Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Проставили акції на сайті, з датою закінчення 9 березня. У бокс акційні ціни затягнулися, але після закінчення акції на сайті, у боксі ціни так і залишились акційними. Ми оплачували дане допрацювання з умовою, що акції також будуть і відключатися згідно з графіком.
Приклад товару 068-01
Проставили акції на сайті, з датою закінчення 9 березня. У бокс акційні ціни затягнулися, але після закінчення акції на сайті, у боксі ціни так і залишились акційними. Ми оплачували дане допрацювання з умовою, що акції також будуть і відключатися згідно з графіком. Приклад товару 068-01
Доброго дня, вкажіть будь ласка назву дії, якою ви оновлюєте товари, посилання на ваш бокс і посилання на тз доопрацювання, яке ви робили з коментарями нашого співробітника про те, що воно зроблено. Дякую.
Доброго дня, вкажіть будь ласка назву дії, якою ви оновлюєте товари, посилання на ваш бокс і посилання на тз доопрацювання, яке ви робили з коментарями нашого співробітника про те, що воно зроблено. Дякую.
Я не знаю які коментарі вашого співробітника і назви дії, це робилося ще років 2 тому. Факт у тому, що функція працювала нормально, а зараз не працює. Ми самі ніяких налаштувань не робили і не робимо, все тільки через вас робиться. Є підозрення що може злетіли налаштування при переїзді з хостингу на сервер. Але знову ж таки ви переносили систему. Прохання розібратися і працездатність цієї функції.
Я не знаю які коментарі вашого співробітника і назви дії, це робилося ще років 2 тому.
Факт у тому, що функція працювала нормально, а зараз не працює.
Ми самі ніяких налаштувань не робили і не робимо, все тільки через вас робиться.
Є підозрення що може злетіли налаштування при переїзді з хостингу на сервер.
Але знову ж таки ви переносили систему.
Прохання розібратися і працездатність цієї функції.
Сергію, я не знаю: 1. Який у вас бокс 2. Про яку дію та інтеграцію з чим мова поки ви не дасте мені відповіді хоча б на ці 2 питання я не можу навіть зрозуміти про які акції та сайт ви говорите
Сергію, я не знаю:
1. Який у вас бокс
2. Про яку дію та інтеграцію з чим мова
поки ви не дасте мені відповіді хоча б на ці 2 питання я не можу навіть зрозуміти про які акції та сайт ви говорите
1. У попередньому пості мене якось ідентифікували https://crm-onebox.com/ru/support/online-stores/7340-ne-importuie-tovari-z-saytu/
2. Я не знаю, це ж ви налаштовували, можливо імппорт акцій з опенкарту
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар