Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У дії є налаштування: Надіслати разом із повідомленням кнопки
Дивитись скрін 1139
Чи правильно я розумію, що разом із текстом повідомлення в телеграм бот можна надіслати одну або кілька кнопок?
Наприклад, нам потрібно вивести 4 кнопки в бот:
- Потрібна допомога щодо ліків
- Потрібна допомога із поселенням
- Потрібна лікарська консультація
- Потрібна допомога із працевлаштуванням.
Що потрібно писати в поле Callback Data, щоб ці кнопки спрацьовували?
І як у принципі працює це налаштування?
[file]14740[/file]
У дії є налаштування: Надіслати разом із повідомленням кнопки Дивитись скрін 1139 Чи правильно я розумію, що разом із текстом повідомлення в телеграм бот можна надіслати одну або кілька кнопок? Наприклад, нам потрібно вивести 4 кнопки в бот: - Потрібна допомога щодо ліків - Потрібна допомога із поселенням - Потрібна лікарська консультація - Потрібна допомога із працевлаштуванням. Що потрібно писати в поле Callback Data, щоб ці кнопки спрацьовували? І як у принципі працює це налаштування?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Це дані, які будуть надіслані через webhook при натисканні на ту чи іншу кнопку.
ця відповідь допоможе мені вирішити завдання, яке у ТЗ?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Це дані, які будуть надіслані через webhook при натисканні на ту чи іншу кнопку.
[/quote]
ця відповідь допоможе мені вирішити завдання, яке у ТЗ?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар