Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Підкажіть, яким чином можна подолати отримання статусу оплати з Хорошопа та внесення платежу пізніше, ніж буде застосована знижка?
Суть:
*заходить процес з Хорошопа,
*заходить знижка по процесу,
* сума оплати з Хорошопа без урахування знижки.
* сума процесу
Тобто. оплата заходить раніше, ніж сума процесу зі знижкою
Підкажіть, чи є готове рішення, чи потрібне доопрацювання?
[file]19103[/file]
Добридень! Підкажіть, яким чином можна подолати отримання статусу оплати з Хорошопа та внесення платежу пізніше, ніж буде застосована знижка? Суть: *заходить процес з Хорошопа, *заходить знижка по процесу, * сума оплати з Хорошопа без урахування знижки. * сума процесу Тобто. оплата заходить раніше, ніж сума процесу зі знижкою Підкажіть, чи є готове рішення, чи потрібне доопрацювання?
Добридень. Наскільки бачу створення платежу викликається до оновлення цін процесу. Я думаю, можна зробити налаштування, щоб додавало платіж після переходу в статус і оновлення сум. Займе 1год. Можливо у видачі апі так само є поле із сумою платежу і можна брати суму яку сплатили від туди, тут зможу підказати якщо дасте сьогоднішнє оплачене замовлення та посилання на бокс, щоб глянути видачу апі
Добридень. Наскільки бачу створення платежу викликається до оновлення цін процесу. Я думаю, можна зробити налаштування, щоб додавало платіж після переходу в статус і оновлення сум. Займе 1год.
Можливо у видачі апі так само є поле із сумою платежу і можна брати суму яку сплатили від туди, тут зможу підказати якщо дасте сьогоднішнє оплачене замовлення та посилання на бокс, щоб глянути видачу апі
Вигадав варіант без доопрацювання: Ставіть дві дії один за одним, перша без налаштувань створення платежу, друга з ними. Першу дію створить замовлення, переключить на статус Друге знайде замовлення, додасть до нього платіж. Рішення щодо продуктивності так собі, але все ж таки. ps якщо що, я Вас нічому такому не вчив))
Вигадав варіант без доопрацювання:
Ставіть дві дії один за одним, перша без налаштувань створення платежу, друга з ними.
Першу дію створить замовлення, переключить на статус
Друге знайде замовлення, додасть до нього платіж.
Рішення щодо продуктивності так собі, але все ж таки.
ps якщо що, я Вас нічому такому не вчив))
.dev OneBox production написав: Добридень. Наскільки бачу створення платежу викликається до оновлення цін процесу. Я думаю, можна зробити налаштування, щоб додавало платіж після переходу в статус і оновлення сум. Займе 1год. Можливо у видачі апі так само є поле із сумою платежу і можна брати суму яку сплатили від туди, тут зможу підказати якщо дасте сьогоднішнє оплачене замовлення та посилання на бокс, щоб глянути видачу апі
Ось процес https://ptichkinsad.1b.app/4643/ Отримано замовлення, в автоматичній дії Імпорт замовлення з Хорошоп є дія "Проводити платіж на суму процесу, якщо замовлення оплачено в horoshop", а також "Імпортувати купон як фіктивний продукт з негативною ціною" Платіж проводиться раніше, ніж спрацьовує сума перерахунку з урахуванням знижки
[quote]
.dev
OneBox production написав:
Добридень. Наскільки бачу створення платежу викликається до оновлення цін процесу. Я думаю, можна зробити налаштування, щоб додавало платіж після переходу в статус і оновлення сум. Займе 1год.
Можливо у видачі апі так само є поле із сумою платежу і можна брати суму яку сплатили від туди, тут зможу підказати якщо дасте сьогоднішнє оплачене замовлення та посилання на бокс, щоб глянути видачу апі
[/quote]
Ось процес https://ptichkinsad.1b.app/4643/
Отримано замовлення, в автоматичній дії Імпорт замовлення з Хорошоп є дія "Проводити платіж на суму процесу, якщо замовлення оплачено в horoshop", а також "Імпортувати купон як фіктивний продукт з негативною ціною"
Платіж проводиться раніше, ніж спрацьовує сума перерахунку з урахуванням знижки
.dev OneBox production написав: Вигадав варіант без доопрацювання: Ставіть дві дії один за одним, перша без налаштувань створення платежу, друга з ними. Першу дію створить замовлення, переключить на статус Друге знайде замовлення, додасть до нього платіж. Рішення щодо продуктивності так собі, але все ж таки. ps якщо що, я Вас нічому такому не вчив))
Пробувала )) На кілька статусів та через процедуру запуску знижки. Без змін все одно;)
[quote]
.dev
Вигадав варіант без доопрацювання:
Ставіть дві дії один за одним, перша без налаштувань створення платежу, друга з ними.
Першу дію створить замовлення, переключить на статус
Друге знайде замовлення, додасть до нього платіж.
Рішення щодо продуктивності так собі, але все ж таки.
ps якщо що, я Вас нічому такому не вчив))
[/quote]
Пробувала ))
На кілька статусів та через процедуру запуску знижки.
Без змін все одно;)
[quote]
[file]19314[/file]
[file]19315[/file]
.dev
[file]19314[/file]
[file]19315[/file]
[file]19314[/file]
[file]19315[/file]
Ну це перший варіант, спробуйте другий з установкою двох дій. Раз на хвилину один за одним
[file]19314[/file]
[file]19315[/file]
[/quote]
[file]19314[/file]
[file]19315[/file]
Не перераховує і з діями один за одним
[file]19314[/file]
[file]19315[/file]
Процес, що прийшов з Хорошопа https://ptichkinsad.1b.app/4997/
[file]19314[/file]
[file]19315[/file]
В цьому випадку не спрацював перерахунок "Імпортувати купон як фіктивний продукт із негативною ціною"
[file]19314[/file]
[file]19315[/file]
У цьому БП не прорахувало знижку і оплата зайшла раніше, ніж знижка https://ptichkinsad.1b.app/4985/
[file]19314[/file]
[file]19315[/file]
.dev OneBox production написав: Я думаю, можна зробити налаштування, щоб додавало платіж після переходу в статус і оновлення сум. Займе 1год.
тоді вам підійде таке рішення. Буде створено процес, переключений на всі необхідні етапи і потім до нього додасться платіж
[quote]
.dev
Я думаю, можна зробити налаштування, щоб додавало платіж після переходу в статус і оновлення сум. Займе 1год.
[/quote]
тоді вам підійде таке рішення. Буде створено процес, переключений на всі необхідні етапи і потім до нього додасться платіж
.dev OneBox production написав: Я думаю, можна зробити налаштування, щоб додавало платіж після переходу в статус і оновлення сум. Займе 1год.
Підходить. Виставте будь ласка рахунок.
[quote]
.dev
[quote]
.dev
Я думаю, можна зробити налаштування, щоб додавало платіж після переходу в статус і оновлення сум. Займе 1год.
[/quote]
[/quote]
Підходить.
Виставте будь ласка рахунок.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар