1b.app
Скопійоване посилання -

Доробка: кілька рівнів цін для одного клієнта

Добридень!
Прошу оцінити доопрацювання, яке полягає в тому, що одному клієнту ми можемо прописати 2 рівні цін, а не один.
Це необхідно для того, щоб ми могли прописати різні валюти цих цін, тобто необхідність якихось товарів продавати в іншій валюті.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Здрастуйте, зробити щоб у випадку, якщо у товару не заповнений один рівень цін, брало ціну з другого вказаного у користувача - займе близько 15ч.
10.11.2020, 18:39
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Дмитре, дякую за відповідь. Пом'якшіть будь ласка у бік зменшення :) Якщо це буде 10 годин, то я готова. Адже це потрібна річ. У бік універсальності йдемо ж.
Можна й рівні цін прописати інакше.
Напр. зараз у нас йде: Ціна1, Ціна2, Ціна3
А можна змінити на: Ціна1А, Ціна2А, Ціна3А та додати: Ціна1В, Ціна2В, Ціна3В.
Щоб було зручніше це юзати. Рівень цін зрозумілий із цифр (1,2,3), а літера говорить нам про те, що це інша валюта.
І ми прописуємо одним клієнтам: Ціна1А, Ціна1В. І розуміємо, що у цього клієнта найнижчий рівень цін 1. А іншим Ціна3А, Ціна3В.
Сподіваюся, я зрозуміло пояснюю як я хотіла б реалізувати
10.11.2020, 18:55

Так, я зрозумів що ви захочете. Якщо оплачуватимете рахунок, то за 10 год можемо впоратися. Виставляти рахунок?
11.11.2020, 09:30

Дмитре, так, виставляйте рахунок будь ласка. Тільки додайте ще "цін" пж., тк доступних на сьогодні 5-ти рівнів може не вистачити, якщо ми прописуватимемо в різних валютах.
11.11.2020, 10:56

Аліса
Клієнт писав/ла:
Тільки додайте ще "цін" пж

Ви це можете зробити з мене. Заходьте в налаштування системи->ціни і додаєте собі хоч 100 штук
11.11.2020, 11:27

В універсальному блоці картки контакту реалізували можливість виведення поля "Рівні цін" (user_pricelevels) з вказівкою кількох рівнів цін одному контакту.
Будь ласка, перевірте, чи все реалізовано відповідно до ваших вимог.
23.11.2020, 19:05

Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
В універсальному блоці картки контакту реалізували можливість виведення поля "Рівні цін" (user_pricelevels) з вказівкою кількох рівнів цін одному контакту.
Будь ласка, перевірте, чи все реалізовано відповідно до ваших вимог.

Доброго дня! Якщо вже тепер можна вказувати кілька рівнів цін у картці одного контакту, то було б логічно додати таку ж можливість Автоматизацію дій при збереженні продуктів. Що скажете з цього приводу?
07.01.2021, 21:31

Чаусова Тамара писав/ла:
Доброго дня! Якщо вже тепер можна вказувати кілька рівнів цін у картці одного контакту, то було б логічно додати таку ж можливість Автоматизацію дій при збереженні продуктів. Що скажете з цього приводу?

Створіть окрему тему з конкретизацією ТЗ та необхідного результату.
08.01.2021, 16:49

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар