Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Прошу доопрацювати в налаштуваннях "Служба доставки Justin" наступні поля (аналогічно до інтеграції з Новою поштою):
- Брати значення Вага посилки із додаткового поля
- Брати значення Довжина посилки із додаткового поля
- Брати значення Ширина посилки із додаткового поля
- Брати значення Висота посилки із додаткового поля
- Брати значення Кількість місць із додаткового поля
допрацювати дію " Автоматично створити ТТН Justin" таким чином, щоб при створенні ТТН значення бралися з полів, заданих у налаштуваннях служби доставки
Прошу доопрацювати в налаштуваннях "Служба доставки Justin" наступні поля (аналогічно до інтеграції з Новою поштою): - Брати значення Вага посилки із додаткового поля - Брати значення Довжина посилки із додаткового поля - Брати значення Ширина посилки із додаткового поля - Брати значення Висота посилки із додаткового поля - Брати значення Кількість місць із додаткового поля допрацювати дію " Автоматично створити ТТН Justin" таким чином, щоб при створенні ТТН значення бралися з полів, заданих у налаштуваннях служби доставки
Мордач Антон Володимирович написав: е також потрібна ця доопрацювання, ми можемо поділити вартість?
Чудово! виходить нас троє. кожному по 1 годині))
[quote]
Мордач Антон Володимирович написав:
е також потрібна ця доопрацювання, ми можемо поділити вартість?
[/quote]
Чудово! виходить нас троє. кожному по 1 годині))
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Таке доопрацювання займе 3 години. Підтягуватимуться у вкладку створення ТТН (якщо там не задані свої) + у вказану дію.
Виставте рахунок, будь ласка!
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Таке доопрацювання займе 3 години.
Підтягуватимуться у вкладку створення ТТН (якщо там не задані свої) + у вказану дію.
[/quote]
Виставте рахунок, будь ласка!
Мордач Антон Володимирович написав: Чи буде виставлений рахунок на 1 годину кожному?
я збираю оплату всіх учасників порівну. Оплачу доопрацювання я централізовано
[quote]
Мордач Антон Володимирович написав:
Чи буде виставлений рахунок на 1 годину кожному?
[/quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
скажете коли виставити рахунок, якщо потрібно
виставляйте рахунок! будь ласка
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
[quote]
[/quote]
скажете коли виставити рахунок, якщо потрібно
[/quote]
виставляйте рахунок! будь ласка
Допрацьовано налаштування в інтеграції "Служба доставки Justin" наступні налаштування (аналогічно до інтеграції з Новою поштою): - Брати значення Вага посилки із додаткового поля - Брати значення Об'єм посилки з додаткового поля - Брати значення Довжина посилки із додаткового поля - Брати значення Ширина посилки із додаткового поля - Брати значення Висота посилки із додаткового поля - Брати значення Кількість вантажних місць із додаткового поля У дію автоматичного створення ТТН - значення підставляються за наявності, у вкладку створення ТТН процесу - підтягуються під час створення нової ТТН.
Допрацьовано налаштування в інтеграції "Служба доставки Justin" наступні налаштування (аналогічно до інтеграції з Новою поштою):
- Брати значення Вага посилки із додаткового поля
- Брати значення Об'єм посилки з додаткового поля
- Брати значення Довжина посилки із додаткового поля
- Брати значення Ширина посилки із додаткового поля
- Брати значення Висота посилки із додаткового поля
- Брати значення Кількість вантажних місць із додаткового поля
У дію автоматичного створення ТТН - значення підставляються за наявності, у вкладку створення ТТН процесу - підтягуються під час створення нової ТТН.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар