валерійович
BAAs, Власник написав:
Тут як би насправді не важливо, якщо воно буде вивантажувати в param name просто якщо дублікат залишаємо допустимо фільтра/характеристики, але думаю розумно буде запиляти в налаштування цей варіант
[/quote]
2ч. Виставляти рахунок?
[quote]
Герасименко Вадим Валерійович
BAAs, Власник написав:
ps. Вирішіть щось з форумом, натискаючи випадково питання вирішений форум закривається і все ніяк не можна більше нічого написати або перевідкрити.
[/quote]
це зроблено спеціально, щоб не писали у закритих темах питання не на тему. Випадково натиснути галочку 10 на 10 пікселів та закрити питання мені здається зовсім не випадковою подією)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар