Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зараз 21:28 але замовлень з розетки немає
Хоча на розетці є замовлення 601494821 від 20.12.2020, 21:01
Хвилинний крон відпрацьовує швидко та стабільно https://baza.cn.ua/admin/shop/statistic/
Зараз 21:28 але замовлень з розетки немає Хоча на розетці є замовлення 601494821 від 20.12.2020, 21:01 Хвилинний крон відпрацьовує швидко та стабільно https://baza.cn.ua/admin/shop/statistic/
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Доброго дня, наскільки я бачу з імпортом замовлень на даний момент все гаразд. Проблема не є актуальною?
Зараз начебто працює, хочеться зрозуміти чому так відбувається це проблеми на боці розетки чи ванбоксу?
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Доброго дня, наскільки я бачу з імпортом замовлень на даний момент все гаразд. Проблема не є актуальною?
[/quote]
Зараз начебто працює, хочеться зрозуміти чому так відбувається це проблеми на боці розетки чи ванбоксу?
Для відповіді це питання потрібно витратити кілька годин, встановити логи і опрацювати їх. Це можна зробити за 4 год доопрацювання. Вам поставити рахунок на оплату?
Для відповіді це питання потрібно витратити кілька годин, встановити логи і опрацювати їх. Це можна зробити за 4 год доопрацювання. Вам поставити рахунок на оплату?
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Для відповіді це питання потрібно витратити кілька годин, встановити логи і опрацювати їх. Це можна зробити за 4 год доопрацювання. Вам поставити рахунок на оплату?
Логи по розетці є, тут потрібно зрозуміти чи була проблема з боку ванбоксу чи ні
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Логи по розетці є, тут потрібно зрозуміти чи була проблема з боку ванбоксу чи ні
Знову почалася проблема, на розетці замовлення створилося 21.12.2020, 18:42 Пройшло 10 хвилин у боксі ще замовлення не з'явилося, номер замовлення в розетці 602068381 Чому?
Знову почалася проблема, на розетці замовлення створилося 21.12.2020, 18:42
Пройшло 10 хвилин у боксі ще замовлення не з'явилося, номер замовлення в розетці 602068381
Чому?
Доброго дня, ви не отримаєте відповіді на свої питання, що стосуються роботи кронів, поки перебуваєте на своєму сервері. Ми не відповідаємо за те, коли стартують крони і відповідно, скільки вони працюють і чим займаються на вашому сервері. Якщо ви перейдете на хмару, я з радістю продовжу розмову на цю тему.
Доброго дня, ви не отримаєте відповіді на свої питання, що стосуються роботи кронів, поки перебуваєте на своєму сервері. Ми не відповідаємо за те, коли стартують крони і відповідно, скільки вони працюють і чим займаються на вашому сервері. Якщо ви перейдете на хмару, я з радістю продовжу розмову на цю тему.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар