Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Не можу зрозуміти як налаштувати шаблон для додаткової інформації про продукти для ТТН. Мені необхідно щоб в описі ТТН був список замовлених товарів та їх кількість, але через змінні для листів даний блок не працює, тому що там є тільки змінна {|$basketsArray|} і в накладній пише тільки Array
Добрий день. Не можу зрозуміти як налаштувати шаблон для додаткової інформації про продукти для ТТН. Мені необхідно щоб в описі ТТН був список замовлених товарів та їх кількість, але через змінні для листів даний блок не працює, тому що там є тільки змінна {|$basketsArray|} і в накладній пише тільки Array
Здрастуйте, Сергію! Вам потрібно використовувати змінну масиву продуктів, у вашому випадку вона виглядатиме ось так: {|foreach from=$basketsArray item="b"|} {|$b.name|} - {|$b.count|} {|/foreach|} Де {|$b.name|} - {|$b.count|} відповідають за Назва товару та кількість, а {|foreach from=$basketsArray item="b"|} і {|/foreach|} зміст самого масиву .
Здрастуйте, Сергію!
Вам потрібно використовувати змінну масиву продуктів, у вашому випадку вона виглядатиме ось так:
{|foreach from=$basketsArray item="b"|}
{|$b.name|} - {|$b.count|}
{|/foreach|}
Де {|$b.name|} - {|$b.count|} відповідають за Назва товару та кількість, а {|foreach from=$basketsArray item="b"|} і {|/foreach|} зміст самого масиву .
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Луц Богдан Александрович ВАНБОКС КОРП писал/а: Де {|$b.name|} - {|$b.count|} відповідають за Назва товару та кількість, а {|foreach from=$basketsArray item="b"|} і {|/foreach|} зміст самого масиву .
Богдане, вітаю! Підкажіть яким чином в масиві {|$b.count|} прибрати нулі після коми? Наразі видає число з трьома нулями. Дякую
[quote]
Луц Богдан Александрович
ВАНБОКС КОРП писал/а:
Де {|$b.name|} - {|$b.count|} відповідають за Назва товару та кількість, а {|foreach from=$basketsArray item="b"|} і {|/foreach|} зміст самого масиву .
[/quote]
Богдане, вітаю! Підкажіть яким чином в масиві {|$b.count|} прибрати нулі після коми? Наразі видає число з трьома нулями. Дякую
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Актуально
[quote]
[/quote]
Актуально
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар