Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Створено телеграм бот на базі сендпульс із серіями чат-бота різного характеру. При цьому інтеграція із програмою telegram відпала. Не надходять повідомлення взагалі. Підкажіть, яким чином потрібно налаштовувати в такому разі?
Добридень! Створено телеграм бот на базі сендпульс із серіями чат-бота різного характеру. При цьому інтеграція із програмою telegram відпала. Не надходять повідомлення взагалі. Підкажіть, яким чином потрібно налаштовувати в такому разі?
Здрастуйте! У CRM не надходять повідомлення, тому що всі запити з телеграм бота йдуть у sendpulse. У такому випадку потрібно доопрацьовувати інтеграцію sendpulse telegram + onebox.
Здрастуйте!
У CRM не надходять повідомлення, тому що всі запити з телеграм бота йдуть у sendpulse.
У такому випадку потрібно доопрацьовувати інтеграцію sendpulse telegram + onebox.
Луць Богдан Олександрович OneBox CORP Співробітник писав/ла: Наскільки мені відомо, немає.
Чи правильно я розумію, при створенні бота зі сценаріями на будь-яких інших ресурсах, у будь-якому випадку дані у ван бокс попадат не будуть?
[quote]
Луць Богдан Олександрович
OneBox CORP
Співробітник писав/ла:
Наскільки мені відомо, немає.
[/quote]
Чи правильно я розумію, при створенні бота зі сценаріями на будь-яких інших ресурсах, у будь-якому випадку дані у ван бокс попадат не будуть?
Луць Богдан Олександрович OneBox CORP Співробітник писав/ла: Наскільки мені відомо, немає.
Так, вірно
[quote]
Максим писав/ла:
[quote]
Луць Богдан Олександрович
OneBox CORP
Співробітник писав/ла:
Наскільки мені відомо, немає.
[/quote]
[/quote]
Так, вірно
Якщо тільки на сторонньому ресурсі ви не налаштуєте, щоб він додатково в OneBox надсилав запити.
[quote]
[/quote]
Якщо тільки на сторонньому ресурсі ви не налаштуєте, щоб він додатково в OneBox надсилав запити.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
Дякую! На боці сендпульс можна відправляти вебхуки. Але як налаштувати прийняття цих веб-хуків в onebox? у якому додатку?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Дякую! На боці сендпульс можна відправляти вебхуки. Але як налаштувати прийняття цих веб-хуків в onebox? у якому додатку?
Максим писав/ла: Дякую! На боці сендпульс можна відправляти вебхуки. Але як налаштувати прийняття цих веб-хуків в onebox? у якому додатку?
Аналогічно потрібно щоб відправлялися callback`і /telegram/push/{token}/ аналогічно тому, як відправляється за замовчуванням з telegram. Налаштування прийому своєї структури запиту в системі немає.
[quote]
Максим писав/ла:
[/quote]
Аналогічно потрібно щоб відправлялися callback`і /telegram/push/{token}/ аналогічно тому, як відправляється за замовчуванням з telegram.
Налаштування прийому своєї структури запиту в системі немає.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
Максим писав/ла: Дякую! На боці сендпульс можна відправляти вебхуки. Але як налаштувати прийняття цих веб-хуків в onebox? у якому додатку?
Аналогічно потрібно щоб відправлялися callback`і /telegram/push/{token}/ аналогічно тому, як відправляється за замовчуванням з telegram. Налаштування прийому своєї структури запиту в системі немає.
Спасибі за відповідь. У сенд пульс є можливість додавати до поля контакту ті чи інші значення структури бота. Чи можна реалізувати хоча б експорт цих контактів з полями через сторонній ресурс у контакти ван бокс? Є ідеї?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Максим писав/ла:
[/quote]
Аналогічно потрібно щоб відправлялися callback`і /telegram/push/{token}/ аналогічно тому, як відправляється за замовчуванням з telegram.
Налаштування прийому своєї структури запиту в системі немає.
[/quote]
Спасибі за відповідь. У сенд пульс є можливість додавати до поля контакту ті чи інші значення структури бота. Чи можна реалізувати хоча б експорт цих контактів з полями через сторонній ресурс у контакти ван бокс? Є ідеї?
Добрий день! Дивно, чому ця проблема не вирішується, для нас теж актуально. Потрібно, щоб в црм попадали переписки з чат боту (сервісів типу Сендпульс, Корезоїд, інших) і його сценаріїв і також, щоб можна було відповідати менеджеру у разі, коли клієнт хоче перейти у спілкування з менеджером безпосередньо, а не з ботом.
Добрий день! Дивно, чому ця проблема не вирішується, для нас теж актуально. Потрібно, щоб в црм попадали переписки з чат боту (сервісів типу Сендпульс, Корезоїд, інших) і його сценаріїв і також, щоб можна було відповідати менеджеру у разі, коли клієнт хоче перейти у спілкування з менеджером безпосередньо, а не з ботом.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Також цікавити Є ось такий запит від Клієнта: потрібно підключити телеграм-бот коли він заповнює інформацію про клієнта, передавати його до Угоди СRM, на наступному етапі автоматично формувати ТТН і відправляти назад у бот чат-бот написано на SendPulse Чи зможемо таке завдання вирішити?
Також цікавити
Є ось такий запит від Клієнта:
потрібно підключити телеграм-бот
коли він заповнює інформацію про клієнта, передавати його до Угоди СRM,
на наступному етапі автоматично формувати ТТН і відправляти назад у бот
чат-бот написано на SendPulse
Чи зможемо таке завдання вирішити?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар