Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Автоматична дія створити ттн Укрпошти працює тільки в необхідному боксом форматі Індекс, Місто, вулиця, номер будинку, номер квартири З прома пома ступають замовлення зовсім в іншому форматі Місто( область), Відділення, вул, будинок, кв, індекс Наприклад - м. Київ (Київ обл.), №95, вул. Ср*******ька, 24 (02095) Доводиться постійно створювати ТТН в ручному режимі, що можна в даному випадку зробити для автоматизації?
Автоматична дія створити ттн Укрпошти працює тільки в необхідному боксом форматі Індекс, Місто, вулиця, номер будинку, номер квартири З прома пома ступають замовлення зовсім в іншому форматі Місто( область), Відділення, вул, будинок, кв, індекс Наприклад - м. Київ (Київ обл.), №95, вул. Ср*******ька, 24 (02095) Доводиться постійно створювати ТТН в ручному режимі, що можна в даному випадку зробити для автоматизації?
Відмінно але 90 у.о. для такої доробки дорогувато, можна якось у складчину. думаю у багатьох така проблема і по годині можна скинутись. є у вас такий функціонал?
Відмінно але 90 у.о. для такої доробки дорогувато, можна якось у складчину. думаю у багатьох така проблема і по годині можна скинутись. є у вас такий функціонал?
Усі бажаючі можуть відписатися у завданні та підтвердити бажання зробити доопрацювання. Вартість можна розкинути на кількість бажаючих і виставити всім по рахунку по 30, наприклад. Для цього не потрібно робити якийсь функціонал)
Усі бажаючі можуть відписатися у завданні та підтвердити бажання зробити доопрацювання. Вартість можна розкинути на кількість бажаючих і виставити всім по рахунку по 30, наприклад. Для цього не потрібно робити якийсь функціонал)
Зубарєв Сергій Клієнт писав/ла: Автоматична дія створити ттн Укрпошти працює тільки в необхідному боксом форматі Індекс, Місто, вулиця, номер будинку, номер квартири З прома пома ступають замовлення зовсім в іншому форматі Місто( область), Відділення, вул, будинок, кв, індекс Наприклад - м. Київ (Київ обл.), №95, вул. Ср*******ька, 24 (02095) Доводиться постійно створювати ТТН в ручному режимі, що можна в даному випадку зробити для автоматизації?
Це питання вже позначене як вирішене, сформуйте запит і я зроблю вам шаблон під ваші налаштування
[quote]
Зубарєв Сергій
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Це питання вже позначене як вирішене, сформуйте запит і я зроблю вам шаблон під ваші налаштування
Мені дуже здається що це баг, робити купу милиць які не будуть працювати після рішення бага, як то не дуже хочеться Давайте всі разом скажемо що це баг і попросимо що б виправили проблему або хоча б сказали чому вони вважають що це не баг
Мені дуже здається що це баг, робити купу милиць які не будуть працювати після рішення бага, як то не дуже хочеться
Давайте всі разом скажемо що це баг і попросимо що б виправили проблему або хоча б сказали чому вони вважають що це не баг
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Доброго дня, можна переробити парсер, щоб він розумів і формат, який віддає пром. Це триватиме близько 3год.
ось вартість рішення, у чому проблема?
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Доброго дня, можна переробити парсер, щоб він розумів і формат, який віддає пром. Це триватиме близько 3год.
[/quote]
ось вартість рішення, у чому проблема?
Бодяко Дмитро Співробітник написав: Наскільки я бачу листа тобі прийшов зовсім по іншій темі
Подібних листів було кілька, я просто зробив один скрін і приклеїв його до кількох завдань
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
Наскільки я бачу листа тобі прийшов зовсім по іншій темі
[/quote]
Подібних листів було кілька, я просто зробив один скрін і приклеїв його до кількох завдань
Бодяко Дмитро Співробітник написав: аа, тобто. ти залетів у ліву тему, щось гнівно написав а потім відмазався нібито тебе попросили в листі. До успіху йдеш)
Ні, мені з переляку прийшла купа листів по завданням, які були виставлені на інвестиції ще 2 роки тому У кожному листі було одне й теж (те що я прикріпив у скрині) в результаті я по кожному лист проходить і писав один і теж "Питання не вирішено!" походу в пул листів потрапила і це завдання
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
аа, тобто. ти залетів у ліву тему, щось гнівно написав а потім відмазався нібито тебе попросили в листі. До успіху йдеш)
[/quote]
Ні, мені з переляку прийшла купа листів по завданням, які були виставлені на інвестиції ще 2 роки тому
У кожному листі було одне й теж (те що я прикріпив у скрині) в результаті я по кожному лист проходить і писав один і теж "Питання не вирішено!" походу в пул листів потрапила і це завдання
А якщо тариф у хмарі – то 2 год безкоштовно і ставимо у чергу на доопрацювання. А якщо ще хтось підтримає у когось тариф у хмарі ще 2 години безкоштовно. Тут 3 людини відписалися що хочуть доопрацювання. де можна дивитися чергу доробок?
А якщо тариф у хмарі – то 2 год безкоштовно і ставимо у чергу на доопрацювання.
А якщо ще хтось підтримає у когось тариф у хмарі ще 2 години безкоштовно.
Тут 3 людини відписалися що хочуть доопрацювання.
де можна дивитися чергу доробок?
Зубарєв Сергій Клієнт писав/ла: готовий сплатити 1 годину, колеги кому ще потрібно пишіть
я бачу тільки одного, що відписався, готового оплатити доопрацювання. Потрібно ще 2
[quote]
Зубарєв Сергій
Клієнт писав/ла:
готовий сплатити 1 годину, колеги кому ще потрібно пишіть
[/quote]
я бачу тільки одного, що відписався, готового оплатити доопрацювання. Потрібно ще 2
Мироненко Дмитро Клієнт писав/ла: Готовий підписатися своїми 2годами безкоштовних доробок хмарного тарифу, щоб поставити доопрацювання в чергу на впровадження. так підійде?
ми готові сідлати 1ч інвестиції, тому що ви на хмарі. Потрібно десь "знайти" ще 1ч
[quote]
Мироненко Дмитро
Клієнт писав/ла:
Готовий підписатися своїми 2годами безкоштовних доробок хмарного тарифу, щоб поставити доопрацювання в чергу на впровадження.
так підійде?
[/quote]
ми готові сідлати 1ч інвестиції, тому що ви на хмарі. Потрібно десь "знайти" ще 1ч
Ми частково вирішили цю проблему за допомогою формули, але проблема в тому що у Укрпошти постійно змінюється формат адрес (індекс - місто - НОМЕР ВІДДІЛЕННЯ - вулиця-будинок-кв буває місто вулиця будинок індекс ) і зробити універсальну формулу не виходить, до того ж віддає ці дані в одному форматі а добре в іншому , якщо це буде якесь універсальне рішення яке дозволить системі бачити де індекс а де номер відділення то цей варіант підходить , але якщо це рішення просто формула то сенсу я особливого не бачу оскільки, при кожному оновлення формату адреси укрпочти , ця настройка буде злітати.
Ми частково вирішили цю проблему за допомогою формули, але проблема в тому що у Укрпошти постійно змінюється формат адрес (індекс - місто - НОМЕР ВІДДІЛЕННЯ - вулиця-будинок-кв буває місто вулиця будинок індекс ) і зробити універсальну формулу не виходить, до того ж віддає ці дані в одному форматі а добре в іншому , якщо це буде якесь універсальне рішення яке дозволить системі бачити де індекс а де номер відділення то цей варіант підходить , але якщо це рішення просто формула то сенсу я особливого не бачу оскільки, при кожному оновлення формату адреси укрпочти , ця настройка буде злітати.
Ви повинні розуміти, що бокс розуміє яке місто і який номер відділення зі РЯДКУ. Він не може з будь-якого рядка визначити, де місто, а де номер відділення. Тобто. ви можете дати 10 прикладів формату адрес, які будуть - я під них зможу написати парсер, який розбере адресу, індекс, номер відділення і т.д. Якщо ви через півроку вирішите, що було б непогано індекс поставити між назвою вулиці та номером будинку, природно, що парсер потрібно буде доопрацьовувати, щоб він розумів новий кастомний формат.
Ви повинні розуміти, що бокс розуміє яке місто і який номер відділення зі РЯДКУ. Він не може з будь-якого рядка визначити, де місто, а де номер відділення. Тобто. ви можете дати 10 прикладів формату адрес, які будуть - я під них зможу написати парсер, який розбере адресу, індекс, номер відділення і т.д. Якщо ви через півроку вирішите, що було б непогано індекс поставити між назвою вулиці та номером будинку, природно, що парсер потрібно буде доопрацьовувати, щоб він розумів новий кастомний формат.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар