Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Здрастуйте, питання вже піднімалося але не знайшло відповіді реалізації у себе, як зробити клієнт Вася Іванов Але одержувач Марина Іванов
1) як зробити, щоб нова пошта підтягувала інформацію з додаткового поля?
Наприклад: у блоці для нової пошти відображається Вася Іванів, але я міг виправити на Марина Іванов і ця інформація зберігалася в картці замовлення, і потім при створенні ТТН інформація бралася з цього поля
Здрастуйте, питання вже піднімалося але не знайшло відповіді реалізації у себе, як зробити клієнт Вася Іванов Але одержувач Марина Іванов 1) як зробити, щоб нова пошта підтягувала інформацію з додаткового поля? Наприклад: у блоці для нової пошти відображається Вася Іванів, але я міг виправити на Марина Іванов і ця інформація зберігалася в картці замовлення, і потім при створенні ТТН інформація бралася з цього поля
Абашин Олександр Андрійович писав/ла: 1) як зробити, щоб нова пошта підтягувала інформацію з додаткового поля? Наприклад: у блоці для нової пошти відображається Вася Іванів, але я міг виправити на Марина Іванов і ця інформація зберігалася в картці замовлення, і потім при створенні ТТН інформація бралася з цього поля
У налаштуваннях кабінету Нової пошти необхідно встановити галочку Потім у картці замовлення потрібно додати поля ПІБ та Телефон клієнта Ці 2 поля заповнюються в момент зміни клієнта на замовлення з його картки, після чого можна змінити значення. При зміні клієнта замовлення дані знову підтягнуть із картки нового клієнта
[quote]
Абашин Олександр Андрійович писав/ла:
1) як зробити, щоб нова пошта підтягувала інформацію з додаткового поля?
Наприклад: у блоці для нової пошти відображається Вася Іванів, але я міг виправити на Марина Іванов і ця інформація зберігалася в картці замовлення, і потім при створенні ТТН інформація бралася з цього поля
[/quote]
У налаштуваннях кабінету Нової пошти необхідно встановити галочку [file]16444[/file]
Потім у картці замовлення потрібно додати поля ПІБ та Телефон клієнта [file]16445[/file]
Ці 2 поля заповнюються в момент зміни клієнта на замовлення з його картки, після чого можна змінити значення. При зміні клієнта замовлення дані знову підтягнуть із картки нового клієнта
Абашин Олександр Андрійович писав/ла: А як зробити, щоб це значення спочатку відповідало клієнту?
Це значення спочатку відповідає клієнту. Ще раз прочитайте, що я написав "Ці 2 поля заповнюються в момент зміни клієнта на замовлення з його картки, після чого можна змінити значення. При зміні клієнта замовлення дані знову підтягнуться з картки нового клієнта". Тобто, коли ви заповнюєте поле Клієнт - дані заповнюються з нього автоматично, потім можна змінити
[quote]
Абашин Олександр Андрійович писав/ла:
А як зробити, щоб це значення спочатку відповідало клієнту?
[/quote]
Це значення спочатку відповідає клієнту.
Ще раз прочитайте, що я написав "Ці 2 поля заповнюються в момент зміни клієнта на замовлення з його картки, після чого можна змінити значення. При зміні клієнта замовлення дані знову підтягнуться з картки нового клієнта".
Тобто, коли ви заповнюєте поле Клієнт - дані заповнюються з нього автоматично, потім можна змінити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар