Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Знаю що існує автоматизація яка при проведенні платежу в процесі дозволяє налаштувати заповнення додаткового поля фінансів, але чи можемо ми налаштувати її і на прикріплення платежу.
Що потрібно: записувати інформацію з додаткового поля процесу в додатковому полі фінансів при прикріпленні існуючого платежу до процесу.
Знаю що існує автоматизація яка при проведенні платежу в процесі дозволяє налаштувати заповнення додаткового поля фінансів, але чи можемо ми налаштувати її і на прикріплення платежу. Що потрібно: записувати інформацію з додаткового поля процесу в додатковому полі фінансів при прикріпленні існуючого платежу до процесу.
Можете зробити це вплив мультинастройкой - тобто. щоб була можливість скільки завгодно полів процесу та платежу взаємодіяти. І я правильно зрозумів, що це дія для платежу?
Можете зробити це вплив мультинастройкой - тобто. щоб була можливість скільки завгодно полів процесу та платежу взаємодіяти.
І я правильно зрозумів, що це дія для платежу?
Дубовий Богдан Клієнт писав/ла: Можете зробити це вплив мультинастройкой - тобто. щоб була можливість скільки завгодно полів процесу та платежу взаємодіяти.
ви маєте на увазі додавання відповідності "Дополь процесу - Допполе платежу" багато разів через кнопку?
Дубовий Богдан Клієнт писав/ла: І я правильно зрозумів, що це дія для платежу?
це дія при збереженні/створенні платежу /admin/custom/payment/action/
[quote]
Дубовий Богдан
Клієнт писав/ла:
Можете зробити це вплив мультинастройкой - тобто. щоб була можливість скільки завгодно полів процесу та платежу взаємодіяти.
[/quote]
ви маєте на увазі додавання відповідності "Дополь процесу - Допполе платежу" багато разів через кнопку?
[quote]
Дубовий Богдан
Клієнт писав/ла:
І я правильно зрозумів, що це дія для платежу?
[/quote]
це дія при збереженні/створенні платежу
/admin/custom/payment/action/
Замогильний Дмитро Співробітник писав/ла: ви маєте на увазі додавання відповідності "Дополь процесу - Допполе платежу" багато разів через кнопку?
Богдане, прошу уточнити цей момент
[quote]
Замогильний Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Замогильний Дмитро Співробітник писав/ла: ви маєте на увазі додавання відповідності "Дополь процесу - Допполе платежу" багато разів через кнопку?
просто що б це не було обмежено однією відповідністю "Дополь процесу - Допполе платежу", а було можливість скільки завгодно додати цих відповідностей
[quote]
Замогильний Дмитро
Співробітник писав/ла:
[quote]
Замогильний Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
[/quote]
просто що б це не було обмежено однією відповідністю "Дополь процесу - Допполе платежу", а було можливість скільки завгодно додати цих відповідностей
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар