1b.app
Скопійоване посилання -

Інтеграція з Опенкарт

Почав налаштовувати інтеграцію, але у мене вибило помилку. Що я роблю не так? чи взагалі не той плагін?
У мене така версія:
ocStore © 2009-2022 Усі права захищені.
Версія ocStore 3.0.3.7
Executing error: Table 'demo_openrelax.oc_aridiusfastorder' ні в якому разі: SELECT 1 FROM oc_aridiusfastorder WHERE 1 LIMIT 1
мене що збентежило що пише для теми aridius, а інші теми не працюватимуть?
мене цікавить така ж інтеграція як із промом: приходить замовлення в опенкарт, додається замовлення в бокс, створюється фіктивний товар
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Після того, як додаєте дію читайте будь ласка його опис , ця дія працює тільки із зазначеним модулем швидких замовлень. Вони зберігаються там у окремих таблицях тощо. Стандартні замовлення для опенкарт імпортуються і працюють, за це відповідає дія "Імпорт процесів з opencart".
11.08.2022, 19:50
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

а як тоді зробити інтеграцію з опенкарт? ті цей плагін не буде працювати з моєю темою
11.08.2022, 19:52

так хун пао
OneBox production написав:
Стандартні замовлення для опенкарт імпортуються і працюють, за це відповідає дія "Імпорт процесів з opencart".

ось так
11.08.2022, 19:58

все одно не приходить. а чого error зрозуміти не можу, лігів немає
11.08.2022, 20:35

Давайте із самого початку почнемо. Ви файлики інтеграції в опенкарт закидали?
11.08.2022, 22:08

так хун пао
OneBox production написав:
Давайте із самого початку почнемо. Ви файлики інтеграції в опенкарт закидали?

ні, які файли? при скачуванні компонента немає нічого
11.08.2022, 22:25

у відео сказано що треба запитати ці файли у техпідтримки боксу?
12.08.2022, 15:10

Зробив все виходить, але товари записуються в систему, як зробити їх фіктивними як замовлення промо? а то наплодило лівих товарів, способів доставки та оплати
І ще не розумію як налаштувати відповідність доставки та оплати з боксом? ніяких полів не додається після інтеграції?
І третє питання, коли зробив інтеграцію додалися тестові замовлення, я їх видалив, і вони знову додаються, як це прибрати?
16.08.2022, 22:32

додати відповідність оплат і доставок можна так. Там потрібно зліва вписувати назву в опенкарті, а праворуч вибирати спосіб оплати або доставки в боксі.

Абашин Олександр Андрійович писав/ла:
Зробив все виходить, але товари записуються в систему, як зробити їх фіктивними як замовлення промо?

товари фіктивні створювати цією дією не можна.
16.08.2022, 23:13

Шкода, а як щодо цього?
"коли зробив інтеграцію додалися тестові замовлення, я їх видалив, і вони знову додаються, як це прибрати?"
17.08.2022, 09:48

Ніяк не прибрати. Замість видалення прибираєте із замовлення всі товари та переводите у завершальний статус.
17.08.2022, 10:40

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар