Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є така галочка
[file]14970[/file]
у поясненні написано, що й увімкнути, то будуть вивантажені лише ті продукти, які були раніше завантажені. А якщо мені потрібно вигурзати все, то як це можна зробити?
Тобто у мене є якась кількість продуктів на сайті, я їх імпортував по linkkey в срм.
Далі, якусь частину товарів я створив у срм (нових, на сайті їх немає)
і хочу оновити поточні товари за linkkey (які раніше були завантажені) + створити нові
Як це можна зробити ? які галочки потрібно натиснути?
Є така галочка
у поясненні написано, що й увімкнути, то будуть вивантажені лише ті продукти, які були раніше завантажені. А якщо мені потрібно вигурзати все, то як це можна зробити? Тобто у мене є якась кількість продуктів на сайті, я їх імпортував по linkkey в срм. Далі, якусь частину товарів я створив у срм (нових, на сайті їх немає) і хочу оновити поточні товари за linkkey (які раніше були завантажені) + створити нові Як це можна зробити ? які галочки потрібно натиснути?
Доброго дня, ця галочка потрібна, щоб не "змішувати" продукти різних опенкартів. Якщо вам потрібно експортувати всі продукти то теоретично можна зробити щоб вивантажилися всі товари у яких немає linkkey і відразу проставити їм його. Але в такому випадку нові товари будуть вивантажені тільки в один опенкарт (оскільки після них відразу проставиться linkkey). Якщо вас влаштує такий функціонал, його можна доопрацювати за 2ч. Виставити рахунок?
Доброго дня, ця галочка потрібна, щоб не "змішувати" продукти різних опенкартів. Якщо вам потрібно експортувати всі продукти то теоретично можна зробити щоб вивантажилися всі товари у яких немає linkkey і відразу проставити їм його. Але в такому випадку нові товари будуть вивантажені тільки в один опенкарт (оскільки після них відразу проставиться linkkey). Якщо вас влаштує такий функціонал, його можна доопрацювати за 2ч. Виставити рахунок?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар