Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Здрастуйте, постало питання, як зробити щоб після отримання клієнтом посилки, створювався платіж (прихід) на рахунок "ФОП Пупкін МВ"
Додати дію: "Провести платіж
Платіж проводиться у сумі рівну сумі процесу. Якщо сума 0 - дія не спрацьовує."
але чому не спрацювало
[file]16691[/file]
[file]16692[/file]
Здрастуйте, постало питання, як зробити щоб після отримання клієнтом посилки, створювався платіж (прихід) на рахунок "ФОП Пупкін МВ" Додати дію: "Провести платіж Платіж проводиться у сумі рівну сумі процесу. Якщо сума 0 - дія не спрацьовує." але чому не спрацювало
Не можна ставити дію створення платежу на етап, на який переходить система автоматично (при зміні статусу нової пошти, наприклад), тому що дія КИДАЄ ПОМИЛКИ і не може перейти на етап, після замовлення повисає на статусі "клієнт не забрав посилку".
Не можна ставити дію створення платежу на етап, на який переходить система автоматично (при зміні статусу нової пошти, наприклад), тому що дія КИДАЄ ПОМИЛКИ і не може перейти на етап, після замовлення повисає на статусі "клієнт не забрав посилку".
я робив би Перехід на етап Отриманий клієнтом. А там уже задати термін етапу+перемикання. Так ви зможете побачити замовлення, які змінили статус НП, але не змогли перейти на етап.
я робив би Перехід на етап Отриманий клієнтом. А там уже задати термін етапу+перемикання. Так ви зможете побачити замовлення, які змінили статус НП, але не змогли перейти на етап.
так хун пао OneBox production написав: Залишіть свій коментар:
Зробив етап Отримано: Перевести бізнес-процес у цей етап, якщо етап нової пошти змінився на "Отримано" І слід за ним такий, як на скрині правильно зробив? я правильно розумію що якщо "Знайти процес клієнта і перевести в обраний статус" - то цей етап шукатиме серед усіх статусів і перекладатиме на цей етап правильно? Як часто оновлюється статус ТТН від нової пошти, і одразу змінюється статус етапу процесу?
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
Залишіть свій коментар:
[/quote]
Зробив етап Отримано:
Перевести бізнес-процес у цей етап, якщо етап нової пошти змінився на "Отримано"
І слід за ним такий, як на скрині
правильно зробив?
я правильно розумію що якщо "Знайти процес клієнта і перевести в обраний статус" - то цей етап шукатиме серед усіх статусів і перекладатиме на цей етап правильно?
Як часто оновлюється статус ТТН від нової пошти, і одразу змінюється статус етапу процесу?
[file]16731[/file]
[file]16732[/file]
так хун пао OneBox production написав: ні, перший скрін щось не те взагалі робить. Я мав на увазі таку комбінацію
ті коли ТТН вийшло статус забрана, він зачекає один день і потім переключить на етап виконаний так виходить?
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
ні, перший скрін щось не те взагалі робить. Я мав на увазі таку комбінацію [file]16737[/file]
[/quote]
ті коли ТТН вийшло статус забрана, він зачекає один день і потім переключить на етап виконаний так виходить?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар