Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день,
Підключена мультимовність, інформація про товари, їх фільтри, значень фільтрів відповідно теж, товари та фільтри (опції в опенкарт) відображаються на сайті коректно - синхронізуються з срм, при отриманні замовлення з опенкарт російською - проблем немає, при отриманні замовлення з опенкарт українською не коректно відпрацьовує фільтр із боку срм, у таблицю з товаром фільтр не додається, у картці продукту у срм створюється дублікат фільтрів, приклад:
замовлення в боксі - https://box.lurestore.com.ua/admin/customorder/order/77963/edit/
[file]3604[/file]
продукт у боксі - https://box.lurestore.com.ua/admin/shop/products/18848/edit/#done
назви та значення фільтрів продукту перекладені
Дублікати фільтрів у продукті - [file]3605[/file]
Дублікати фільтрів за системою - [file]3606[/file]
Замовлення на сайті - https://lurestore.ua/admin/index.php?route=sale/order/info&user_token=e8SXh0IDozWr25oVPgALCpSnGSMmdEJT&order_id=2513
Товар на сайті - https://lurestore.ua/admin/index.p
Добрий день, Підключена мультимовність, інформація про товари, їх фільтри, значень фільтрів відповідно теж, товари та фільтри (опції в опенкарт) відображаються на сайті коректно - синхронізуються з срм, при отриманні замовлення з опенкарт російською - проблем немає, при отриманні замовлення з опенкарт українською не коректно відпрацьовує фільтр із боку срм, у таблицю з товаром фільтр не додається, у картці продукту у срм створюється дублікат фільтрів, приклад: замовлення в боксі - https://box.lurestore.com.ua/admin/customorder/order/77963/edit/
Помітив, що продукти в замовлення з опенкарт в бокс потрапляють російською мовою, схоже, що в цьому причина, як зробити, щоб замовлення потрапляли мовою обраною користувачем?
Помітив, що продукти в замовлення з опенкарт в бокс потрапляють російською мовою, схоже, що в цьому причина, як зробити, щоб замовлення потрапляли мовою обраною користувачем?
Буркало Вадим Клієнт писав/ла: при отриманні замовлення з опенкарт українською не коректно відпрацьовує фільтр з боку срм,
Доброго дня, як ви "регулюєте" даний момент. Тобто. як ви обираєте якою мовою буде створено процес?
[quote]
Буркало Вадим
Клієнт писав/ла:
при отриманні замовлення з опенкарт українською не коректно відпрацьовує фільтр з боку срм,
[/quote]
Доброго дня, як ви "регулюєте" даний момент. Тобто. як ви обираєте якою мовою буде створено процес?
Буркало Вадим Клієнт писав/ла: при отриманні замовлення з опенкарт українською не коректно відпрацьовує фільтр з боку срм,
Добрий вечір, Жодним) Напевно в цьому і проблема? Не знаю як це регулювати.
[quote]
Bilbo Baggins
зломщик писав/ла:
[quote]
Буркало Вадим
Клієнт писав/ла:
при отриманні замовлення з опенкарт українською не коректно відпрацьовує фільтр з боку срм,
[/quote]
[/quote]
Добрий вечір,
Жодним) Напевно в цьому і проблема? Не знаю як це регулювати.
Буркало Вадим Клієнт писав/ла: при отриманні замовлення з опенкарт російською - проблем немає, при отриманні замовлення з опенкарт українською не коректно відпрацьовує фільтр з боку срм, в таблицю з товаром фільтр не додається, у картці продукту в срм створюється дублікат фільтрів, приклад:
Ви пишіть, що отримуєте різні замовлення з опенкарта різними мовами. Ви можете створити 2 тестові процеси на опенкарті, щоб вони зайшли в бокс різними мовами?
[quote]
Буркало Вадим
Клієнт писав/ла:
при отриманні замовлення з опенкарт російською - проблем немає, при отриманні замовлення з опенкарт українською не коректно відпрацьовує фільтр з боку срм, в таблицю з товаром фільтр не додається, у картці продукту в срм створюється дублікат фільтрів, приклад:
[/quote]
Ви пишіть, що отримуєте різні замовлення з опенкарта різними мовами. Ви можете створити 2 тестові процеси на опенкарті, щоб вони зайшли в бокс різними мовами?
Я не писав 2 різні замовлення, замовлення одне. відправив скрини з боксу та з адмінки сайту, продукти в замовлення в бокс записуються тільки російською навіть якщо клієнт на сайті оформив українською, як зробити, щоб продукт приходив у бокс мовою який використовував клієнт на сайті?
Я не писав 2 різні замовлення, замовлення одне. відправив скрини з боксу та з адмінки сайту,
продукти в замовлення в бокс записуються тільки російською навіть якщо клієнт на сайті оформив українською, як зробити, щоб продукт приходив у бокс мовою який використовував клієнт на сайті?
Буркало Вадим Клієнт писав/ла: Я не писав 2 різні замовлення, замовлення одне. відправив скрини з боксу та з адмінки сайту, продукти в замовлення в бокс записуються тільки російською навіть якщо клієнт на сайті оформив українською, як зробити, щоб продукт приходив у бокс мовою який використовував клієнт на сайті?
Наскільки я пам'ятаю опенкарт не заповнює ніде дані про те, на якій версії сайту був користувач коли замовляв товар. Якщо така позначка є, підкажіть де вона знаходиться в базі даних опенкарта
Добрий день.
[quote]
Буркало Вадим
Клієнт писав/ла:
Я не писав 2 різні замовлення, замовлення одне. відправив скрини з боксу та з адмінки сайту,
продукти в замовлення в бокс записуються тільки російською навіть якщо клієнт на сайті оформив українською, як зробити, щоб продукт приходив у бокс мовою який використовував клієнт на сайті?
[/quote]
Наскільки я пам'ятаю опенкарт не заповнює ніде дані про те, на якій версії сайту був користувач коли замовляв товар. Якщо така позначка є, підкажіть де вона знаходиться в базі даних опенкарта
Добрий день, окремої швидше за все немає, не бачив такої
[quote]
[/quote]
Добрий день,
окремої швидше за все немає, не бачив такої
Ось цікаве замовлення, в якому найменування вивантажилося українською [file]4176[/file]
https://box.lurestore.com.ua/admin/customorder/order/79012/edit/
при цьому бокс не вибрав товар з існуючих, а створив новий з такою ж назвою українською
https://box.lurestore.com.ua/admin/shop/products/18914/edit/
чому так?
Ймовірно, в опенкарті товар доданий до таблиці товарів замовлення в бд українською мовою. Я стикаюся з подібними проблемами при імпорті з опенкарта вперше, але думаю, що їх можна вирішити. Для того щоб проаналізувати чому так відбувається і вказати на місце, де потрібно поправити в опенкарті або виправити якщо це можливо на нашій стороні потрібно 2год доробки.
Ймовірно, в опенкарті товар доданий до таблиці товарів замовлення в бд українською мовою. Я стикаюся з подібними проблемами при імпорті з опенкарта вперше, але думаю, що їх можна вирішити. Для того щоб проаналізувати чому так відбувається і вказати на місце, де потрібно поправити в опенкарті або виправити якщо це можливо на нашій стороні потрібно 2год доробки.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар