Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
і якщо я відкрив один БП, поки я не перевантажу сторінку наступний не відкривається. Пробував у 2-х різних браузерах. Потрібно перевантажити сторінку тільки тоді можна відкрити нове повідомлення/БП
і якщо я відкрив один БП, поки я не перевантажу сторінку наступний не відкривається. Пробував у 2-х різних браузерах. Потрібно перевантажити сторінку тільки тоді можна відкрити нове повідомлення/БП
Ось десь тут би додати кнопку повноцінного відкриття в новому вікні і щось вирішити з тим, що не відкривається наступне поки не перевантажиш сторінку
Ось десь тут би додати кнопку повноцінного відкриття в новому вікні [file]9642[/file]
і щось вирішити з тим, що не відкривається наступне поки не перевантажиш сторінку
чи потрібно відкрити у такому порядку БП в одній групі, потім іншу, знову першу та в ній новий БП. тоді не потрібно перевантажувати сторінку
чи потрібно відкрити у такому порядку [file]9644[/file]
БП в одній групі, потім іншу, знову першу та в ній новий БП. тоді не потрібно перевантажувати сторінку
ось знайшов у листуванні скрін як раніше виглядав Центр Повідомлень, все по справі, нічого зайвого і зараз Каша з текстом про останні дії. поки не відкриєш процес, то нічого не зрозуміло що в ньому + часто висне процес відкривання на хвилини, а іноді взагалі не хоче відкриватися, доводиться за номером БП його окремо знаходити і дивитися поверніть це налаштування в новий бокс,
ось знайшов у листуванні скрін як раніше виглядав Центр Повідомлень, все по справі, нічого зайвого [file]9719[/file] і зараз [file]9720[/file] Каша з текстом про останні дії. поки не відкриєш процес, то нічого не зрозуміло що в ньому + часто висне процес відкривання на хвилини, а іноді взагалі не хоче відкриватися, доводиться за номером БП його окремо знаходити і дивитися
поверніть це налаштування в новий бокс,
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар