Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хлопці, можете доопрацювати блок інтерфейсу "Укрпошта інформація про ТТН", а саме: додати до нього інформацію "Відстеження статусу пересилки післяплати"?
[file]18070[/file]
Хлопці, можете доопрацювати блок інтерфейсу "Укрпошта інформація про ТТН", а саме: додати до нього інформацію "Відстеження статусу пересилки післяплати"?
bu OneBox production написав: Добрий день. Дайте будь ласка посилання на замовлення в якому TTN з постоплатою, яка вже йде, щоб я зміг перевірити правильність доопрацювання. Дякую.
[quote]
bu
OneBox production написав:
Добрий день. Дайте будь ласка посилання на замовлення в якому TTN з постоплатою, яка вже йде, щоб я зміг перевірити правильність доопрацювання. Дякую.
[/quote]
Добридень!
Ось кілька
https://our-store.com.ua/61010/
https://our-store.com.ua/60971/
Transfer for shipment bb695f54-4d75-43a6-a6c4-47017b28e781 not found я отримую таку помилку по обом ттн (з різним кодом). У документації умова: "Якщо післяплата пересилається на банківський рахунок відправника, АРІ Укрпошти дозволяє відстежувати стутус пересилання післяплати за ШКІ відправлення, за яке здійснюється ця операція. у вас точно післяплата на банківський рахунок відправника?
Transfer for shipment bb695f54-4d75-43a6-a6c4-47017b28e781 not found
я отримую таку помилку по обом ттн (з різним кодом).
У документації умова:
"Якщо післяплата пересилається на банківський
рахунок відправника, АРІ Укрпошти дозволяє відстежувати стутус
пересилання післяплати за ШКІ відправлення, за яке здійснюється ця
операція.
у вас точно післяплата на банківський рахунок відправника?
bu OneBox production написав: у вас точно післяплата на банківський рахунок відправника?
Так, саме на р/р йде пересилання. Як доказ, у ТТН прописуються реквізити, на які будуть йти перерахування. Може це замовлення допоможе вам розібратися - https://our-store.com.ua/60213/. Замовлення це закрите, але я вже отримав гроші на р/с
[quote]
bu
у вас точно післяплата на банківський рахунок відправника?
[/quote]
Так, саме на р/р йде пересилання. Як доказ, у ТТН прописуються реквізити, на які будуть йти перерахування.
Може це замовлення допоможе вам розібратися - https://our-store.com.ua/60213/. Замовлення це закрите, але я вже отримав гроші на р/с
[file]18334[/file]
[file]18335[/file]
bu OneBox production написав: Ось за цією ТТН працює
Може ті не працювали, оскільки ще клієнт не забрав посилки і зворотна ТТН не сформована? =)
[quote]
bu
Ось за цією ТТН працює
[/quote]
Може ті не працювали, оскільки ще клієнт не забрав посилки і зворотна ТТН не сформована? =)
Юрченко Роман Сергійович написав: Може ті не працювали, оскільки ще клієнт не забрав посилки і зворотна ТТН не сформована? =)
bu OneBox production написав: на замовлення в якому ТТН з постоплатою, яка вже йде
я просто сподівався що ви дасте ттн зі створеними платежами як я і просив) доопрацювання вивантажив, в налаштуваннях блоку з'явилися 2 налаштування. Після їх включення буде щось таке: . Мова, на якій відображається статус, вибирається в налаштуваннях.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
[quote]
bu
на замовлення в якому ТТН з постоплатою, яка вже йде
[/quote]
я просто сподівався що ви дасте ттн зі створеними платежами як я і просив)
доопрацювання вивантажив, в налаштуваннях блоку з'явилися 2 налаштування. Після їх включення буде щось таке: [file]18336[/file]. Мова, на якій відображається статус, вибирається в налаштуваннях.
bu OneBox production написав: я просто сподівався що ви дасте ттн зі створеними платежами як я і просив)
Вже зрозумів)))
bu OneBox production написав: доопрацювання вивантажив, в налаштуваннях блоку з'явилися 2 налаштування. Після їх включення буде щось таке: . Мова, на якій відображається статус, вибирається в налаштуваннях.
А ці дані можна додати і під кожну з цих даних, додати налаштування з їх виведенням?
[quote]
bu
я просто сподівався що ви дасте ттн зі створеними платежами як я і просив)
[/quote]
Вже зрозумів)))
[quote]
bu
доопрацювання вивантажив, в налаштуваннях блоку з'явилися 2 налаштування. Після їх включення буде щось таке: . Мова, на якій відображається статус, вибирається в налаштуваннях.
[/quote]
А ці дані можна додати і під кожну з цих даних, додати налаштування з їх виведенням?
[file]18341[/file]
bu OneBox production написав: При наведенні статусу підійде висновок всієї інформації? Щоб не плодити додатково 4 поля та налаштування
Вас зрозумів. Можна тоді лише "номер пересилання після плати" додати, а решту поля (ім'я та суму) можна при наведенні відображати. Статус залишаємо як є. Ок?
[quote]
bu
При наведенні статусу підійде висновок всієї інформації? Щоб не плодити додатково 4 поля та налаштування
[/quote]
Вас зрозумів. Можна тоді лише "номер пересилання після плати" додати, а решту поля (ім'я та суму) можна при наведенні відображати. Статус залишаємо як є.
Ок?
bu OneBox production написав: При наведенні статусу підійде висновок всієї інформації? Щоб не плодити додатково 4 поля та налаштування
Добридень! Чи могли б підказати коли зможете доробити це завдання?
[quote]
bu
При наведенні статусу підійде висновок всієї інформації? Щоб не плодити додатково 4 поля та налаштування
[/quote]
Добридень!
Чи могли б підказати коли зможете доробити це завдання?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар