Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ймовірно, у вас на сервері закінчувалося місце, у зв'язку з чим "зламалися" деякі таблиці бази даних. Вирішення цієї проблеми за допомогою нашого системного адміністратора займе 1 годину доопрацювання. Виставити рахунок?
Ймовірно, у вас на сервері закінчувалося місце, у зв'язку з чим "зламалися" деякі таблиці бази даних.
Вирішення цієї проблеми за допомогою нашого системного адміністратора займе 1 годину доопрацювання. Виставити рахунок?
У нас на сервері 57% вільного місця на диску. Тобто проблема не в цьому. Є припущення від нашого хостера, що був якийсь збій у CRM, через що система була перевантажена довгими запитами і злетіли таблиці. Чи вірно ми думаємо чи проблема в чомусь іншому?
У нас на сервері 57% вільного місця на диску.
Тобто проблема не в цьому.
Є припущення від нашого хостера, що був якийсь збій у CRM, через що система була перевантажена довгими запитами і злетіли таблиці.
Чи вірно ми думаємо чи проблема в чомусь іншому?
Тарасенко Іван писав/ла: Є припущення від нашого хостера, що був якийсь збій у CRM, через що система була перевантажена довгими запитами і злетіли таблиці.
За відсутності аргументів - це більше ніж припущення. Я ж вам назвав причину 95% у разі поломки таблиць. Власне тому, що у вас свій хостинг і коробкова версія продукту - ви можете самотужки вирішити проблему. Або скористатися нашими послугами – оцінку вартості робіт я назвав. PS: якби ви були нашим хмарним клієнтом на платному тарифі - подібне питання ми вирішували б безкоштовно в рамках підтримки хмарних клієнтів.
[quote]
Тарасенко Іван писав/ла:
Є припущення від нашого хостера, що був якийсь збій у CRM, через що система була перевантажена довгими запитами і злетіли таблиці.
[/quote]
За відсутності аргументів - це більше ніж припущення. Я ж вам назвав причину 95% у разі поломки таблиць.
Власне тому, що у вас свій хостинг і коробкова версія продукту - ви можете самотужки вирішити проблему. Або скористатися нашими послугами – оцінку вартості робіт я назвав.
PS: якби ви були нашим хмарним клієнтом на платному тарифі - подібне питання ми вирішували б безкоштовно в рамках підтримки хмарних клієнтів.
Я не просив у попередньому посту вас вирішити проблему. Щоб щось робити, треба спочатку зрозуміти, що не працює. Я спитав, яка причина того, що у нас не працює CRM?
Я не просив у попередньому посту вас вирішити проблему.
Щоб щось робити, треба спочатку зрозуміти, що не працює.
Я спитав, яка причина того, що у нас не працює CRM?
Виставляйте рахунок на 1 годину роботи для відновлення бази даних. Рахунок надсилайте на пошту ivan@marketmebeli.com. У які терміни роботу буде зроблено? Після відновлення я отримаю від вас відповідь, чому база даних злетіла?
Виставляйте рахунок на 1 годину роботи для відновлення бази даних.
Рахунок надсилайте на пошту ivan@marketmebeli.com.
У які терміни роботу буде зроблено?
Після відновлення я отримаю від вас відповідь, чому база даних злетіла?
Ви надіслали рахунок на оплату? Не бачу у пошті. Якщо так важко з формуванням рахунку, ви можете відновити базу даних зараз? Весь офіс паралізовано. Оплата буде, коли ваш бухгалтер скине рахунок або напишіть сюди реквізити.
Ви надіслали рахунок на оплату?
Не бачу у пошті.
Якщо так важко з формуванням рахунку, ви можете відновити базу даних зараз?
Весь офіс паралізовано.
Оплата буде, коли ваш бухгалтер скине рахунок або напишіть сюди реквізити.
Тарасенко Іван Клієнт писав/ла: Після відновлення я отримаю від вас відповідь, чому база даних злетіла?
Ми не займаємося з'ясуванням причин, що і коли сталося, ми відновимо працездатність. За часом незрозуміло (можливо кілька годин, вже годину займаюся, а ще не працює...).
Рахунок Вам надішлють.
[quote]
Тарасенко Іван
Клієнт писав/ла:
Після відновлення я отримаю від вас відповідь, чому база даних злетіла?
[/quote]
Ми не займаємося з'ясуванням причин, що і коли сталося, ми відновимо працездатність.
За часом незрозуміло (можливо кілька годин, вже годину займаюся, а ще не працює...).
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар