Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Компонент став доступним для користувачів за посиланням https://1b.app/ua/app/instagram-direct/ можна почитати опис програми і що вона може вже на даний момент
Також є відео з підключення та можливостей https://www.youtube.com/watch?v=EYGpN0B3KBI
Ми вже працюємо над розширенням функціоналу компоненту Instagram і незабаром буде вихід другої версії, де будуть додані коментарі до постів та імпорт самих постів та створення постів з OneBox.
Всі подальші оновлення та покращення компоненту клієнтам які підключать зараз цей додаток будуть безкоштовно, ціна фіксується в момент підключення програми.
На даний момент вартість програми 20 $ - для всіх клієнтів партнера OneBox CORP
і 30$ для всіх інших партнерів та клієнтів.
Додаток дозволяє підключати необмежену кількість бізнес-сторінок, на ціну це не впливає
Компонент став доступним для користувачів за посиланням https://1b.app/ua/app/instagram-direct/ можна почитати опис програми і що вона може вже на даний момент
Ми вже працюємо над розширенням функціоналу компоненту Instagram і незабаром буде вихід другої версії, де будуть додані коментарі до постів та імпорт самих постів та створення постів з OneBox.
Всі подальші оновлення та покращення компоненту клієнтам які підключать зараз цей додаток будуть безкоштовно, ціна фіксується в момент підключення програми.
На даний момент вартість програми 20 $ - для всіх клієнтів партнера OneBox CORP і 30$ для всіх інших партнерів та клієнтів.
Додаток дозволяє підключати необмежену кількість бізнес-сторінок, на ціну це не впливає
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Добрый день. Просьба рассмотреть возможность собирать корзину клиента в чате, как это реализованно в RetailCRM. И уже после того, как корзина собрана переводить переписку в процесс оформления. Это намного удобнее, чем реализованно сейчас. Если что, могу показать в ZOOM, как это работает в ритейле. Спасибо
Добрый день. Просьба рассмотреть возможность собирать корзину клиента в чате, как это реализованно в RetailCRM. И уже после того, как корзина собрана переводить переписку в процесс оформления. Это намного удобнее, чем реализованно сейчас. Если что, могу показать в ZOOM, как это работает в ритейле. Спасибо
[file]17938[/file]
Бетлий Игорь Игоревич 380991015713 писал/а: Круто! Очень буду ждать обновления!
Доброго дня, Ігоре!
Підкажіть, чи реалізували ви в себе можливість збирати товари в корзину в чаті?
Дякую!
[quote]
Бетлий Игорь Игоревич
380991015713 писал/а:
Круто! Очень буду ждать обновления!
[/quote]
Доброго дня, Ігоре!
Дякую!
Бетлий Игорь Игоревич 380991015713 писал/а: Круто! Очень буду ждать обновления!
Доброго дня, Ігоре!
Дякую!
це вирішують через додаток Агрегатор месенджерів та communication center , у нас вже більше 10 таких кейсів вирішення
[quote]
cleanzonecv@gmail.com писал/а:
[quote]
Бетлий Игорь Игоревич
380991015713 писал/а:
Круто! Очень буду ждать обновления!
[/quote]
Доброго дня, Ігоре!
Дякую!
[/quote]
це вирішують через додаток Агрегатор месенджерів та communication center , у нас вже більше 10 таких кейсів вирішення
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Доброго дня! Так реалізував. Все працює. Є звісно, те щоб я хотів доробити, щоб цей модуль був не гірше як у RetailCRM. Но це теж непогано!
Доброго дня! Так реалізував. Все працює. Є звісно, те щоб я хотів доробити, щоб цей модуль був не гірше як у RetailCRM. Но це теж непогано!
[file]21155[/file]
Бетлий Игорь Игоревич писал/а: Доброго дня! Так реалізував. Все працює. Є звісно, те щоб я хотів доробити, щоб цей модуль був не гірше як у RetailCRM. Но це теж непогано!
що саме хочете доробити?
[quote]
Бетлий Игорь Игоревич писал/а:
[file]21155[/file]
[/quote]
що саме хочете доробити?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар