Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня! Чи можна доробити можливість передавати на Розетку комплекти з урахуванням "Складових товарів"? API для цього є: https://api-seller.rozetka.com.ua/apidoc/#api-Kit-CreateKit
[file]15162[/file]
Добрий день. Швидше за все, на Розетці під комплектами мається на увазі певний набір продуктів, який можна купити разом. За вашим скрином я бачу, що ви хочете паспорт продукту передати як комплект на розетку? Можливо, ви хотіли передавати певні списки продуктів як комплект на розетку?
Добрий день. Швидше за все, на Розетці під комплектами мається на увазі певний набір продуктів, який можна купити разом. За вашим скрином я бачу, що ви хочете паспорт продукту передати як комплект на розетку? Можливо, ви хотіли передавати певні списки продуктів як комплект на розетку?
Цьому клієнту потрібно передавати комплекти, де можна буде вказувати кілька штук одного товару, які при купівлі разом коштуватимуть менше. У нашому випадку це є паспорт. Якщо так не вийде передавати, то, можливо, акційні набори вийде?
Цьому клієнту потрібно передавати комплекти, де можна буде вказувати кілька штук одного товару, які при купівлі разом коштуватимуть менше. У нашому випадку це є паспорт.
Якщо так не вийде передавати, то, можливо, акційні набори вийде?
[file]15168[/file]
Акційні набори більше підходять за логікою, це вони є на розетці просто по-іншому названі. Налаштуйте акційний набір для продукту і дайте на нього посилання - я подивлюсь чи є там що потрібно передавати на розетку
Акційні набори більше підходять за логікою, це вони є на розетці просто по-іншому названі. Налаштуйте акційний набір для продукту і дайте на нього посилання - я подивлюсь чи є там що потрібно передавати на розетку
Можна зробити у вигляді окремої дії щогодини або щодня (не знаю як вам буде зручніше). Дія створюватиме нові комплекти та оновлюватиме старі якщо там щось змінилося. У дії будуть налаштування із вибором категорій товарів, комплекти яких вивантажуватимуть. Дія займе 10год. Виставити рахунок?
Можна зробити у вигляді окремої дії щогодини або щодня (не знаю як вам буде зручніше). Дія створюватиме нові комплекти та оновлюватиме старі якщо там щось змінилося. У дії будуть налаштування із вибором категорій товарів, комплекти яких вивантажуватимуть. Дія займе 10год. Виставити рахунок?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар