Відповіді:
мені особисто завжди приємно мати під рукою простий і зрозумілий матеріал з будь-якої розробки
і послатися на нього, як на першоджерело можна, і запитати зрозуміло у кого
а так нате, розбирайтеся
Діма, це трохи інакше працює, коли з Клієнтами працювати доводиться і багато
вони воліють інше воліти, не обов'язково все розжовувати, але бажано розповісти, а не відмахуватися зайнятістю або ще чим
ну то так, відповідь на твоє запитання, чому інтегратор теж хоче отримати зрозумілий інструмент і думати про те, як його використовувати та пропонувати, а не намагатися вишукувати баги в налаштуваннях і вигадувати, як налаштувати те, з чим ще не доводилося працювати
зовсім
До речі, Макс запропонував топік виставити, щоб допомогли розробники розібратися.
Хто, як не ви, найкраще розуміє додаток?
22.12.2021, 12:51
Вячеслав Легеза
Оригінальний коментар доступний на версії: ru
Якби інструкція у когось була, вона була б додана в сам додаток. Зараз інструкції, як бачиш, ні. Якщо двома словами, то ти реєструєш свій обліковий запис в налаштуваннях програми, заповнюєш всі дані що бачиш, ідеш "заявку в друзі" потрібної компанії зі списку таких же, хто заповнив свої дані і пересилаєш йому завдання. Якщо дуже потрібна інструкція зі скрін, чіткими кроками і т.д. для роботи зі своїми клієнтами, то ти можеш зробити свій внесок і написати її. Через якийсь час з нашого боку швидше за все вийде ролик на ютубі чи щось подібне, але я не в курсі хтось за це відповідає і чи взагалі буде щось подібне.
22.12.2021, 13:20
1. Потрібно перевірити, щоб у партнера був обраний БП, в якому йому створювати твої завдання в налаштуваннях програми
2. Потрібно перевірити, що партнер прийняв твою заявку "в друзі". У адмінів партнерського боксу поруч із повідомленнями має бути повідомлення про те, що ти до нього "постукався"
начебто все, протягом хвилини завдання має бути у нього.
22.12.2021, 13:50
Дивись, є певна ситуація.
Я вже пробував коннектитися за твоїм принципом і не раз, перед тим, як виставити топік.
До мене приходили листи з посиланням, яким я переходив, потрапив у свій oneBox, звідки запрошення надсилав і все.
Завдання у клієнтських OneBox не виставлялися.
Можливо, я не дістався до кінця тестування і потрібно було відправити завдання в додаток.
До речі, ця думка тільки зараз виникла.
Не слід писати велику інструкцію.
Чи можна обійтися трьома - десятьма - N пунктами? Залежно від складності програми та напрямок дій задати і проміжні результати.
Для цього не обов'язково скрини ліпити і таке інше, відео знімати, як я це роблю.
Тут сам розробник описує свої кроки, які робить під час перевірки роботи програми, яку сам і запилив.
Це проста практика в інтеграторстві.
Налаштував, перевірив, дав короткий опис кроків.
Коли виникає складніші питання, але це можливо, їх простіше ставити у прив'язці до конкретному дії - пункту з наявного хай і повного деталізацією описи.
Якось так.
І цінність такої розробки, програми, зростає багаторазово в очах потенційних користувачів.
22.12.2021, 16:40
Вячеслав Легеза
логічно що після того, як ти просто захотів щось відправити воно саме не відлетіло. Потрібно щось натиснути, щоб відправити завдання.
у другому повідомленні я тобі їх надав у другому реченні, сварений що не відразу.
Можливо знайдеться той, хто пізніше надасть розгорнуту інструкцію.
22.12.2021, 16:48
Партнер повинен додати Ваш Бокс до себе в Network і налаштувати взаємодію програм включаючи тонкі налаштування.
І так з кожним Бокс необхідно зробити.
Потім усі відправлені процеси можна переглянути історія взаємодії з Боксом
23.12.2021, 08:10
Інтегратор CRM+ERP. Компания Olmonic
Для взаємодій у Network (як я налаштувала, може у розробників є більша інструкція)
1. Підключити Бокс до Netwok
2. Заповнити профіль у Network
3. Запросити Партнера, який також підключений до Network
4. Налаштувати взаємодію з відправлення даних між двома Боксами, що підключаються.
Вибрати, наприклад, окремий БП для цього. Необхідно враховувати, що в різних боксах різні додаткові поля та інтерфейс.
5. Під час відправлення процесів і завдань все відображатиметься в історії партнерства.
Налаштовувати взаємодію по кожному Боксу окремо.
Тобто. Бокс А підключений до Бокс Б, Бокс Б підключений до Бокс А.
23.12.2021, 08:23
Інтегратор CRM+ERP. Компания Olmonic
Олеся, дякую.
Що стосується різних бізнес процесів та різних полів.
Я зазвичай використовую для вирішення подібних задач Прості задачі.
Безперечно є сенс відмовитися від якогось унікального бізнес-процесу. Достатньо завдання виставляти на відповідального, хто має їй займатися.
Чи не знаходите?
Плюс стандартизація лише допомагає, особливо там, де вона є доречною.
Управління бізнес процесами саме те місце. І інтеграторам варто подумати над тим, щоб запровадити деякі стандарти, які допоможуть взаємодіяти та працювати з різними проектами за однією моделлю.
До речі, і таку модель удосконалювати можна спільно, як це в усьому світі прийнято.
23.12.2021, 10:42
Вячеслав Легеза
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар