Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
Прошу оцінити доопрацювання, яке полягає в тому, що одному клієнту ми можемо прописати 2 рівні цін, а не один.
Це необхідно для того, щоб ми могли прописати різні валюти цих цін, тобто необхідність якихось товарів продавати в іншій валюті.
Добридень! Прошу оцінити доопрацювання, яке полягає в тому, що одному клієнту ми можемо прописати 2 рівні цін, а не один. Це необхідно для того, щоб ми могли прописати різні валюти цих цін, тобто необхідність якихось товарів продавати в іншій валюті.
Дмитре, дякую за відповідь. Пом'якшіть будь ласка у бік зменшення :) Якщо це буде 10 годин, то я готова. Адже це потрібна річ. У бік універсальності йдемо ж. Можна й рівні цін прописати інакше. Напр. зараз у нас йде: Ціна1, Ціна2, Ціна3 А можна змінити на: Ціна1А, Ціна2А, Ціна3А та додати: Ціна1В, Ціна2В, Ціна3В. Щоб було зручніше це юзати. Рівень цін зрозумілий із цифр (1,2,3), а літера говорить нам про те, що це інша валюта. І ми прописуємо одним клієнтам: Ціна1А, Ціна1В. І розуміємо, що у цього клієнта найнижчий рівень цін 1. А іншим Ціна3А, Ціна3В. Сподіваюся, я зрозуміло пояснюю як я хотіла б реалізувати
Дмитре, дякую за відповідь. Пом'якшіть будь ласка у бік зменшення :) Якщо це буде 10 годин, то я готова. Адже це потрібна річ. У бік універсальності йдемо ж.
Можна й рівні цін прописати інакше.
Напр. зараз у нас йде: Ціна1, Ціна2, Ціна3
А можна змінити на: Ціна1А, Ціна2А, Ціна3А та додати: Ціна1В, Ціна2В, Ціна3В.
Щоб було зручніше це юзати. Рівень цін зрозумілий із цифр (1,2,3), а літера говорить нам про те, що це інша валюта.
І ми прописуємо одним клієнтам: Ціна1А, Ціна1В. І розуміємо, що у цього клієнта найнижчий рівень цін 1. А іншим Ціна3А, Ціна3В.
Сподіваюся, я зрозуміло пояснюю як я хотіла б реалізувати
Дмитре, так, виставляйте рахунок будь ласка. Тільки додайте ще "цін" пж., тк доступних на сьогодні 5-ти рівнів може не вистачити, якщо ми прописуватимемо в різних валютах.
Дмитре, так, виставляйте рахунок будь ласка. Тільки додайте ще "цін" пж., тк доступних на сьогодні 5-ти рівнів може не вистачити, якщо ми прописуватимемо в різних валютах.
Ви це можете зробити з мене. Заходьте в налаштування системи->ціни і додаєте собі хоч 100 штук
[quote]
Аліса
Клієнт писав/ла:
Тільки додайте ще "цін" пж
[/quote]
Ви це можете зробити з мене. Заходьте в налаштування системи->ціни і додаєте собі хоч 100 штук
В універсальному блоці картки контакту реалізували можливість виведення поля "Рівні цін" (user_pricelevels) з вказівкою кількох рівнів цін одному контакту. Будь ласка, перевірте, чи все реалізовано відповідно до ваших вимог.
В універсальному блоці картки контакту реалізували можливість виведення поля "Рівні цін" (user_pricelevels) з вказівкою кількох рівнів цін одному контакту.
Будь ласка, перевірте, чи все реалізовано відповідно до ваших вимог.
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: В універсальному блоці картки контакту реалізували можливість виведення поля "Рівні цін" (user_pricelevels) з вказівкою кількох рівнів цін одному контакту. Будь ласка, перевірте, чи все реалізовано відповідно до ваших вимог.
Доброго дня! Якщо вже тепер можна вказувати кілька рівнів цін у картці одного контакту, то було б логічно додати таку ж можливість Автоматизацію дій при збереженні продуктів. Що скажете з цього приводу?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
В універсальному блоці картки контакту реалізували можливість виведення поля "Рівні цін" (user_pricelevels) з вказівкою кількох рівнів цін одному контакту.
Будь ласка, перевірте, чи все реалізовано відповідно до ваших вимог.
[/quote]
Доброго дня! Якщо вже тепер можна вказувати кілька рівнів цін у картці одного контакту, то було б логічно додати таку ж можливість Автоматизацію дій при збереженні продуктів. Що скажете з цього приводу?
Чаусова Тамара писав/ла: Доброго дня! Якщо вже тепер можна вказувати кілька рівнів цін у картці одного контакту, то було б логічно додати таку ж можливість Автоматизацію дій при збереженні продуктів. Що скажете з цього приводу?
Створіть окрему тему з конкретизацією ТЗ та необхідного результату.
[quote]
Чаусова Тамара писав/ла:
[/quote]
Створіть окрему тему з конкретизацією ТЗ та необхідного результату.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар