Відповіді:
Відмінно але 90 у.о. для такої доробки дорогувато, можна якось у складчину. думаю у багатьох така проблема і по годині можна скинутись. є у вас такий функціонал?
07.09.2020, 14:25
Оригінальний коментар доступний на версії: ru
Усі бажаючі можуть відписатися у завданні та підтвердити бажання зробити доопрацювання. Вартість можна розкинути на кількість бажаючих і виставити всім по рахунку по 30, наприклад. Для цього не потрібно робити якийсь функціонал)
07.09.2020, 14:35
Мені дуже здається що це баг, робити купу милиць які не будуть працювати після рішення бага, як то не дуже хочеться
Давайте всі разом скажемо що це баг і попросимо що б виправили проблему або хоча б сказали чому вони вважають що це не баг
24.09.2020, 15:10
Ні, мені з переляку прийшла купа листів по завданням, які були виставлені на інвестиції ще 2 роки тому
У кожному листі було одне й теж (те що я прикріпив у скрині) в результаті я по кожному лист проходить і писав один і теж "Питання не вирішено!" походу в пул листів потрапила і це завдання
28.10.2020, 16:11
А якщо тариф у хмарі – то 2 год безкоштовно і ставимо у чергу на доопрацювання.
А якщо ще хтось підтримає у когось тариф у хмарі ще 2 години безкоштовно.
Тут 3 людини відписалися що хочуть доопрацювання.
де можна дивитися чергу доробок?
31.10.2020, 19:34
Ми частково вирішили цю проблему за допомогою формули, але проблема в тому що у Укрпошти постійно змінюється формат адрес (індекс - місто - НОМЕР ВІДДІЛЕННЯ - вулиця-будинок-кв буває місто вулиця будинок індекс ) і зробити універсальну формулу не виходить, до того ж віддає ці дані в одному форматі а добре в іншому , якщо це буде якесь універсальне рішення яке дозволить системі бачити де індекс а де номер відділення то цей варіант підходить , але якщо це рішення просто формула то сенсу я особливого не бачу оскільки, при кожному оновлення формату адреси укрпочти , ця настройка буде злітати.
02.11.2020, 13:43
Ви повинні розуміти, що бокс розуміє яке місто і який номер відділення зі РЯДКУ. Він не може з будь-якого рядка визначити, де місто, а де номер відділення. Тобто. ви можете дати 10 прикладів формату адрес, які будуть - я під них зможу написати парсер, який розбере адресу, індекс, номер відділення і т.д. Якщо ви через півроку вирішите, що було б непогано індекс поставити між назвою вулиці та номером будинку, природно, що парсер потрібно буде доопрацьовувати, щоб він розумів новий кастомний формат.
02.11.2020, 13:47
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар