Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Дії імпорту замовлень із Хорошопа
Не можу знайти дію, яка поєднує способи доставки та оплати з OneBox.
Як я можу налаштувати об'єднання, щоб не створювалися дублі?
Добридень! Дії імпорту замовлень із Хорошопа Не можу знайти дію, яка поєднує способи доставки та оплати з OneBox. Як я можу налаштувати об'єднання, щоб не створювалися дублі?
тобто. просто знайде той, що в боксі за назвою і створить новий якщо не знайде. Якщо вам потрібно зіставлення Спосіб у боксі - Спосіб у Хорошоп (назва), то можна зробити подібне налаштування у дії. Займе 3год
тобто. просто знайде той, що в боксі за назвою і створить новий якщо не знайде. Якщо вам потрібно зіставлення Спосіб у боксі - Спосіб у Хорошоп (назва), то можна зробити подібне налаштування у дії. Займе 3год
так хун пао OneBox production написав: тобто. просто знайде той, що в боксі за назвою і створить новий якщо не знайде. Якщо вам потрібно зіставлення Спосіб у боксі - Спосіб у Хорошоп (назва), то можна зробити подібне налаштування у дії. Займе 3год
дякую, поки що спробуємо перший варіант.
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
[/quote]
дякую, поки що спробуємо перший варіант.
Морозов Сергій Сергійович Сергій Морозов писав/ла: зрозумів, тобто потрібно в добре зробити ідентичну назву способів доставки і оплат, як на OB Дякую!
вірно
[quote]
Морозов Сергій Сергійович
Сергій Морозов писав/ла:
зрозумів, тобто потрібно в добре зробити ідентичну назву способів доставки і оплат, як на OB
Дякую!
[/quote]
вірно
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар